Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']o jeju.......same tragedie.....:(...dobrze,ze czuwaliscie nad Brenda.......co do tego psiaka Alexa to straszne.....jak pomoc???zakladamy watek,zebramy....co??[/QUOTE]

Nie wiem jak mu pomóc, nie wiem czy się da. POgadam jeszcze jakie są rokowania ech...

Posted

[quote name='Neris']Jakie są rokowania przy chłoniaku mózgu?

Z Brendą miałaś dobre przeczucie, znaczy niedobre ale słuszne...[/QUOTE]

Nie wiem jakie, Panie weterynarz liczą, że to mogą jeszcze być objawy jakiejś pokleszczowej choroby. Będzie leczony antybiotykiem.

Z Brendą jest gorzej niż myslałam. psa nie odwiezie, bo sąsiadka się przywiązała, a mówił, że jest u cioci pod Bełchatowem. teraz że jest 5o m. od niego.

Posted

[quote name='ocelot']Nie wiem jakie, Panie weterynarz liczą, że to mogą jeszcze być objawy jakiejś pokleszczowej choroby. Będzie leczony antybiotykiem.

Z Brendą jest gorzej niż myslałam. psa nie odwiezie, bo sąsiadka się przywiązała, a mówił, że jest u cioci pod Bełchatowem. teraz że jest 5o m. od niego.[/QUOTE]

ale jak to?????sasiadka sie przywiazala????dobra z niej kobita czy przywiazala Brende do budy i odwiazac nie chce????

Posted

Na pocieszenie...

Jak można z kojcowego bidoka zrobić rozwydrzonego bachora.

Tak, to jest MOJE prześcieradło i ślad łapy Tedika. Prosto z błota na łóżko :mad:

Posted

I warczydupa! PrześcieDARŁo też

Zastanawiam się, czy on nie pamięta jak to było mieć jajca, bo strasznie się pcha do mojej 12-letniej jamniczki Iris, wącha ją TAM zawzięcie.

Posted

[quote name='Neris']Na pocieszenie...

Jak można z kojcowego bidoka zrobić rozwydrzonego bachora.

Tak, to jest MOJE prześcieradło i ślad łapy Tedika. Prosto z błota na łóżko :mad:

Ale super to zdjęcie :-) fantastycznie wygląda :) A co miał ściągnąć to prześcieradła z łóżka ....no co Ty

Posted

Masz rację,Iljowa - a wszystko wina Neriski,jakby miała porządną wycieraczkę to Tedi by skorzystał,a jak nie to przecież musi gdzieś wytrzeć buty,to porządny pies......tak myślę ........

Posted

[quote name='cancer43']Masz rację,Iljowa - a wszystko wina Neriski,jakby miała porządną wycieraczkę to Tedi by skorzystał,a jak nie to przecież musi gdzieś wytrzeć buty,to porządny pies......tak myślę ........[/QUOTE]

Nie zadzieraj Z MNOM bo psa dostaniesz, albo kota, a wiesz jakie są od mię...

Posted

No, zważywszy że po każdym praniu rzeczy u mnie są coraz SZARSZE bo woda bije wszelkie rekordy zasyfienia to nie wiem, czy nie byłoby lepiej powietrzyć na płocie, niech to deszczyk wypierze...