Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Narazie były trzy tel. ale jeden to pani chciała zobaczyć pieska więc za daleko, drugi- pani dzwoniła bo podobny piesek, z kulawą łapką zaginął jej sąsiadce rok temu i pani miała nadzieję że to ten, no i trzecia pani , miała jeszcze się zastanowić z siostrą ale nie zadzwoniła więcej. Mam nadzieję że jeszcze ktoś zadzwoni o Tediego.

Posted

Tak jak napisałam kilka tygodni wcześniej odwiedzilibyśmy Tediego i Żuka.
Szerzej napiszę jak będą zdjęcia:)
Neris żyje skromnie, nader skromnie, ale to nie moja/nie nasza sprawa. Najważniejsze, że żyje razem z psami.
Nie pojechałam sama, bo i żywo zainteresowana jestem i może nieobiektywna. Dodatkowo jestem hmmmm dość ufną osobą. Pojechałyśmy we 4. Nasza ocena była taka sama. Zabierając psiaki zrobiłybyśmy im krzywdę.
Psy są wpatrzone w nią jak w obrazek, zresztą wzajemnie. One ją kochają.
Są zadbane, zadowolone, szczęśliwe.
Tediś nas troszkę olewał przyznam szczerze:) ale, że gromadka spora to było kogo głaskać:)

Posted

Z bazarku mam 72 zł dla Tediego. Prosiłabym ,aby w tym były moje zaległe deklaracje ,bo naprawdę nie jestem wstanie wysłać ,narazie nic. Jutro wyślę pieniążki. Czy nr. konta nie zmienił się?

W lipcu powinno być już normalnie ;)

A, może Tedi juz będzie na swoich włościach?

Posted

Javena napisał(a):
Z bazarku mam 72 zł dla Tediego. Prosiłabym ,aby w tym były moje zaległe deklaracje ,bo naprawdę nie jestem wstanie wysłać ,narazie nic. Jutro wyślę pieniążki. Czy nr. konta nie zmienił się?

Konto fundacyjne to samo:)
dziękujemy:) Oczywiście potraktujemy jak deklaracje:)

Posted

Javena napisał(a):

Javenko ale Ty nie zalegasz dużo. Managua mi wysłała zaległe pieniążki i masz do marca Tedisia z głowy

Posted

ocelot napisał(a):
Javenko ale Ty nie zalegasz dużo. Managua mi wysłała zaległe pieniążki i masz do marca Tedisia z głowy

Ale super!:multi: Dziękuję.