Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']To wpisuję to już we wpływach.
Bo Ty będziesz pisała info o wpłatach , tak ?[/QUOTE]
Managua. Ja wiem o tych 120 zł., po pisałam sobie na fb z Panią Agnieszką.

Posted

[quote name='Oczka_i_Kidus']Witajcie też chcemy pomóc Tediemu - Skromnie bo tylko 15 zł miesięcznie.Proszę o nr konta.Pozdrawiamy :) :)[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo:)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:Tedusio moze pakowac walizki:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
W NASTEPNY WEEKEND MOZE PRZYJECHAC DO NERIS:loveu:
U Agi trwaja teraz prace remontowe i chce przyjac Tedunia na spokojnie,a to bedzie mozliwe w nastepny weekend!!!!
Cioteczki jak transport???
...................................
najwazniejsze,ze Tedzio jedzie i wiem,ze bedzie mial boska opiekunke:lol:i bedzie sobie mogl czekac na swoj domek w spokoju!!!!!

Posted

[quote name='Oczka_i_Kidus']Witajcie też chcemy pomóc Tediemu - Skromnie bo tylko 15 zł miesięcznie.Proszę o nr konta.Pozdrawiamy :) :)[/QUOTE]
strasznie mocno dziekujemy:)))))))))
juz zabieram sie za wysylanie konta:)

Posted

[quote name='lolalola']:multi::multi::multi::multi::multi:tedusio moze pakowac walizki:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
W nastepny weekend moze przyjechac do neris:loveu:
U agi trwaja teraz prace remontowe i chce przyjac tedunia na spokojnie,a to bedzie mozliwe w nastepny weekend!!!!
Cioteczki jak transport???
...................................
Najwazniejsze,ze tedzio jedzie i wiem,ze bedzie mial boska opiekunke:lol:i bedzie sobie mogl czekac na swoj domek w spokoju!!!!![/quote]
...super....

Posted (edited)

Na mojego PP dotarło 60 zł od Kamili A , czekam aż wpłynie na moje konto i poproszę o konto Tediego ,żebym mogła mu przelać :)

Edited by Anja2201
Posted

za mojego Maxia tez tyle place i jestem zadowolona bardzo!!!!Pies wyglada teraz jak lew;)a na poczatku przed Neris ledwo stal na nogach i wygladal jak pol d....zza krzaka:(