Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozliczenie
Wpłaty:
lipiec

oczka i kiduś - 15 zł
Bożena J. - 30 zł
Ania J.- 60 zł
Margaretta B. - 50 zł
Agnieszka Ł. - 60 zł
Javena – 10 zł
Lolalola – 83,40 zł (wpłata do Neris)
piescofajnyjest - 22 zł

sierpień
oczka i kiduś - 15 zł
Ania J.- 40 zł

Razem 1599,60 zł

Wydatki:
hotel od 07.03. do 06.04. - 250 zł
transport Tediego - 60 zł
obroża - 39 zł
hotel od 07.04. do 06.05. - 250 zł
hotel od 07.05. do 06.06. – 250 zł (ja przelałam 190 zł, a ocelot 60 zł zwrócił za transport Żuczka)
hotel od 07.06. do 06.07. – 250 zł (ja przelałam 210 zł, Lolalola wpłaciła do Neris 40 zł)
hotel od 07.07. do 06.08. – 250 zł (ja przelałam 196,30 zł, Lolalola wpłaciła do Neris 53,70 zł)
hotel od 07.08. do 06.09. – 250 zł (ja przelałam 166,60 zł, Lolalola wpłaciła do Neris 83,40 zł)

Razem 1599 zł

RAZEM 0,60 zł

Posted

Lolalola napisał(a):
witaj Tedisiu ukochany.alez cudnie wygladasz z tymi malusimi paroweczkami na zdjeciu:)...wybacz,ze mnie nie bylo,ale mam swoje klopoty...

Aga, ale idzie ku lepszemu?
Tedik ma przerąbane u szczeniaków, one kochają go ciągnąć za ogon :evil_lol:, szczególnie kiedy śpi.
Ale teraz spędza większość dnia na podwórku, siedzi przy bramce i śledzi wiejskie koty które przychodzą na karmienie. Myślę, że gdyby je dorwał, mógłby im zrobić krzywdę.

Wczoraj byłam w jednym hoteliku i tam psy siedziały w małych kennelach w przedsionku-wiatrołapie i to kosztuje 500zł miesięcznie. Czad :crazyeye:.

Posted

Neris napisał(a):
Aga, ale idzie ku lepszemu?
Tedik ma przerąbane u szczeniaków, one kochają go ciągnąć za ogon :evil_lol:, szczególnie kiedy śpi.
Ale teraz spędza większość dnia na podwórku, siedzi przy bramce i śledzi wiejskie koty które przychodzą na karmienie. Myślę, że gdyby je dorwał, mógłby im zrobić krzywdę.

Wczoraj byłam w jednym hoteliku i tam psy siedziały w małych kennelach w przedsionku-wiatrołapie i to kosztuje 500zł miesięcznie. Czad :crazyeye:.

Aga trzeba czekac,przynajmniej do 27 sierpnia zebym mogla cos wiedzej powiedziec......no,ale ja mam nadzieje,ze to wszystko sie jeszcze ulozy......

Tediku jak kiedys Cie odwiedze to tez Cie pociagne za kitke jak parowki;)

Posted

Nie za bardzo szaleje, tylko dosyć sporo szczeka

Ale nie na ludzi, bardziej na koty i bardzo chętnie na psy w kojcach.
Po solidnym wyczesaniu furminatorem już nie wygląda jak puchata kulka, przybrał postać psa, nie wiem czy to dobrze...

Posted

Moja dorosla parówka jest niemożliwa, to stado maleńkich musi być mocno rozbestwione:):):)

Dogo aktualizujesz wydarzenie Tediego na fb?
Ja średnio nadążam za wszystkim.

Posted

Są grzeczne, RELATYWNIE.
Największy samczyk zwany Wieprzowinką albo Grubym Buniem zrobił dzisiaj kupę na podwórku!

Najgorsze są dwie ciemne dziołchy, jedna to Budny Bunio a druga Czisty Bunio. Wszystkie imiona pochodzą od stanu brzuszków zwanych BUNIAMI. Budny Bunio ciągle sobie papra brzuszek bo włazi do miski CAŁA. Obydwa ciemne bunie wieszają się na ogonie Tedikowi, jak tylko zdążą go dorwać leżącego :evil_lol:. Idącego ani biegnącego nie dopadną bo plączą im się solidnie łapki.

Posted

Ja już po śniadanku i ćwiczeniach zaraz idę przygotować sobie wstępnie do obiadu a później na spacerek :-)
Dla Tedika ślę mizianka poranne :-) a dwunożnym życzę wspaniałego dnia :-)

Posted

Dzisiaj Tediś był na spacerze w stronę wsi, mijał grzecznie wszystkie posesje. Oczywiście mini sunia sąsiadów wyskoczyła z jazgotem, ale jakoś wyjątkowo nie udziabała nikogo, a Tediś się z nią chwilę poobwąchiwał i ładnie się chwilę bawili.