Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tia, cichutki, wczoraj już mu chciałam przysolić klapsa, ale opanowałam nerwy:angryy: bo co to da.

Na widok kota na dachu skacze, ryczy, odbija łapy na ścianie domu. Wydaje mu się chyba, że jak dobrze poskacze wlezie na dach...
Rano też szczeka, ale już mniej. Dzisiaj kiedy zobaczył że się obudziłam- zamiast szczekać, wszedł do mnie na łóżko i chwilę porozmawialiśmy.

Posted

[quote name='Neris']Tia, cichutki, wczoraj już mu chciałam przysolić klapsa, ale opanowałam nerwy:angryy: bo co to da.

Na widok kota na dachu skacze, ryczy, odbija łapy na ścianie domu. Wydaje mu się chyba, że jak dobrze poskacze wlezie na dach...
Rano też szczeka, ale już mniej. Dzisiaj kiedy zobaczył że się obudziłam- zamiast szczekać, wszedł do mnie na łóżko i chwilę porozmawialiśmy.[/QUOTE]
hehehheheh:)nie ma to jak porannne przytulasy i pogawedka a nie tam jakies darcie paszczy.....ciekawe co Ci tam nabajal?;)

Posted

Aż dziwne, bo to taki śliczny pies.
Ale uroda nie idzie w parze z charakterem :mad:, dzisiaj rano wskoczył na łóżko, zgonił z niego Krokodyla, przewrócił go, warczał mu nad głową i nie pozwalał wstać! Biedny, najspokojniejszy i najłagodniejszy w świecie jamnik leżał i nie śmiał się nawet poruszyć.
Dzisiaj już spania w sypialni nie będzie, pan Tediś pójdzie do drugiego pokoju i będzie tam spać SAM.

Posted

Tedi ma od paru dni na imię "Kierownik Zamieszania".
Tak szczekliwego psa dawno nie widziałam, jest bardzo pobudliwy i zaczyna szczekać zanim się zastanowi, czy jest o co. A nie daj Boże zeby usłyszał psy ze wsi.

Chyba musiał kiedyś dostawać za to bęcki, bo jak zbliżam się do niego zbyt energicznie na wszelki wypadek ucieka dokoła krzaka derenia.

Posted

Lolalola napisał(a):
Tedzio i Maks!!!!!ja was normalnie zleje!!!!!!
przesylam moja deklaracje prosto do Neris i zaraz przypomne mojemu koledze o wplacie:)

Lalola moja kochana.... a w tamtym miesiącu wysłałaś 10 czy 20 na Tediego? Bo managua odliczyła 10?

Posted

Chyba to było 10

Tediś:

Zapytany co tam robi twierdził, że chłodzi nabiał.
Poinformowany, że dawno go nie ma postanowił już nie wychodzić z wody bo wstyd się bez jajek ludziom pokazać.

Niechętnie i dopiero po kilku napomnieniach zbliża się do brzegu...

Ten pies zyje, zapewniam.

Przypomniał sobie o jajeczkach i postanowił się schować, kopie kryjówkę

Posted

ROZLICZENIE na dz. 10.05.2012 (z postu managua).

Rozliczenie:
Wpłaty:
w marcu

Agnieszka Ł. - 120 zł
Margaretta B. - 50 zł
Olga B. - 40 zł
agnieszka 103 - 10 zł
oczka i kiduś - 15 zł
Ania J.- 20 zł
aresekse - 30 zł
Kamila A. - 60 zł
Romka (Martyna Sz.) - 20 zł
Jolanta Sz. - 50 zł
margoth 137 (Sabina M.) - 46 zł
lolalola - 57 zł
Bożena J. - 50 zł
javena - 10 zł
javena bazarek - 15 zł
piescofajny jest - 31 zł
z bazaru pucki - 67,50 zł

w kwietniu
oczka i kiduś - 15 zł
z pp (przelew zrobiła anja)- 60 zł
Ewelina G. – 50 zł
Romka – 30 zł (za maj, czerwiec, lipiec)
Javena – 10 zł

w maj
u
oczka i kiduś - 15 zł
Bożena J. - 20 zł
Lolalola – 10 zł
Razem 901,5 zł

Wydatki:
hotel od 07.03. do 06.04. - 250 zł
transport Tediego - 60 zł
obroża - 39 zł
hotel od 07.04. do 06.05. - 250 zł
hotel od 07.05. do 06.06. – 250 zł (ja przelałam 190 zł, a ocelot 60 zł zwrócił za transport Żuczka)
Razem 849 zł

RAZEM 52,50 zł

Wkleiłam co by mi nie umkneło.

Posted

Finanse Tediego nie wyglądają najlepiej. Powinnam zrobić przelew za hotelik, a nie ma pełnej kwoty.
Wpłaty:
maj
oczka i kiduś - 15 zł
Bożena J. - 20 zł + 50 zł
Lolalola – 10 zł (wpłata do neris)
Javena – 10 zł
z pp (przelew zrobiła anja)- 64 zł
czerwiec
oczka i kiduś - 15 zł
Razem wpłaty 1040,50 zł

Wydatki:
hotel od 07.03. do 06.04. - 250 zł
transport Tediego - 60 zł
obroża - 39 zł
hotel od 07.04. do 06.05. - 250 zł
hotel od 07.05. do 06.06. – 250 zł (ja przelałam 190 zł, a ocelot 60 zł zwrócił za transport Żuczka)
Razem 849 zł

RAZEM 191,50 zł