Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Oczywiście zamawiaj. Wiesz najlepiej co im potrzebne:)

OK, zamówiłam

Tedik BIEGA, skacze, w ogóle nie widać problemu z nóżką.

Posted

Neris napisał(a):
OK, zamówiłam

Prosze jakie rzeczy moga sie zdarzyc jak psiak zazna radosci i wolnosci i dobrego serducha..:)

Posted

Neris napisał(a):
OK, zamówiłam

Mój kochany człapak:)Nigdy nie zapomnę jak go pierwszy raz w ten upał zobaczyłam....

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Rozumiem, że kontakt ten sam? A może jako drugi podać neris? Czekam na decyzję.

Jesli Neris się zgodzi to jak najbrdziej. teraz tediego najlepiej ona będzie znala

Posted

Nie ma problemu, mój nr 604 55 11 17, mail neris1@wp.pl

Tedik już może bez problemów biegać sam po posesji, bo ładnie przybiega zawołany. Żuczek gorzej, nie bardzo "ogarnia" skąd wołają i czy chodzi o niego.

Dzisiaj podbiegli do furtki i czekali na spacer na łąkę, ale dopóki nie przyjdą Kiltixy boję się ryzykować, pierwsze kleszcze już są.

Posted

[quote name='Neris']Nie ma problemu, mój nr 604 55 11 17, mail neris1@wp.pl

Tedik już może bez problemów biegać sam po posesji, bo ładnie przybiega zawołany. Żuczek gorzej, nie bardzo "ogarnia" skąd wołają i czy chodzi o niego.

Dzisiaj podbiegli do furtki i czekali na spacer na łąkę, ale dopóki nie przyjdą Kiltixy boję się ryzykować, pierwsze kleszcze już są.
Neris nie wiem jak Ci dziękować za to bezpieczeństwo dla chłopaków.

Posted

Słuchajcie, próbowałam wyczesać Tedika ale na ogonie ma za duże dredy, będę je musiała dzisiaj albo jutro powycinać, także nasz "lewek" straci nieco ze swojego ogona...

Posted

Neris napisał(a):
Słuchajcie, próbowałam wyczesać Tedika ale na ogonie ma za duże dredy, będę je musiała dzisiaj albo jutro powycinać, także nasz "lewek" straci nieco ze swojego ogona...

i tak bedzie pieknosciowy,a jak kita odrosnie bez dredow to dopiero bedzie kittttttaa:)

Posted

Obróżki z wysyłką wyszły po 39zł,u nas w lecznicy po 56zł!!!!

Tedik dzisiaj:

Nie jest zbyt aktywny, trochę chodzi, obwąchuje, ale widzę że uwielbia leżeć w półcieniu.

Posted

Witam wszystkich serdecznie
dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać.
Tedi jesteś śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: