Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, problem polega na tym, że mi podali ilość 50 % z europejskiej. Istny szok. W Polsce sa po 2-3 na wystawie. Więc nawet te kilkanaście to strasznie dużo. A jeszcze baba się śmiała coś tam do mnie bełkocząc:cool3:
Za każdym razem podają mi coś innego!!!

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez zrobilam wywiad iem tylko o 2 rhodesianach ktore jada z Polski a oni mi stawke podali okolo 15. A wiem ze tam nie ma ich wogole a rok i dwa lata temu byly tylko po 2-3 z Polski;)

Posted

Ja chyba spanikowałam:loveu: . No i szlag mnie trafił, bo sporo mnie to wszystko kosztuje. Nerwów w tym momencie najwięcej:evil_lol: .

Posted

Juta napisał(a):
Ja chyba spanikowałam:loveu: . No i szlag mnie trafił, bo sporo mnie to wszystko kosztuje. Nerwów w tym momencie najwięcej:evil_lol: .

Ja tez zaczynam panikowac...czy moge dostac taki numer telefonu aby zapytac sie czy moj pies jest ujety w katalogu?
dzieki za pomoc

Posted

A tak dla upewnienie
CACIB-owka jest w niedziele?

Bo juz mam takiego stracha ze glupieje.
Czy ktos jedzie z Trojmiasta? I chcialby do towarzystawa dwie mile Panie w srednim wieku (ja i moja mama)- oczywiscie jedziemy swoim samochodem ale towarzystwo mile widziane:loveu:

Posted

taki numer telefonu aby zapytac sie czy moj pies jest ujety w katalogu?
dzieki za pomoc[/quote]
Proponuję Ci raczej dzwonić :
007/4012/77-08-71 ja sie pare dni temu do nich dodzwonilam

Posted

Właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że zwolniło się jedno miejsce w aucie. Także gdyby ktoś był zainteresowany to jest miejsce dla 1 osoby + 1 niewielki pies. Wyjazd z Lublina a następnie z Warszawy.

Posted

CACIB jest NA PEWNO w niedzielę bo dostałam to na pismie z pieczątką:loveu:
Stadion Pionier ul Prospekt Mira 134 , poczatek sedziowania godz 10.
Wiesia z Trójmiasta to pewnie przez Mamonowo jedziecie.
Jutro dzwonię do Juty którędy jedzie i zmontujemy "ekipę":lol:

Posted

[quote name='Shilla2004']CACIB jest NA PEWNO w niedzielę bo dostałam to na pismie z pieczątką:loveu:

Kilka głupich uwag:
- pamiętajcie, że ich 10,00 to nasza 9,00, a więc sędziowanie o 9,00 naszego czasu,
- koniecznie trzeba zabrać xero polskich championatów,
-trzeba wziąć euro na opłacenie ich championatu tam na miejscu, w zeszłym roku brali 30 euro za championat Rosji /po uzyskaniu CWC/ i kolejne 30 euro za championat RKF / po uzyskaniu CACiB/.
Trzymamy za Was kciuki, wierzymy, że wydacie sporo gotóweczki na championaty a po przyjeżdzie opowiecie jak było.

Posted

Championaty są u nich coraz droższe. A ja mam inny sposób. Daję wszystkie niezbędne dokumenty mojej koleżance z Moskwy i ona mi za 10 Euro od Championatu załatwia... Różnica zasadnicza, prawda?:lol:
pzdr.

Posted

Shilla2004 napisał(a):
CACIB jest NA PEWNO w niedzielę bo dostałam to na pismie z pieczątką:loveu:
Wiesia z Trójmiasta to pewnie przez Mamonowo jedziecie.
Jutro dzwonię do Juty którędy jedzie i zmontujemy "ekipę":lol:

jade przez mamonowo.
Z tego co wiem to Juta przez Bezledy ale chetnie gdzie sie spotkam zeby przekimac do rana- pewnie na jakiejs stacji benzynowej

A propo tego co trzeb miec w samochodzie nie zapomnijmy o apteczce+prezerwtywa+kamizelka odblaskowa

Posted

cotons rule! napisał(a):
[quote name='Shilla2004']CACIB jest NA PEWNO w niedzielę bo dostałam to na pismie z pieczątką:loveu:

Kilka głupich uwag:
- pamiętajcie, że ich 10,00 to nasza 9,00, a więc sędziowanie o 9,00 naszego czasu,
- koniecznie trzeba zabrać xero polskich championatów,
-trzeba wziąć euro na opłacenie ich championatu tam na miejscu, w zeszłym roku brali 30 euro za championat Rosji /po uzyskaniu CWC/ i kolejne 30 euro za championat RKF / po uzyskaniu CACiB/.
Trzymamy za Was kciuki, wierzymy, że wydacie sporo gotóweczki na championaty a po przyjeżdzie opowiecie jak było.

