Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z jamnika ma charrrrakterek :evil_lol:

Na tym zdjęciu widać dziwne przebarwienia sierści, nie wiem co to jest, ale nie są to strupy ani nic podobnego, pokażemy to panu doktorowi jak pojedziemy na czyszczenie zębów.

Niewyraźne, ale czaderskie :loveu:

Tediś od ŁADNIEJSZEJ strony...

I wspomniana również na innym wątku drużyna Ocelota razem.

Posted

Rozliczenie Tediego
Wpływy:[I]
Październik[/I]
Anja2201 z bazarku – 100,50 zł
oczka i kiduś - 15 zł
Margaretta B. - 50 zł
Ocelot z bazarku – 43,30 zł
Kamila A. - 100 zł
skarpeta kudłaczy – 100 zł
ocelot z bazarku – 222,50 zł
javena – 10 zł
Lolalola – 26,06 (wpłata do Neris)
[I]Listopad[/I]
oczka i kiduś - 15 zł
Razem 2601,36 zł
[I]
Wydatki:[/I]
hotel od 07.11. do 06.12. – 250 zł (ja przelałam 223,94 zł, Lolalola wpłaciła do Neris 26,06 zł)
Razem 2349 zł

[B]RAZEM 252,36 zł [/B]

Posted

[quote name='piescofajnyjest']jak tam Lolcia?????[/QUOTE]

aaaaa dziekuje kochana:)locia dobrze odpukac,po serii antybiotykami wszystko wrocilo do normy i wyniki sa dobre co bardzo mnie cieszy i co zszokowalo moja wetke totalnie bo pecherz faktycznie wygladal przebrzydle a teraz jest ladny:)

Posted

[quote name='Lolalola']aaaaa dziekuje kochana:)locia dobrze odpukac,po serii antybiotykami wszystko wrocilo do normy i wyniki sa dobre co bardzo mnie cieszy i co zszokowalo moja wetke totalnie bo pecherz faktycznie wygladal przebrzydle a teraz jest ladny:)[/QUOTE]
Miło czytać takie wieści :lol:

Posted (edited)

cancer43 napisał(a):
Miło czytać takie wieści :lol:

:)moja coreczka wlasnie pod kordelka lezy,.....tylko jak wychodzi rano to zlizuje szron:razz: nie wiem co za odpal ma ten moj bambol..caly czas jej tlumacze,ze ozorek moze sie jej przykleic do czegos;)
Tedis na pewno takich glupot nie robi;)

Edited by Lolalola
Posted

Tediś jest drugim psem ochrzczonym przez dzieci mianem M-E-N-D-Y, niektórych psów nie lubi i usiłuje je dziabnąć, dużego owczarka ściga wokół podwórza i zagania do kojca. Dzisiaj spotkała go za to okropna kara, poszedł na godzinę do kojca :diabloti: i nie mógł pójść na trzeci spacer, na który zabraliśmy Białka.

Tediś odkrył kopiec nornic:

Nie wolno do wody? Jak to nie wolno, zawsze wchodziłem!

Posted

ocelot napisał(a):
Muszę pomysleć o jego promocji na fb... Wydarzenie się skończyło.
Postaram się chyba nowe założyć, ale... czy ma to sens? czy na stare wrzucać zdjęcia?

Na starym wydarzeniu nie ma to sensu - wydarzenia, które się zakończyły nie wyświetlają już się u subskrybentów.

Posted

Ania J napisał(a):
Na starym wydarzeniu nie ma to sensu - wydarzenia, które się zakończyły nie wyświetlają już się u subskrybentów.

Dobra to trzeba nowe założyć.