Lolalola Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 biedny....ale szczesciarz.......u Neris dojdzie do siebie i bedzie szczesliwy!! Quote
Javena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jutro będzie lepiej ,po jutrze jeszcze lepiej. Quote
Lolalola Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Tedus kochany juz na miejscu,strasznie przyjacielsa sierotka....tylko ta lapeczka czasem dokucza....... jutro bedziemy miec wiecej informacji...moze nawet focie;) Quote
Lolalola Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='margoth137']dojechał Tedzik już?:) z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/223599-Torebeczki-buciki-biżutki-dla-Misia-do-01.03.-godz.-21.00 właśnie przelałam Tedzikowi 46zł. dziekujemy kochanej cioteczce:) Quote
Lolalola Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='managua']Już informuję o wpłatach. Wpłaty: marzec Agnieszka Ł. - 120 zł Margaretta B. - 50 zł Olga B. - 40 zł agnieszka 103 - 10 zł oczka i kiduś - 15 zł Ania J.- 20 zł aresekse - 30 zł Kamila A. - 60 zł Romka (Martyna Sz.) - 20 zł Jolanta Sz. - 50 zł Razem 415 zł Bardzo dziękujemy :smile: jeszcze powinno byc ode mnie ok 60 zl......ale to Anja ma przelac......moze jeszcze nie przelala...;) Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Super że Tedi już u Neris teraz zobaczy jakie fajne może być życie to będzie wspaniały wstęp do jeszcze fajniejszego życie w swoim domku :-) Quote
Javena Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dzień dobry Tedusiu. Dzis będzie napewno dobry. Quote
piescofajnyjest Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 czesc Tediku:) wspanialego dnia zycze!!!! czy Tedik sobie z Zuczkiem urzeduje??? Quote
Neris Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Tedi jest w kojcu z Zuczkiem, który zabrał się niejako na "gapę". Rano obudził ich jakiś ptak, bo o 5,35 się rozszczekali Tedi podchodzi do mnie spokojnie, bez lęku, Żuczek na wszelki wypadek szczeka na mnie z budy, ale kiedy się do niego spokojnie podejdzie uspokaja się. Na szybko to tyle wieści, po południu napiszę cos więcej. Quote
Tymonka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A ja poproszę jeszcze raz konto Tediego , gdzieś zapodziałam a mam dla niego 57,16 zł od Lolaloli (?) Quote
Lolalola Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 czesc chlopaki,zadzwonie sobie do was,a co:) Quote
Neris Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Chłopcy grzeczni, Żuczek poszczekuje, ale chyba dlatego, ze niedowidzi, kiedy się go zawoła nasłuchuje i uspokaja się. Tedi na razie zachowuje dystans. Quote
ocelot Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Szarotka napisał(a):A co jest z lapka Tediego ?? Nie wiemy. Jeden weterynarz w schronisku mówił, że stary uraz, drugi, że wada wrodzona Quote
Iljova Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Borsuczku Nerisowy to zwiększyła Ci się ilość futerka ;-) Super że są już u Ciebie to zupełnie nowy etap w ich życiu :-) Ale będzie fajnie. Quote
cancer43 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Iljova napisał(a):Borsuczku Nerisowy to zwiększyła Ci się ilość futerka ;-) Super że są już u Ciebie to zupełnie nowy etap w ich życiu :-) Ale będzie fajnie. Jestem tego samego zdania,mam psa adoptowanego od Neris - przyjechał do mnie dobrze wychowany,słodki bardzo ale chyba się u nas nieco rozpuścił. Myślę że i Tedi i Żuczek ,kiedy znajdą domy,będą pociechą dla swojej nowej rodziny Quote
Iljova Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 cancer43 napisał(a):Jestem tego samego zdania,mam psa adoptowanego od Neris - przyjechał do mnie dobrze wychowany,słodki bardzo ale chyba się u nas nieco rozpuścił. Myślę że i Tedi i Żuczek ,kiedy znajdą domy,będą pociechą dla swojej nowej rodziny No jak mogłaś zepsuć pracę Borsuczka ;-) To pewnie Wam teraz na głowę wchodzi ;-) ? Przyjechał spokojny i grzeczny a teraz jaki jest ? Quote
Lolalola Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ....gdy Ci smutno,gdy Ci zle...do Neris wybierz sie:) Quote
cancer43 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Iljova napisał(a):No jak mogłaś zepsuć pracę Borsuczka ;-) To pewnie Wam teraz na głowę wchodzi ;-) ? Przyjechał spokojny i grzeczny a teraz jaki jest ? A teraz - żebrze ( o zgrozo ),skacze mi po głowie w łóżku (w sensie dosłownym),drze japę bez dania racji,ale i tak go kooocham Quote
Szarotka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Dobrze, ze skaczac na glowe nie usiluje sie utrzymac na niej wbijajac pazury, co zrobil moj nowo nabyty kot ;);) Quote
cancer43 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Szarotka napisał(a):Dobrze, ze skaczac na glowe nie usiluje sie utrzymac na niej wbijajac pazury, co zrobil moj nowo nabyty kot ;);) No ale on waży 30 kilo ,do tego czasem przeleci mi po cyckach.Oprócz tego gania wszystkie koty sąsiadów,szerokim łukiem omijając naszą Celinę Quote
cancer43 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A pazury swoją drogą wbija mi Celina kiedy domaga się pieszczot - już i natychmiast,niezależnie od tego czym jestem akurat zajęta Quote
Onaa Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Czekamy na jakieś zdjęcia psiaczków :). Potem diagnoza łapki. A potem ... szukamy super domku. Quote
Recommended Posts