Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darło, darło, wróciło z podwórka CAŁE w mokrym piachu. Nawet ryło całe w piachu! Ja nie wiem co on wyrabiał, ale zadowolony.

Kupiłam z tydzień temu ręcznik do wycierania łapek -cały czarny, jestem very clever:)

Posted

Potrzeba mi porady, co robić żeby Tediś nie latał jak opętany szczekając kiedy widzi że się budzę.
Szczerze mówiąc jest to okropnie irytujące, bo moje jamniki nic nie szczekają, cieszą się po cichu że już wstajemy.
Tedik ma naprawdę głośny szczek, psy w kojcach nie wiedzą o co chodzi i też zaczynają ujadać, więc mamy nerwowy początek dnia.

Posted

Moze poloz sobie jakiegos wiekszego krakersa psiego obok lozka...jak zaczniesz sie budzic to natychmiast wsadz mu to w paszcze zeby sie przymknal i jak nie bedzie szczekal to mow mu grzeczny Tedis...cicho,cicho,taki ladny!!;)

Posted

[quote name='Lolalola']Moze poloz sobie jakiegos wiekszego krakersa psiego obok lozka...jak zaczniesz sie budzic to natychmiast wsadz mu to w paszcze zeby sie przymknal i jak nie bedzie szczekal to mow mu grzeczny Tedis...cicho,cicho,taki ladny!!;)[/QUOTE]

Ty wierzysz, że jak położę coś do jedzenia obok łóżka to to tam rano będzie?:evil_lol:

Posted

Już wyskakiwanie z wrzaskiem na dwór opanowane, nie wiem czy dobrą metodą, po prostu zakładam mu smycz i na smyczy dopiero idziemy.
Tediś nie lubi dużych samców, ma im dużo do powiedzenia.

Posted (edited)

[quote name='Neris']Ty wierzysz, że jak położę coś do jedzenia obok łóżka to to tam rano będzie?:evil_lol:[/QUOTE]

no moglabys sie powstrzymac:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Edited by Lolalola
Posted

[quote name='Neris']Ty masz bulbola, to nie wiesz jak wygląda życie z jamnikami...[/QUOTE]

aaaaa to Tobie sie zdaje,ze buliony to powietrzem zyja tak? buliony jedza miete,gumy,ogory,jablka ,sliwki,wszystko co spadnie na dekiel w ogrodzie i co lezy na glebie nalezy do bulionow;)

Posted

[quote name='Lolalola']aaaaa to Tobie sie zdaje,ze buliony to powietrzem zyja tak? buliony jedza miete,gumy,ogory,jablka ,sliwki,wszystko co spadnie na dekiel w ogrodzie i co lezy na glebie nalezy do bulionow;)[/QUOTE]
To Biedron pewnie ma coś z buliona,on nawet orzechy zbiera,rozłupuje i zżera

Posted

Szczeka...

Ciekawe ile on ma lat, na dole ma kły a między nimi same dziąsła.
Na górze straszny kamień, zęby z tyłu całe zielone. Wydaje mi się, że trzebaby pomyśleć o czyszczeniu.

Ocelot, Ania pyta o psa "Moherek". On jest jeszcze w schronie?

Posted

[quote name='Neris']Szczeka...

Ciekawe ile on ma lat, na dole ma kły a między nimi same dziąsła.
Na górze straszny kamień, zęby z tyłu całe zielone. Wydaje mi się, że trzebaby pomyśleć o czyszczeniu.

Ocelot, Ania pyta o psa "Moherek". On jest jeszcze w schronie?[/QUOTE]
Moherek nadal szuka domu, ale jest na DT w Opolu.
Mamy jednak Solo w dość mocnej potrzebie. To taki jamniczy chojrak, który nadrabia miną i sobie nie radzi w schronisku. To taki jamnior XL