Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam przelew za hotel i transport.
Wpłaty:
marzec
Agnieszka Ł. - 120 zł
Margaretta B. - 50 zł
Olga B. - 40 zł
agnieszka 103 - 10 zł
oczka i kiduś - 15 zł
Ania J.- 20 zł
aresekse - 30 zł
Kamila A. - 60 zł
Romka (Martyna Sz.) - 20 zł
Jolanta Sz. - 50 zł
Sabina M. - 46 zł
Razem 461 zł

Wydatki:
hotel od 07.03. do 07.04. - 250 zł
transport Tediego i Żuczka - 120 zł
Razem 370 zł

RAZEM 91 zł

Posted (edited)

cancer43 napisał(a):
A teraz - żebrze ( o zgrozo ),skacze mi po głowie w łóżku (w sensie dosłownym),drze japę bez dania racji,ale i tak go kooocham

No to narobiłaś cierp ciało jak Ci się chciało rozpieścić psiaka :evil_lol::evil_lol:

cancer43 napisał(a):
A pazury swoją drogą wbija mi Celina kiedy domaga się pieszczot - już i natychmiast,niezależnie od tego czym jestem akurat zajęta

O tak koty to uwielbiają ;-) :evil_lol:

Wesoło z tymi zwierzakami i nie ma czasu na nudę :-) :lol::loveu:

Zdjęcia .... jasne że chcemy :razz:, bo jak tak bez zdjęć... nie może tak być :lol::loveu:

Edited by Iljova
Posted

Lolalola napisał(a):
Witaj Tedusiu....niikt Cie dzis nie odwiedzil:(
ciekawam co u was chlopaki,zadzwoniem sobie,a co....;)

Ciotka, ale zmyslasz, byly przed Toba dwie osoby:):) wiec nie znowu taki biedny.
Ja mam przesuniecie w czasie, wiec nie bede wstawala o 3 nad ranem:):)

Posted

BARDZO WAZNA RZECZ!!!!!!!!!!!!!nie wiedzialam,ze Tedzio i Zuczek sa wykastrowani,trzeba to koniecznie umiescic w ogloszeniach,musze odsapnac finansowo i zaplace za te ogloszenia w Dzienniku Zachodnim,Tedzio jest sliczny,powinien szybko znalesc swe 4 katy!

Posted

Szarotka napisał(a):
Ciotka, ale zmyslasz, byly przed Toba dwie osoby:):) wiec nie znowu taki biedny.
Ja mam przesuniecie w czasie, wiec nie bede wstawala o 3 nad ranem:):)

a gdzie Ty to wyladowalas Ciotko Szarotko?;)

Posted

mam pytanie...czy Wam dogo tez tak wariuje jak mnie...tzn,ze strona tak sie powiekszyla,ze jeden post zajmuje mi wielkoscia pol ekranu...?:-o:cool3:...z 2 dni temu dla odmiany mialam wszystko malutkie....:razz:

Posted

Lolalola napisał(a):
a gdzie Ty to wyladowalas Ciotko Szarotko?;)

Jestem w Kanadzie.

Lolalola napisał(a):
mam pytanie...czy Wam dogo tez tak wariuje jak mnie...tzn,ze strona tak sie powiekszyla,ze jeden post zajmuje mi wielkoscia pol ekranu...?:-o:cool3:...z 2 dni temu dla odmiany mialam wszystko malutkie....:razz:

U mnie dogo wyglada jakos inaczej od jakiegos czasu. Np. nie ma tego ile ktos ma postow, kiedy sie zapisal i gdzie mieszka, ale posty sa normalnego rozmiaru.

Posted

cancer43 napisał(a):
A teraz - żebrze ( o zgrozo ),skacze mi po głowie w łóżku (w sensie dosłownym),drze japę bez dania racji,ale i tak go kooocham

Jeszcze go Wiaderko nazywa...

Jeśli drze japę, to widocznie MUSI! Znaczy MA rację.

I w ogóle tak pięknego psa jak Biedron dawno nikt nie widział na świecie.

Ja dzisiaj nie włączałam kompa, więc nie wiem kto się czego domaga, ale jutro zaspokoję wszelkie pragnienia.

Posted

Oj, ja wczoraj popełniłam błąd żywieniowy i do 2 w nocy mnie coś gniotło w trzewiach, to dzisiaj WYJĄTKOWO mnie słodkości nie ruszają...

Dzisiaj były "moje" dzieci, Tedi od razu się do nich przekonał, chociaż bez większego entuzjazmu, ale przyjął je ze spokojem. Żuczek się oczywiście rozjazgotał, ale jak tylko obwąchał ich ręce, zdecydował że są w porządku i zdecydowanie bardziej się do nich garnął niż Tedik.

Dzisiaj u nas mokro i paskudnie, nie próbowalismy wychodzić nad rzekę, ale chyba jutro już pojedynczo chłopców weźmiemy.
Bardziej się boję o Tedika, on kiedy tylko smycz mu się zahaczy o cokolwiek, zaczyna iść tyłem i próbuje się uwolnić. Ale mamy 2 pary szelek, któreś z nich dopasujemy.

Posted

Tedusiu nic sie nie boj....pojdziesz sobie nad rzeczke i bedzie fajowo:)
dogo zidiocialo,dalej jeden post zajmuje mi wielkoscia prawie ekran...co mnie drazni i nie chce mi sie tu wchodzic bo nie widze dobrze co sie dzieje:(

Posted

cioteczki mamy multum zdjec z szalenstw spacerkowych tylko Neris nie moze ich zamiescic bo nie ma internetu:(
ale walczy zaciecie o jego przywrocenie!!!!!musimy poczekac chwilke:)
Tedi strasznie kocha spacery,szaleje jak maly wariat i wcale nie widac klopotu z lapeczka podczas brykania;)

Posted

U nas dzisiaj piękne słońce, ale wiejeeeee.

Tedik zaliczył swój pierwszy spacer nad rzekę, najpierw kilka razy wlazł w krzaki i myślał o tym, żeby tam zostać, ale serdecznie zawołany przekonał się i za każdym razem przybiegał, nie trzeba go było wyplątywać.

Potem tarzał się w wysokich trawach, ale podpatrzyłam, że leżąc na grzbiecie piłował zębami smyczkę.
Zawołany przybiega, cieszy się, skacze, prosi o głaskanie.

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
jaki on cudny,jak sobie bryka i sie smieje wyglada boskooo:crazyeye:
ladnie tam macie, tym bardziej nie moge sie doczekac przyjazdu;)
do nowych ogloszen wstawic teraz mozna nowe ,przepiekne ujecia Tedusia:multi: