Onaa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Może być we wtorek. Tylko psiak musiałby chodzić po schodach, nie wiem czy to byłby jakiś problem. Mieszkałby z malutką sunią w Wwie. Ale to takie wyjście awaryjnie. Może niepotrzebnie szukam dziury na całym. W każdym razie jest taka mozliwość. Ocelot, a Ty musisz być przy wydaniu Tediego ? A jakby się załatwiło transport to ta osoba nie mogła by sama wziąć psiaka ze schroniska ? Dajcie znać , bo w sumie nie wiem jak to załatwiać. Tylko że potem by trzeba jeszcze poszukać transportu z tej Wwy do Neris. Ten Pomiechówek to koło Nowego Dworu, tak ? Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 A w jakie dni , godziny wydają psy ? Czy trzeba wcześniej powiadomić schronisko ? Czy wystarczy w tym samym dniu ? Pisze pw do jubu, czy mógłby w pon., tak orientacyjnie. Bo z tego co Lolalola napisała to w piatek psiak mógłby już wyruszyć do Neris. Quote
Neris Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Z Warszawy jeździ mój brat, jeśli go proszę przywozi mi zakupy albo podwozi do domu. To jest ok. 50km Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Czyli mógłby w piątek odebrać Tediego z tego tymczasowego dt w Wwie, tak ? Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Neris']Z Warszawy jeździ mój brat, jeśli go proszę przywozi mi zakupy albo podwozi do domu. To jest ok. 50km[/QUOTE] ooo dzien dobry:) Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 napiszcie mi teraz prosze z jakiego miejsca dokladnie do jakiego miejsca ma jechac Tedus....schron-dt...................obmyslam tranport jednak;) Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Schronisko Tomaszów Mazowiecki. Tymczasowy dt - Warszawa. Ja napisałam do jubu , zoabczymy co napisze. Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Już Wam odpisuje. Przepraszam, jestem trochę półprzytomna. Można tediego zabrać w każdy dzień. W tygodniu od 11 do 19, w weekend od 11 do 15. W razie gdyby godziny nie odpowiadały uprzedzę i psa wydadzą. No zależy który pracownik, bo cześć jest niegramotna. Może by do Pati_c napisać? Ona zna trasę do naszego schroniska, kilka razy jeździła. Quote
AresekSE Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lolalola']Aresek juz wyslalam konto:)[/QUOTE] wyslalismy dzisiaj 30 zl ale tylko jednorazowo. ale nie zapominamy.... Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='AresekSE']wyslalismy dzisiaj 30 zl ale tylko jednorazowo. ale nie zapominamy....[/QUOTE] jeszcze raz wielkie dzieki w imieniu Tedusia:) Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Elmira moze pojechac za 170 zl,moglaby zabrac Tedusia nawet w niedziele.......jakby pasowalo;) Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 przelalam deklaracje dla Tedusia i Szili razem:) Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lolalola']Elmira moze pojechac za 170 zl,moglaby zabrac Tedusia nawet w niedziele.......jakby pasowalo;)[/QUOTE] a to super:) Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 W weekendy ta osoba wyjeżdża, więc psiak musiał by albo bardzo późno w niedziele albo w pon. od 13ej. Do piatku do godz. najpóxniej 17ej. Quote
Iljova Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 To na czym ostatecznie stanęło kiedy i z kim jedzie Tedi ??? Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 czeac moj Kudlaczku:) Ciociu Ocelot daj znac jak najszybciej...no wiesz....co:) Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 tedi jedzie jutro, zaraz wszystko napiszę:)Jeszcze tylko ustalę ze schroniskiem. Quote
Lolalola Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='ocelot']tedi jedzie jutro, zaraz wszystko napiszę:)Jeszcze tylko ustalę ze schroniskiem.[/QUOTE] oooooooooooooooooooooooo:):)ale sie ciesze:):):);) Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 I tak Elmira tylko ustali o której może tediego do Panstwa dowieźć, potem ustali ze mną o której po mlego, a ja powiem w schronisku i już:) Quote
Recommended Posts