Lolalola Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Agnieszka103']Jestem na zaproszenie Lolalola. Poproszę dane do przelewu. Przeleję chłopakowi kilka złotych. No i widzę, że ma już chyba uzbierany komplet potrzebnych deklaracji, świetnie :)[/QUOTE] dziekujemy ogromnie:)juz wysylam:) ....................................... cioteczki a czy faktycznie nikt nie dalby rady zabrac Tedunia na te kilka dni,zeby byl juz bezpieczny????? Quote
ocelot Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Lolalola']dziekujemy ogromnie:)juz wysylam:) ....................................... cioteczki a czy faktycznie nikt nie dalby rady zabrac Tedunia na te kilka dni,zeby byl juz bezpieczny?????[/QUOTE] Nie mamy gdzie naprawdę:( Poproszę w schronisku, żeby na niego uważano. Lolalola bierz no mi się za wątek Żuczka:) Quote
Lolalola Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='ocelot']Nie mamy gdzie naprawdę:( Poproszę w schronisku, żeby na niego uważano. Lolalola bierz no mi się za wątek Żuczka:)[/QUOTE] blagam proscie zeby go pilnowano jak oczka w glowie!!!! obiecuje pomoc Zuczkowi,tylko zabiore sie od jutra moze(prosze link) bo jestem wykonczona.....wczoraj tyle gadalam z Neris ,ze przefarbowalam wlosy i wyszly troche zielone...dzis walczylam u fryzjera i ide spac....niezyje:( Quote
cancer43 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Lolalola']blagam proscie zeby go pilnowano jak oczka w glowie!!!! obiecuje pomoc Zuczkowi,tylko zabiore sie od jutra moze(prosze link) bo jestem wykonczona.....wczoraj tyle gadalam z Neris ,ze przefarbowalam wlosy i wyszly troche zielone...dzis walczylam u fryzjera i ide spac....niezyje:([/QUOTE] Lolalola,uwielbiam cię !!! Zielone włosy !! Nic,tylko Ania z Zielonego wzgórza !!! Quote
AresekSE Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 podajcie, kochane jakis numer konta. cos sie postaram wplacic, byc moze tylko jednorazowo, ale... Tedi jest b. podobny do mojego Mietka. pozdrawiam Quote
piescofajnyjest Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 troszke mnie nie bylo....:) przepraszam Tediku!!!! kaske wyslalam juz jakis czas temu Ocelotowi (do podzialu z Szilusia) ale sie poprawie na nastepny raz i bede wysylac Anji na pp!! mam nadzieje, ze sie Ocelocie nie obrazisz......;_) Quote
managua Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Witam wszystkich. Tak przedstawia się w dniu dzisiejszym konto Tediego: Wpłaty Agnieszka Ł. - 120 zł Margaretta B. - 50 zł Olga B. - 40 zł Agnieszka 103 - 10 zł Razem 220 zł Bardzo dziękujemy :) Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='piescofajnyjest']troszke mnie nie bylo....:) przepraszam Tediku!!!! kaske wyslalam juz jakis czas temu Ocelotowi (do podzialu z Szilusia) ale sie poprawie na nastepny raz i bede wysylac Anji na pp!! mam nadzieje, ze sie Ocelocie nie obrazisz......;_)[/QUOTE] No coś Ty:)Pewnie, że się nie obrażę. Quote
Iljova Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='ocelot']Nie mamy gdzie naprawdę:( Poproszę w schronisku, żeby na niego uważano. Lolalola bierz no mi się za wątek Żuczka:)[/QUOTE] A ja myślałam że to wątek psa a tu jakiś żuczek, na innym zamiast spodziewanego psa borsuk. Co się dzieje na tych wątkach ? Jakieś podmiany Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Iljova']A ja myślałam że to wątek psa a tu jakiś żuczek, na innym zamiast spodziewanego psa borsuk. Co się dzieje na tych wątkach ? Jakieś podmiany Ano pomaga się wszystkim:) A tu kochani wątek Żuczka http://www.dogomania.pl/threads/220096-Jednooki-%C5%BBuczek-prosi-tylko-o-bezpiecze%C5%84stwo... Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='ocelot']Ano pomaga się wszystkim:) A tu kochani wątek Żuczka http://www.dogomania.pl/threads/220096-Jednooki-%C5%BBuczek-prosi-tylko-o-bezpiecze%C5%84stwo... Witajcie Zuczki Borsuki:) wieczorem po pracy zagladam do Zuczka:) dzis badz jutro przeleje tez swoja i kolegi wplate dla Tedunia no i jeszcze Szilunie podlacze bo bede korzystac z pp Anji;) Quote
