ocelot Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Lolalola napisał(a):cioteczki mamy multum zdjec z szalenstw spacerkowych tylko Neris nie moze ich zamiescic bo nie ma internetu:( ale walczy zaciecie o jego przywrocenie!!!!!musimy poczekac chwilke:) Tedi strasznie kocha spacery,szaleje jak maly wariat i wcale nie widac klopotu z lapeczka podczas brykania;) To czekamy Lolalola wyślij konto Tediego Dogo07 ok? Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ocelot napisał(a):To czekamy Lolalola wyślij konto Tediego Dogo07 ok? jasne,juz sie robi;) Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ocelot napisał(a):To czekamy Lolalola wyślij konto Tediego Dogo07 ok? a zdjecia juz sa:)..nie widzialas?:) Quote
ocelot Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Lolalola napisał(a):a zdjecia juz sa:)..nie widzialas?:) Zakręcona jestem strasznie... już widziałam. dzisiaj syna na niedzielny obiad do pradziadków w pidżamie zabrałam.... Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ocelot napisał(a):Zakręcona jestem strasznie... już widziałam. dzisiaj syna na niedzielny obiad do pradziadków w pidżamie zabrałam.... hahhaha:)zdarza sie kazdemu;) Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Tedinko nie moge wyjsc z podziwu jakis Ty cudny:) Quote
ocelot Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Lolalola napisał(a):hahhaha:)zdarza sie kazdemu;) Taaa, szkoda ze cala rodzina była ech.... Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dogo07 napisał(a):To gdzie te zdjecia :cool3: ? na poprzedniej stronie..;) Quote
piescofajnyjest Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ale fajowy Tedik na zdjeciach:) i sie usmiecha!!!! hurrarrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa:) Quote
managua Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Aktualny stan finansów Tediego Wpłaty: marzec Agnieszka Ł. - 120 zł Margaretta B. - 50 zł Olga B. - 40 zł agnieszka 103 - 10 zł oczka i kiduś - 15 zł Ania J.- 20 zł aresekse - 30 zł Kamila A. - 60 zł Romka (Martyna Sz.) - 20 zł Jolanta Sz. - 50 zł margoth 137 (Sabina M.) - 46 zł lolalola - 57 zł Bożena J. - 50 zł Razem 568 zł Wydatki: hotel od 07.03. do 07.04. - 250 zł transport Tediego i Żuczka - 120 zł Razem 370 zł RAZEM 198 zł Quote
margoth137 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 aż się serducho raduje jak widać jaki szczęśliwy na tych zdjęciach:) Quote
Szarotka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Neris']U nas dzisiaj piękne słońce, ale wiejeeeee. Tedik zaliczył swój pierwszy spacer nad rzekę, najpierw kilka razy wlazł w krzaki i myślał o tym, żeby tam zostać, ale serdecznie zawołany przekonał się i za każdym razem przybiegał, nie trzeba go było wyplątywać. Potem tarzał się w wysokich trawach, ale podpatrzyłam, że leżąc na grzbiecie piłował zębami smyczkę. Zawołany przybiega, cieszy się, skacze, prosi o głaskanie. To ja przeloze na ostatnio strone :):) Quote
Neris Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dzisiaj odważyłam się wypuścić chłopców bez smyczek na podwórko, Teddi strasznie się cieszył, biegał przez moment po czym chodził za mną. Generalnie on wydaje mi się gotowy do adopcji, jest bardzo przyjazny, pocieszny. Na dzieci mogę go sprawdzić dopiero w weekend. Żuczek uciekł za budynki gospodarcze, bał się przejść obok kojców. Poszłam do niego, przeniosłam go na rękach i już spokojnie sobie biegał. Mam wrażenie, że on chodzi jakoś dziwnie, podrzucając zadek. Nie wiem czy to wynika z jego budowy czy może jakichś problemów neurologicznych. Od dzisiaj już obydwaj szczekają na inne psy, ale bez agresji, czy to jakaś pozostałość po schronisku? Zapewne. Na spacery chodzimy w podwójnych obróżkach, nie ma jak się wyswobodzić, nawet gdyby chcieli. Quote
ocelot Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ja tez zwrócilam uwagę na jego dziwny chód. Ma slady na tylnych łapkach jakby po biciu, albo pogryzieniu. Tzn. żuczek ma. Quote
Lolalola Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 co to za cisza o zgrozo!!!!!!!!!!!!!!Pieknosci moje Tedunio..nikt Cie dzis nie odwiedzil:(..... Quote
cancer43 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Odwiedził.odwiedził tylko niekoniecznie napisał o tym Quote
Neris Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Chłopaki szczekająąąą aż miło, najbardziej Żuczek. Mam kilka filmików jak Tedi BIEGA, ale nie mogę nic przesłać na youtube, chyba że pojadę do kogoś kto ma internet bez ograniczeń. Zakropiłam chłopców fiprexem, ale na wysyp kleszczy to będzie za mało, proponuję zakup obróżek kiltix, na przykład stąd: http://allegro.pl/kiltix-obroza-35cm-mala-kleszcz-najtaniej-i2201662293.html Nawet w hurtowni Ara są po 43zł Będę jutro zamawiać innym psom, potwierdźcie czy mam zamawiać chłopakom. Quote
pucka69 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 nie wiem czy jestem władna potwierdzić ( pewnie nie ;) ale na moim bazarku wątróbkowym na chłopaków jest już prawie 70,00 - więc sobie z czystym sumieniem potwierdzę, a co mi tam ;) Quote
Javena Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Witam Tedusia .Na moim bazarku nuda.................same hopania........:( Quote
Lolalola Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 witamy Cioteczki i Tedusia:) Javeno Twoj bazarek jest cudny:) Pucka dziekujemy ogromnie:) Quote
ocelot Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Neris']Chłopaki szczekająąąą aż miło, najbardziej Żuczek. Mam kilka filmików jak Tedi BIEGA, ale nie mogę nic przesłać na youtube, chyba że pojadę do kogoś kto ma internet bez ograniczeń. Zakropiłam chłopców fiprexem, ale na wysyp kleszczy to będzie za mało, proponuję zakup obróżek kiltix, na przykład stąd: http://allegro.pl/kiltix-obroza-35cm-mala-kleszcz-najtaniej-i2201662293.html Nawet w hurtowni Ara są po 43zł Będę jutro zamawiać innym psom, potwierdźcie czy mam zamawiać chłopakom. Oczywiście zamawiaj. Wiesz najlepiej co im potrzebne:) Quote
Recommended Posts