Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo, pisz do mnie w razie czego na gg 6531708a albo neris1@wp.pl, nie nadążam opróżniać PM

Tedik chce zjeść szczeniaki Śtyśtysia, w ogóle nie szanuje ich pochodzenia.
Musiałam przenieść klatkę z małymi wysoko, a on i tak siedzi i się hipnotyzuje.

Posted

[quote name='Neris']Dogo, pisz do mnie w razie czego na gg 6531708a albo neris1@wp.pl, nie nadążam opróżniać PM

Tedik chce zjeść szczeniaki Śtyśtysia, w ogóle nie szanuje ich pochodzenia.
Musiałam przenieść klatkę z małymi wysoko, a on i tak siedzi i się hipnotyzuje.

:crazyeye:Tedik beeeeeeeeeeeeeeeee................jestes ty straszna zawierucha cos mi sie zdaje............lepiej sie no uspokoj!!!!!

Posted (edited)

[FONT=&amp]Dziękuję wszystkim za wpłaty dla Tediego.
Rozliczenie:
Wpłaty:[/FONT]
w lipcu

oczka i kiduś - 15 zł
Bożena J. - 30 zł
Ania J.- 60 zł
Margaretta B. - 50 zł
Agnieszka Ł. - 60 zł

Razem 1429,20 zł

Wydatki:

hotel od 07.03. do 06.04. - 250 zł
transport Tediego - 60 zł
obroża - 39 zł
hotel od 07.04. do 06.05. - 250 zł
hotel od 07.05. do 06.06. – 250 zł (ja przelałam 190 zł, a ocelot 60 zł zwrócił za transport Żuczka)
hotel od 07.06. do 06.07. – 250 zł (ja przelałam 210 zł, Lolalola wpłaciła do Neris 40 zł)
hotel od 07.07. do 06.08. – 250 zł (ja przelałam 196,30 zł, Lolalola wpłaciła do Neris 53,70 zł)
Razem 1349 zł

RAZEM 80,20 zł

Edited by managua
Posted

[quote name='Iljova']Lolka prosiłam żebyś podała mi link do wątku tego psiaka o którym pisałaś mi na pw :)
Tedi śpij dobrze :-)[/QUOTE]

no podalam przeciez:)!!!!!!!!!wtedy!!!!

Posted

No dobra, mam monitor, ciekawe na jak długo Wszystkie skomplikowane sprzęty w moich rękach zaprzestają działalności. Tediś był wczoraj nad rzeką bez smyczy, jest całkiem grzeczny, wraca na zawołanie. Kiedy jest bez smyczy, chodzi sobie spokojnie, węszy w trawie. Niestety rzeka naniosła na brzeg czarny muł, to ulubione miejsce do tarzania. Zapach jest dziwny, jak stęchła rybo-trawa i tak właśnie obecnie pachnie Tedi.

Posted

[quote name='piescofajnyjest']hehehheheh:) oj Tediku....
a ja wlasnie po raz pierwszy w mojej "karierze" zostalam opier****na na dogo :([/QUOTE]

WHY???????:crazyeye:
no nie wierze,ze jakos mocno narozrabialas;)....tu czasem mozna dostac opierd.......za byle co ....albo za prawde.....
nie martw sie,nie pierwszy nie ostatni:calus::glaszcze:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']wiem....mialam sie nie wpierdzielac :( bo najlepiej to cicho siedziec i....placic:([/QUOTE]

...............
ojej...............ale co to za dogomaniak bez opierdzielu;)no nie martw sie juz:)