Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cancer43 napisał(a):
Jak ktoś przyjdzie pilnować kabla telefonicznego to będę tu przychodzić.Po raz piąty w tym roku ukradli nam kabel i znowu byłam bez neta.
Która chętna ???
Poprawka - tym razem nie zdążyli ukraść bo kiedy znikł internet,ściągnęlam policję.Ale przecięli i neta też nie było

No to masz chwile odpoczynku, wytchnienia od netu :evil_lol:

Posted

Iljova napisał(a):
No to masz chwile odpoczynku, wytchnienia od netu :evil_lol:

te chwile odpoczynku wqrwiające są raczej.Do tego nie ma telefonu bo komórkowy T-mobile jest prawie zawsze bez zasięgu

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
czy Tedik moze byc jeszcze bardziej puszysty i elegancki????

Na razie doczesaliśmy się do łupieżu, a jeszcze dużo przed nami. Tedik ma sierść, która jak u brytyjskiego kota stoi pionowo do góry, obawiam się że po wyczesaniu do końca będzie mniej puszysty bo sierść się położy. Nie chcę go unieruchamiać na godzinę, więc codziennie czeszę go po kilka minut.

Posted

Neris napisał(a):
Pracowicie...

Co robisz z moimi włosami?

ale piekknnyyyy i wspanialyyyyyyy:)sliczny:)
z klapnieta sierscia czy stojaca deba jest boski!!!!ciesze sie,ze ma taka fajna opieke:)

Posted

cancer43 napisał(a):
Jak ktoś przyjdzie pilnować kabla telefonicznego to będę tu przychodzić.Po raz piąty w tym roku ukradli nam kabel i znowu byłam bez neta.
Która chętna ???
Poprawka - tym razem nie zdążyli ukraść bo kiedy znikł internet,ściągnęlam policję.Ale przecięli i neta też nie było

cos mi sie zdaje,ze oni chca miec doczynienia z wqrwiona Zielonka:mad::mad::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Proponowałabym usunąć w ogłoszeniach słowa - kalectwo ,kuleje . To bardzo żle ludziom sie kojarzy. Zastapić "z powodu starego urazu ,lekko utyka ,ale nie przeszkadza to w chodzeniu ,ani w bieganiu." To tylko moja propozycja. Nie gniewaj sie Goldenek .Wiem jak czasem ludzie reagują . Boja się kalectwa u zwierzat.

Posted

Jenyska z tymi nowymi adresami wątków :shake:

Dzisiaj skontaktowała się z Ocelot, a później ze mną pani, której 3 lata temu w Łodzi zaginął pies łudząco podobny do Tedika.
Wymieniłyśmy mms-y, a później maile ze zdjęciami, Pimpek z buzi był identyczny jak Tedik!
Niestety nie miał ani jednego białego włoska na przedpiersiu, a Tedik ma spory krawat.

Pani mimo wszystko myślała o przyjeździe, jednak zdecydowała, że nie. Na pewno nie zaadoptuje Tedika, mimo podobieństwa do ich psa.

A Tedik jest manipulantem, kiedy oszczekuje kojce i krzyczę na niego, natychmiast zaczyna trzymać łapkę w górze i biegnie do mnie na trzech. Co dziwne, biegnąc do Białego leciiiiii na wszystkich czterech...

Posted (edited)

nie mam numeru konta do wplat dla Tedusia ...................:(moze mi ktos wyslac?..........albo wysle bezposrednio Neriskowi,zsumowac zawsze mozna!

Edited by Lolalola