Lolalola Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 PrzescieDARLO:evil_lol: narobiles znowu jakis wzorkow mamie Neris??;):eviltong: Quote
Neris Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Darło, darło, wróciło z podwórka CAŁE w mokrym piachu. Nawet ryło całe w piachu! Ja nie wiem co on wyrabiał, ale zadowolony. Kupiłam z tydzień temu ręcznik do wycierania łapek -cały czarny, jestem very clever:) Quote
Neris Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Potrzeba mi porady, co robić żeby Tediś nie latał jak opętany szczekając kiedy widzi że się budzę. Szczerze mówiąc jest to okropnie irytujące, bo moje jamniki nic nie szczekają, cieszą się po cichu że już wstajemy. Tedik ma naprawdę głośny szczek, psy w kojcach nie wiedzą o co chodzi i też zaczynają ujadać, więc mamy nerwowy początek dnia. Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Moze poloz sobie jakiegos wiekszego krakersa psiego obok lozka...jak zaczniesz sie budzic to natychmiast wsadz mu to w paszcze zeby sie przymknal i jak nie bedzie szczekal to mow mu grzeczny Tedis...cicho,cicho,taki ladny!!;) Quote
Neris Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Lolalola']Moze poloz sobie jakiegos wiekszego krakersa psiego obok lozka...jak zaczniesz sie budzic to natychmiast wsadz mu to w paszcze zeby sie przymknal i jak nie bedzie szczekal to mow mu grzeczny Tedis...cicho,cicho,taki ladny!!;)[/QUOTE] Ty wierzysz, że jak położę coś do jedzenia obok łóżka to to tam rano będzie?:evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 hehehhehehehheh:) to moze pod poduszke wcisnac??????? :) Quote
Neris Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Już wyskakiwanie z wrzaskiem na dwór opanowane, nie wiem czy dobrą metodą, po prostu zakładam mu smycz i na smyczy dopiero idziemy. Tediś nie lubi dużych samców, ma im dużo do powiedzenia. Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 (edited) [quote name='Neris']Ty wierzysz, że jak położę coś do jedzenia obok łóżka to to tam rano będzie?:evil_lol:[/QUOTE] no moglabys sie powstrzymac:evil_lol::evil_lol::eviltong: Edited May 17, 2012 by Lolalola Quote
Neris Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ty masz bulbola, to nie wiesz jak wygląda życie z jamnikami... Quote
cancer43 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Prawda !!! Heniowy Cycek kiedy poczuje cos jadalnego w okolicy łóżka a nie może sięgnąć robi aferę na cały dom i nie ma spania !!! Quote
Lolalola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Neris']Ty masz bulbola, to nie wiesz jak wygląda życie z jamnikami...[/QUOTE] aaaaa to Tobie sie zdaje,ze buliony to powietrzem zyja tak? buliony jedza miete,gumy,ogory,jablka ,sliwki,wszystko co spadnie na dekiel w ogrodzie i co lezy na glebie nalezy do bulionow;) Quote
cancer43 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Lolalola']aaaaa to Tobie sie zdaje,ze buliony to powietrzem zyja tak? buliony jedza miete,gumy,ogory,jablka ,sliwki,wszystko co spadnie na dekiel w ogrodzie i co lezy na glebie nalezy do bulionow;)[/QUOTE] To Biedron pewnie ma coś z buliona,on nawet orzechy zbiera,rozłupuje i zżera Quote
Neris Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 POMOCY!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/227194-ALARM-ALARM-ALARM%21-Jamniczka-na-3-%C5%82apach-ma-6-dni-potem-mordownia?p=19108434#post19108434 Quote
piescofajnyjest Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Tediku.....musisz wybaczyc, ale kolezanka Sonia w potrzebie......:( Quote
Neris Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ruszyły ludziska z pomocą dla Soni, już mamy 3 oferty DT:) Quote
Lolalola Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Neris']Ruszyły ludziska z pomocą dla Soni, już mamy 3 oferty DT:)[/QUOTE] to sie chwali:) Quote
Neris Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Szczeka... Ciekawe ile on ma lat, na dole ma kły a między nimi same dziąsła. Na górze straszny kamień, zęby z tyłu całe zielone. Wydaje mi się, że trzebaby pomyśleć o czyszczeniu. Ocelot, Ania pyta o psa "Moherek". On jest jeszcze w schronie? Quote
ocelot Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Neris']Szczeka... Ciekawe ile on ma lat, na dole ma kły a między nimi same dziąsła. Na górze straszny kamień, zęby z tyłu całe zielone. Wydaje mi się, że trzebaby pomyśleć o czyszczeniu. Ocelot, Ania pyta o psa "Moherek". On jest jeszcze w schronie?[/QUOTE] Moherek nadal szuka domu, ale jest na DT w Opolu. Mamy jednak Solo w dość mocnej potrzebie. To taki jamniczy chojrak, który nadrabia miną i sobie nie radzi w schronisku. To taki jamnior XL Quote
Iljova Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Tedi jak tam Neris była grzeczna rano :evil_lol: Quote
Lolalola Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Tedis kto by pomyslal, ze z ciebie taki szczekny rumburak..... Quote
Recommended Posts