Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Livka']Jak dla mnie - bardzo ładnie.
Kogo do ewentualnego kontaktu podać ?
I jeszcze dwie fotki wybierzcie :)
Jak tylko dostanę odpowiedź z DZ w sprawie cen możemy działać :)[/QUOTE]
ciesze sie:)
no wlasnie kto jest kontaktem w sprawie tedunia???Ocelotek?:)

Posted

tak chyba kontakt na mnie? Na bieżąco jestem ze schroniskiem.
na ich nieszczęście mam do schroniska darmowy numer:):):)Dlatego dzwonię codziennie, ba dzisiaj nawet 3 z racji, że w pracy nie byłam.

W niedzielę postaram się zabrać go na spacer. Nie obiecuję, bo nie wiem ile osób przyjdzie. Ale się postaram. on nie był na spacerze od kilku miesięcy.

Posted

Podrzucę chłopaka , wierzę ,że DZ podziała. Tam zamieszczają obok ogłoszenia 1 zdjęcie więc lepsze bedzie to w pełnej krasie jak stoi. Najlepiej ogłaszać w piątkowym wydaniu , wtedy jest najdroższe bo 46 zł ale odzew zdecydowanie największy.

Posted

[quote name='ocelot']tak chyba kontakt na mnie? Na bieżąco jestem ze schroniskiem.
na ich nieszczęście mam do schroniska darmowy numer:):):)Dlatego dzwonię codziennie, ba dzisiaj nawet 3 z racji, że w pracy nie byłam.

W niedzielę postaram się zabrać go na spacer. Nie obiecuję, bo nie wiem ile osób przyjdzie. Ale się postaram. on nie był na spacerze od kilku miesięcy.[/QUOTE]

To mam nadzieję że uda Ci się iść z Tedim na spacer :)

Posted

Brakuje nam jeszcze z 200 albo 250 zl...:(
Ocelotku zaraz chyba sie poplacze jak pomysle,ze on na spacerku nie byl juz przez miesiace:(
Tedi musi wyjsc z tego schronu i koniec......tylko ta kasa:(

Posted

To napiszcie jaki dramatyczny tytul i rozsylajcie watek na prawo i lewo.
Np. Tedi gasnie (lub kona) w schronisku, brakuje 250 zl - Pomocy, lub cos takiego
i zrobcie mu wydarzenie na f.b.

Posted

[quote name='Lolalola']Szarotko ja nic innego nie robie tylko rozsylam watek...CALY CZAS........wiem,ze jest ciezko z kasa,do tej pory mamy tylko te 50 zl......facebooka ma![/QUOTE]

To wstaw tu link, jak mozesz to ja rozesle na f.b. no i zmiencie ten tytul na bardziej dramatyczny z kwota jaka staracie sie uzbierac.
Trzeba tez prosic o jednorazowki. Mozna by zrobic bazarek, taki z serduszkami, albo czyms innym na zasadzie cegielek, po np. 3 zl. to czesto daja niespodziewane wyniki. I jak mozecie to zrobcie jakies zdjecie gdzie widac uszkodzona lapke, ludzie sa bardzo wizualni.

Posted

[quote name='_Goldenek2']http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?p=10526#10526
Wkleiłam psiaka zdjęcie na naszym forum. Proszę podajcie na kogo namiary w ogłoszeniach. Jutro postaram się napisać ogłoszenie.
I serdecznie witam na naszym forum :)
dziekujemy Goldenku bardzoooo:buzi::modla:

Ocelotku,podasz Goldenkowi swoj namiar????
......................................
ile lat ma Tedi?
sklece cos dzis i podesle Ocelotowi,czy tak moze byc bo ja w sumie Tediego nie znam:shake:
..i bedziemy miec gotowy tekst do ogloszen:)