Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe kiedy będą jakieś nowe wiadomości o Tedim, o jego łapce ... ? :cool3:

Cudownie byłoby gdyby znałazł się jakiś BDT albo tani PDT - marzenia ... :shake:

Posted

wreszcie jestes psinko tutaj z nami:):)
juz Cie kocham,jestes straszna sierotka,lapiaca za serducho:(
kochane a moze skontaktowac sie z Neris trzeba,Ona ma hotelik,wielkie serce do psiakow i bardzo przystepne ceny.....moze ma miejsce?

bede pierwsza z deklaracja dla psiaka-20 zl.

Kto sie dorzuci?????podarujemy mu nowe zycie ,czy nie???:)

Posted

[quote name='Lolalola']wreszcie jestes psinko tutaj z nami:):)
juz Cie kocham,jestes straszna sierotka,lapiaca za serducho:(
kochane a moze skontaktowac sie z Neris trzeba,Ona ma hotelik,wielkie serce do psiakow i bardzo przystepne ceny.....moze ma miejsce?

bede pierwsza z deklaracja dla psiaka-20 zl.

Kto sie dorzuci?????podarujemy mu nowe zycie ,czy nie???:)[/QUOTE]
A myślisz, ze uzbieramy?

Posted

[quote name='ocelot']A myślisz, ze uzbieramy?[/QUOTE]
ja ZAWSZE TAK MYSLE!!!!!:)
nie sprobujemy,to sie nie dowiemy......gdyby kazda z nas przysiadla nad pw<od siebie moge zagwarantowac ,ze tak zrobie,gdybysmy powysylaly wszedzie gdzie sie da,to mysle,ze jest szansa...........TO CO ROBIMY????

Posted

[quote name='agusiazet']Tedi bardzo przypomina Dexterka, pieska z Zamościa, który ma już własny domek, a telefony dzwonią. Jakby co podeślijcie go wirtualnie do hotelterier5, może załapie się na domek![/QUOTE]
ooo prosze!!!!!!:)a noz,widelec sie uda.....;)

Posted

dobra to cena,ja mam psiaka u Neris za 250zl.......nie wiem czy sa miejsca,ale moge zapytac,jezeli cioteczki zadecyduja ze faktycznie bierzemy sie za Tedusiaa plus deklaracje i wyciagamy go z opalow....

Posted

Na fb zgłosiła się do mnie osoba które chciałby dać dt jakiemuś kudłaczkowi.
Ponieważ jej nie znam więc chciałam żeby spotkała się z nią jakaś osoba z dogomanii.
Dt do wakacji w woj. opolskim.
I tak sobie pomyślałam że może to jest jakaś szansa dla Tediego ?
Jak myślicie ?
W każdym razie trzeba wszystkiego próbować.
A pieniażki i tak się przydadzą, bo na weta, diagnozowanie łapki, karmę.

Posted

Jest wika09 (dexterka mi taką osobę z Nysy znalazła :)).
To świeża dogomaniaczka i jak mi pisała nie ma doświadczenia, ale napisałam jej kilka wskazówek i jest chętna, no i z tej miejscowości co dt.
DT też nie ma doświadczenia jako dt, to młoda dziewczyna ale chętna pomóc kudłaczkowi w potrzebie. Tylko troszkę to daleko.

Posted

Szila i Berta (tomaszowskie sunie) też pojechały do hoteliku w opolskie - myślę, że transport nie byłby wielkim problemem .
Warto spróbować !

Jak myślicie ?

Posted

[quote name='Dogo07']U Ulki12 koło Częstochowy jest hotelik, 300zł za m-c.
Ale najlepiej by było jakieś niedrogie dt.[/QUOTE]

U Ulki jest dobry hotelik i różnica 50 zł ( z Neris) to nie jest dużo, a z tego co wiem to warunki znacznie lepsze. I psiaczki od Ulki jakoś szybko domki znajdują :)

Może Momo
[*] odda resztę pieniążków Tedusiowi i biedak wyrwie się z tego schronu.

Posted

Trzeba sprawdzić wszystkie opcje i wybrać najlepszą :)
Warto też sprawdzić to DT skoro dziewczyna chętna do pomocy ... może to będzie strzał w dziesiątkę ;)

Posted

[quote name='Livka']Trzeba sprawdzić wszystkie opcje i wybrać najlepszą :)
Warto też sprawdzić to DT skoro dziewczyna chętna do pomocy ... może to będzie strzał w dziesiątkę ;)[/QUOTE]
tez tak sadze!!!!!!sprawdzic koniecznie!!!!nie ma to jak prawdziwy dom a nie hotelik,nawet najlepszy!!