Onaa Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Napisałam a pani Margerita hm no cóż, sama mi pisała że deklaruje 50zł miesięcznie, a teraz mi pisze że obecnie utrzymuje jakiegoś pieska w hotelu i nie ma pieniązków ale jak tylko będzie miała to prześle :roll:. Quote
Ania J Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 zrobiłam przelew za wrzesień i październik, razem 40 zł ściskam łapeczkę :) Quote
ocelot Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Ania J']zrobiłam przelew za wrzesień i październik, razem 40 zł ściskam łapeczkę :)[/QUOTE] Dziekujemy:) Quote
ocelot Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Dogo07']Napisałam a pani Margerita hm no cóż, sama mi pisała że deklaruje 50zł miesięcznie, a teraz mi pisze że obecnie utrzymuje jakiegoś pieska w hotelu i nie ma pieniązków ale jak tylko będzie miała to prześle :roll:.[/QUOTE] Ano wlasnie tk to jest, ale przypominać będziemy. Quote
Neris Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Tediś ma duży kamień na zębach, zapach z buzi też nienajlepszy, trzeba by było mu to poczyścić... no i ta łapka też do zabiegu, może jest jakaś skarbonka czy coś w tym rodzaju gdzie można uzyskać pomoc? Quote
ocelot Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Neris']Tediś ma duży kamień na zębach, zapach z buzi też nienajlepszy, trzeba by było mu to poczyścić... no i ta łapka też do zabiegu, może jest jakaś skarbonka czy coś w tym rodzaju gdzie można uzyskać pomoc?[/QUOTE] Nie wiem. Może kudlacze maja jakąś? teraz miał zrobionych kilka bazarków, jak się uzbiera na hotel i zostanie nadwyżka to pomyślimy. Dowiedz się kochana ile by to razem kosztowało. Quote
Iljova Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Cześć Tediku kochany zaglądam do Ciebie wieczorem, bo właśnie wróciłam z podróży :-) Quote
Neris Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wiecie co, wydaje mi się że im bardziej wyczesuję Tediska tym bardziej jest krótkowłosy. Może powinnam przestać? Wcześniej miał pełno sterczących kłaków, wyglądał jak kula futra, teraz te długie się wyczesały. Za chwilę zostanie z niego krótkowłosy pies... Quote
Lolalola Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Neris']Wiecie co, wydaje mi się że im bardziej wyczesuję Tediska tym bardziej jest krótkowłosy. Może powinnam przestać? Wcześniej miał pełno sterczących kłaków, wyglądał jak kula futra, teraz te długie się wyczesały. Za chwilę zostanie z niego krótkowłosy pies...[/QUOTE] ojej,nie wyobrazam sobie takiego Tedisia....ale moze wlasnie to jest jakis martwy wlos czy cos i on tak naprawde nie jest puchata kulisia....... do zobaczenia na dogo wkrotce...jak znow bede miec neta;) Quote
Tymonka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 poproszę konto Tediego na pw , chciałam przelać 100,50 zł z bazarku :) Quote
piescofajnyjest Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 ciekawe, jak Tedis bedzie wygladal z krotkimi wlosami????;) Quote
Tymonka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Anja2201']poproszę konto Tediego na pw , chciałam przelać 100,50 zł z bazarku :)[/QUOTE] się przypomnę !:) Quote
Onaa Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='ocelot']Nie wiem. Może kudlacze maja jakąś? teraz miał zrobionych kilka bazarków, jak się uzbiera na hotel i zostanie nadwyżka to pomyślimy. Dowiedz się kochana ile by to razem kosztowało.[/QUOTE] Napisałam do skarpety kudłaczy prowadzonej przez leni356 (osoba zawiadująca skarpetą ma rozpatrzyć wniosek do soboty bo ma obecnie ograniczony dostęp do net), myśle że na operacje by mogło być bo potrzebny byłby jakiś rachunek. A pani M. z fb obiecała przesłać pieniążki w tym m-cu na Tedika. Jesli chodzi o kudełki to może on gubi , zmienia sierść na zime. Chyba trzeba wyczesać i potem mu będzie rosła już ładna właściwa pokrywa włosowa :). Quote
Tymonka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Anja2201']poproszę konto Tediego na pw , chciałam przelać 100,50 zł z bazarku :)[/QUOTE] [quote name='Anja2201']się przypomnę !:)[/QUOTE] A może mi chociaż ktoś przypomni kto jest skarbnikiem Tediego to konto sama znajdę ? Quote
managua Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Przepraszam Cię Anju, że dopiero teraz piszę, ale nie pojawiam się za często na wątku. Ja jestem skarbnikiem. Moje konto masz, bo wpłacam Ci na Kajkę. Na wszelki wypadek wyślę pw z nr konta. Dzięki za wpłatę :) Quote
Neris Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Na razie nie umawiałam Tedika, bo udało mi się złapać anginę, muszę ją wysiedzieć w cieple/ W naszej lecznicy można wziąć albo paragon, albo fakturę, nie ma z tym problemu. Edit: Dogo07, nie mogę do Ciebie wysłać PM, a na Ursynowie pokój jakby co będzie czekać :) Quote
piescofajnyjest Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 zagladam do Tedzia:) Neris walcz z angina!!!!! Quote
Lolalola Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Tedis czy juz jestes krotkowlosy czy jaki?;);) Quote
Lolalola Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 wlasnie poleciala moja 20 dla Tedika do cioci Neris;) Quote
Iljova Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Hei Tediku :-) co tam u Ciebie ? Wygrzewasz Neris aby szybko była zdrowa ? Quote
Neris Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Trzeba się nieźle nagimnastykować, żeby go zabrać do domu chociaż na noc, w ciągu dnia to baaardzo trudne. Dzisiaj taki prosto z podwórka wtarabanił się prosto na kupę świeżo zebranego prania. Zauważyłam to po godzinie, kiedy całe pranie było już zmiętolone i zapiaszczone:) Quote
Recommended Posts