ocelot Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Fantastyczny jest!!!!!:)Kudłacz przebrzydły:) Quote
cancer43 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='ocelot']Fantastyczny jest!!!!!:)Kudłacz przebrzydły:)[/QUOTE] Fantastyczny - to fakt ,a do przebrzydłego ustosunkował się na ostatnim zdjęciu :eviltong: Quote
piescofajnyjest Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 super Tedik:) on ma chyba cos z jamnika............... Quote
Neris Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Z jamnika ma charrrrakterek :evil_lol: Na tym zdjęciu widać dziwne przebarwienia sierści, nie wiem co to jest, ale nie są to strupy ani nic podobnego, pokażemy to panu doktorowi jak pojedziemy na czyszczenie zębów. Niewyraźne, ale czaderskie :loveu: Tediś od ŁADNIEJSZEJ strony... I wspomniana również na innym wątku drużyna Ocelota razem. Quote
cancer43 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 . I wspomniana również na innym wątku drużyna Ocelota razem. Ocelotku,popatrz na swoją drużynę i olej chamstwo - uśmiech Żunia jest dla ciebie Quote
ocelot Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Oj moje kochane psiaki:):):):):) Uśmiech Żunia bezcenny:) Quote
managua Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Rozliczenie Tediego Wpływy:[I] Październik[/I] Anja2201 z bazarku – 100,50 zł oczka i kiduś - 15 zł Margaretta B. - 50 zł Ocelot z bazarku – 43,30 zł Kamila A. - 100 zł skarpeta kudłaczy – 100 zł ocelot z bazarku – 222,50 zł javena – 10 zł Lolalola – 26,06 (wpłata do Neris) [I]Listopad[/I] oczka i kiduś - 15 zł Razem 2601,36 zł [I] Wydatki:[/I] hotel od 07.11. do 06.12. – 250 zł (ja przelałam 223,94 zł, Lolalola wpłaciła do Neris 26,06 zł) Razem 2349 zł [B]RAZEM 252,36 zł [/B] Quote
Lolalola Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 witaj moj przesliczny kudlaty jamniczku:)ciocia tesknila za wami wszystkimi!!!!!!!!!!dzis przelalam kaske do Neris,z czego dla Ciebie jest 80zl:) PROSIEM ODNOTOWAC:) Quote
Lolalola Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='piescofajnyjest']jak tam Lolcia?????[/QUOTE] aaaaa dziekuje kochana:)locia dobrze odpukac,po serii antybiotykami wszystko wrocilo do normy i wyniki sa dobre co bardzo mnie cieszy i co zszokowalo moja wetke totalnie bo pecherz faktycznie wygladal przebrzydle a teraz jest ladny:) Quote
cancer43 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Lolalola']aaaaa dziekuje kochana:)locia dobrze odpukac,po serii antybiotykami wszystko wrocilo do normy i wyniki sa dobre co bardzo mnie cieszy i co zszokowalo moja wetke totalnie bo pecherz faktycznie wygladal przebrzydle a teraz jest ladny:)[/QUOTE] Miło czytać takie wieści :lol: Quote
Lolalola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) cancer43 napisał(a):Miło czytać takie wieści :lol: :)moja coreczka wlasnie pod kordelka lezy,.....tylko jak wychodzi rano to zlizuje szron:razz: nie wiem co za odpal ma ten moj bambol..caly czas jej tlumacze,ze ozorek moze sie jej przykleic do czegos;) Tedis na pewno takich glupot nie robi;) Edited November 21, 2012 by Lolalola Quote
Lolalola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Tedisku co tu tak cicho??czyzby jakies przedswiateczne porzadki wyrwaly cioteczki z dogo??;) Quote
piescofajnyjest Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 hehehheheh:) tam od razu porzadki...;) jestesmy caly czas:) Quote
Neris Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Tediś jest drugim psem ochrzczonym przez dzieci mianem M-E-N-D-Y, niektórych psów nie lubi i usiłuje je dziabnąć, dużego owczarka ściga wokół podwórza i zagania do kojca. Dzisiaj spotkała go za to okropna kara, poszedł na godzinę do kojca :diabloti: i nie mógł pójść na trzeci spacer, na który zabraliśmy Białka. Tediś odkrył kopiec nornic: Nie wolno do wody? Jak to nie wolno, zawsze wchodziłem! Quote
ocelot Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Muszę pomysleć o jego promocji na fb... Wydarzenie się skończyło. Postaram się chyba nowe założyć, ale... czy ma to sens? czy na stare wrzucać zdjęcia? Quote
Ania J Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ocelot napisał(a):Muszę pomysleć o jego promocji na fb... Wydarzenie się skończyło. Postaram się chyba nowe założyć, ale... czy ma to sens? czy na stare wrzucać zdjęcia? Na starym wydarzeniu nie ma to sensu - wydarzenia, które się zakończyły nie wyświetlają już się u subskrybentów. Quote
margoth137 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Tedzinko woda za zimna!!!! ale z niego dostojniś:loveu: Quote
ocelot Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ania J napisał(a):Na starym wydarzeniu nie ma to sensu - wydarzenia, które się zakończyły nie wyświetlają już się u subskrybentów. Dobra to trzeba nowe założyć. Quote
Recommended Posts