Livka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Tedi dzisiaj w Dzienniku Zachodnim - widziałam na własne oczy :-o Trzymajcie kciuki !!! :thumbs: Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='livka']tedi dzisiaj w dzienniku zachodnim - widziałam na własne oczy trzymajcie kciuki !!! :thumbs:[/quote] omg!!!!:sweetCyb:!!!!:crazyeye:!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb:!!!!! musi sie ktos zakochac,musi:) Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Livka']Tedi dzisiaj w Dzienniku Zachodnim - widziałam na własne oczy :-o Trzymajcie kciuki !!! :thumbs:[/QUOTE] Trzymamy!!!!!! Quote
margoth137 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 cioteczki skoro zadecydowano, żeby przekazać pieniążki z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/223599-Torebeczki-buciki-biżutki-dla-Misia-do-01.03.-godz.-21.00, ponieważ Misio ma już komplecik chciałam przekać je Tedzikowi. Z bazarku będzie 33,00zł także poprosze na pw o nr konta:) Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Kiedy dokładnie Tedi może przyjechać do Neris, bo od pon. do piątku mogłaby go przechować jedna osoba z Wwy. Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 I musimy poszukac kogoś kto by nam pomógł w transporcie. Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='margoth137']cioteczki skoro zadecydowano, żeby przekazać pieniążki z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/223599-Torebeczki-buciki-biżutki-dla-Misia-do-01.03.-godz.-21.00, ponieważ Misio ma już komplecik chciałam przekać je Tedzikowi. Z bazarku będzie 33,00zł także poprosze na pw o nr konta:) dziekujemy:):):) Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Chyba trzeba będzie szukać płatnego transportu, to nie jest w końcu tak daleko, a nie ma co czekać aż ktoś się zjawi pomóc. No chyba że coś macie na oku. Może jubu zapytać ? Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Dogo07']Chyba trzeba będzie szukać płatnego transportu, to nie jest w końcu tak daleko, a nie ma co czekać aż ktoś się zjawi pomóc. No chyba że coś macie na oku. Może jubu zapytać ?[/QUOTE] Trzeba spytać, ja czekam na odpowiedź osoby z Tomaszowa jeszcze Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Dogo07']Kiedy dokładnie Tedi może przyjechać do Neris, bo od pon. do piątku mogłaby go przechować jedna osoba z Wwy.[/QUOTE] sadze,ze piatek bylby ok:) zadzwonie jeszcze do Neris w celu potwierdzenia,ale powinno byc dobrze!!!byloby cudnie gdyby ktos przetrzymal kudlaczka przez te dni:)bylby bezpieczny!!!! w temacie transportu jednak nie mam jak zupelnie pomoc...:( Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='margoth137']cioteczki skoro zadecydowano, żeby przekazać pieniążki z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/223599-Torebeczki-buciki-biżutki-dla-Misia-do-01.03.-godz.-21.00, ponieważ Misio ma już komplecik chciałam przekać je Tedzikowi. Z bazarku będzie 33,00zł także poprosze na pw o nr konta:) Margoth kochana dziekujemy!!!!!!:) konto juz wyslalam:) Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 potwierdzone:))) BRAC TEDUNIA JUZ:multi::multi:MOZE BYC W PIATEK:multi::multi::multi: Quote
ocelot Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dziewczynki ciężko będzie w poniedziałek. Jeszcze porozmawiam, wszyscy pracują. A ja muszę z moim Maksem na zastrzyki jeździć.... :( przestał chodzić, ciągnie tył po ziemi. tzn. muszą nas wozić bo ja głupia nie mam prawka. Quote
Recommended Posts