Livka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ciekawe kiedy będą jakieś nowe wiadomości o Tedim, o jego łapce ... ? :cool3: Cudownie byłoby gdyby znałazł się jakiś BDT albo tani PDT - marzenia ... :shake: Quote
Lolalola Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 wreszcie jestes psinko tutaj z nami:):) juz Cie kocham,jestes straszna sierotka,lapiaca za serducho:( kochane a moze skontaktowac sie z Neris trzeba,Ona ma hotelik,wielkie serce do psiakow i bardzo przystepne ceny.....moze ma miejsce? bede pierwsza z deklaracja dla psiaka-20 zl. Kto sie dorzuci?????podarujemy mu nowe zycie ,czy nie???:) Quote
ocelot Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Weterynarz powiedział, że to tak zwana lwia łapa, że nie boli i nic się z tym nie da zrobić. Rozeszła mu sie tkanka przy urazie i tak łapina została. Quote
ocelot Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Lolalola']wreszcie jestes psinko tutaj z nami:):) juz Cie kocham,jestes straszna sierotka,lapiaca za serducho:( kochane a moze skontaktowac sie z Neris trzeba,Ona ma hotelik,wielkie serce do psiakow i bardzo przystepne ceny.....moze ma miejsce? bede pierwsza z deklaracja dla psiaka-20 zl. Kto sie dorzuci?????podarujemy mu nowe zycie ,czy nie???:)[/QUOTE] A myślisz, ze uzbieramy? Quote
Lolalola Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='ocelot']A myślisz, ze uzbieramy?[/QUOTE] ja ZAWSZE TAK MYSLE!!!!!:) nie sprobujemy,to sie nie dowiemy......gdyby kazda z nas przysiadla nad pw<od siebie moge zagwarantowac ,ze tak zrobie,gdybysmy powysylaly wszedzie gdzie sie da,to mysle,ze jest szansa...........TO CO ROBIMY???? Quote
Lolalola Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 przydaloby sie tez dowiedziec o hotelik,moge zadzwonic do Neris,zapytac nie zaszkodzi....:cool3: Quote
agusiazet Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Tedi bardzo przypomina Dexterka, pieska z Zamościa, który ma już własny domek, a telefony dzwonią. Jakby co podeślijcie go wirtualnie do hotelterier5, może załapie się na domek! Quote
Lolalola Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='agusiazet']Tedi bardzo przypomina Dexterka, pieska z Zamościa, który ma już własny domek, a telefony dzwonią. Jakby co podeślijcie go wirtualnie do hotelterier5, może załapie się na domek![/QUOTE] ooo prosze!!!!!!:)a noz,widelec sie uda.....;) Quote
Lolalola Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 pokaz sie znow...nie mozesz mi wyjsc z glowy kolego:) Quote
Onaa Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 U Ulki12 koło Częstochowy jest hotelik, 300zł za m-c. Ale najlepiej by było jakieś niedrogie dt. Quote
Lolalola Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 dobra to cena,ja mam psiaka u Neris za 250zl.......nie wiem czy sa miejsca,ale moge zapytac,jezeli cioteczki zadecyduja ze faktycznie bierzemy sie za Tedusiaa plus deklaracje i wyciagamy go z opalow.... Quote
Lolalola Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Dogo07']Sprawdzam jeszcze jedną opcję.[/QUOTE] trzymam kciuki:) Quote
piescofajnyjest Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 cholera ja juz zapsiona jestem po pachy.......musze jeszcze wszystko policzyc, ale mysle, ze tez jakas stala rzuce:) Quote
Livka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Dogo07']Sprawdzam jeszcze jedną opcję.[/QUOTE] ... i co tam ? :cool3: a tak w ogóle to Dzień Dobry :):):) Quote
Onaa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Na fb zgłosiła się do mnie osoba które chciałby dać dt jakiemuś kudłaczkowi. Ponieważ jej nie znam więc chciałam żeby spotkała się z nią jakaś osoba z dogomanii. Dt do wakacji w woj. opolskim. I tak sobie pomyślałam że może to jest jakaś szansa dla Tediego ? Jak myślicie ? W każdym razie trzeba wszystkiego próbować. A pieniażki i tak się przydadzą, bo na weta, diagnozowanie łapki, karmę. Quote
Livka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Pewno, że trzeba próbować wszystkiego - masz jakąś osobę z opolskiego do sprawdzenia DT ? Quote
Onaa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Jest wika09 (dexterka mi taką osobę z Nysy znalazła :)). To świeża dogomaniaczka i jak mi pisała nie ma doświadczenia, ale napisałam jej kilka wskazówek i jest chętna, no i z tej miejscowości co dt. DT też nie ma doświadczenia jako dt, to młoda dziewczyna ale chętna pomóc kudłaczkowi w potrzebie. Tylko troszkę to daleko. Quote
Livka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Szila i Berta (tomaszowskie sunie) też pojechały do hoteliku w opolskie - myślę, że transport nie byłby wielkim problemem . Warto spróbować ! Jak myślicie ? Quote
Lolalola Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 jestem pelna optymizmu!!!!!!trzeba obakac to dt jak najszybciej i ratowac naszago kudlaczka!!!!jestescie kochane!!! Quote
EVA2406 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Dogo07']U Ulki12 koło Częstochowy jest hotelik, 300zł za m-c. Ale najlepiej by było jakieś niedrogie dt.[/QUOTE] U Ulki jest dobry hotelik i różnica 50 zł ( z Neris) to nie jest dużo, a z tego co wiem to warunki znacznie lepsze. I psiaczki od Ulki jakoś szybko domki znajdują :) Może Momo [*] odda resztę pieniążków Tedusiowi i biedak wyrwie się z tego schronu. Quote
Livka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Trzeba sprawdzić wszystkie opcje i wybrać najlepszą :) Warto też sprawdzić to DT skoro dziewczyna chętna do pomocy ... może to będzie strzał w dziesiątkę ;) Quote
Lolalola Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Livka']Trzeba sprawdzić wszystkie opcje i wybrać najlepszą :) Warto też sprawdzić to DT skoro dziewczyna chętna do pomocy ... może to będzie strzał w dziesiątkę ;)[/QUOTE] tez tak sadze!!!!!!sprawdzic koniecznie!!!!nie ma to jak prawdziwy dom a nie hotelik,nawet najlepszy!! Quote
Recommended Posts