To za championat RKF jest jakiś typowy dyplom???:crazyeye: Bo ja mam tylko dyplom Championa Rosji a na RKF dostałam taką karteczkę jak przy CAC/CACIB tyle, że z napisem champion RKF. I myślałam, że tylko to ma być:cool3: . Czyli, że powinnam się upomnieć po odrębny dyplom Championa RKF???

Nie wiem przez co jadę. Mieliśmy jechać przez Bezledy, bo jednej z osób tak pasowało, ale że wynikły z jej strony inne "problemy" ;) przez co nie jedzie - możemy jechać i tak i tak. Z Warszawy wyjeżdzamy o 19. Na granicy chcemy być o 23 naszego czasu. Jeśli Wy też tak jedziecie, to możemy się umawiać na granicy.

Posted

Wiesia756 napisał(a):
jade przez mamonowo.
Z tego co wiem to Juta przez Bezledy ale chetnie gdzie sie spotkam zeby przekimac do rana- pewnie na jakiejs stacji benzynowej

A propo tego co trzeb miec w samochodzie nie zapomnijmy o apteczce+prezerwtywa+kamizelka odblaskowa

O matko, na h... mi kamizelka?!

Posted

No nie ratunkowa przeciez:evil_lol:
Dziele sie tylko uwagami jakie otrzymalam od innych "wybierajacych sie".

Juta jezeli mozecie jechac przez Mamonowo to byloby SUPER

Zadzwonie do Ciebie, moze jutro? Bedziesz juz wszystko wiedziec?
W grupie razniej

Posted

Ja żadnej kamizelki nie mam zamiaru brać!!! Pierwsze słyszę, aby międzynarodowe przepisy mówiły aby mieć coś poza "trójkątem", tym bardziej kamizelkę!!!:angryy: Nie ma nawet mowy. Nic już nie będę więcej brała. :mad:

Posted

[quote name='Juta'][quote name='cotons rule!']

To za championat RKF jest jakiś typowy dyplom???:crazyeye: Bo ja mam tylko dyplom Championa Rosji a na RKF dostałam taką karteczkę jak przy CAC/CACIB tyle, że z napisem champion RKF.

Jest dyplom, bo to większy honor niż Ch. Rosji. Tę karteczkę zabierają i na jej podstawie przyznaja tytuł. Razem z dyplomem zwracają karteczke, żeby służyła jako dowód CACib do Intera. Ponieważ to trwa, trzeba dopilnować, żeby na karcie ocen było wszystko wypisane i był podpis sędziego z pieczątką

Posted

Wiesia756 napisał(a):
No nie ratunkowa przeciez:evil_lol:
Dziele sie tylko uwagami jakie otrzymalam od innych "wybierajacych sie".

Juta jezeli mozecie jechac przez Mamonowo to byloby SUPER

Zadzwonie do Ciebie, moze jutro? Bedziesz juz wszystko wiedziec?
W grupie razniej

Jutro to ja już będę w drodze:lol: . Nam jest to obojętne. Odległość jest ponoć taka sama.

Posted

Juta: W razie cos mam dwie to mogę sie podzielic hahahaah a to kurde do Apteczki mam sobie prezerwatywy kupic?? ciekawe co na to mój chłop buhahahahahaah co pomysli gdzie ja jade i po co w sumie:)))aha dolejcie płyn do spryskiwacza bo sparwdzaja też , no i gasnica obowiązkowo. Robia normalny regularny przegląd auta.Do zobaczenia na granicy:)

Posted

cotons rule! napisał(a):
[quote name='Juta'][quote name='cotons rule!']

To za championat RKF jest jakiś typowy dyplom???:crazyeye: Bo ja mam tylko dyplom Championa Rosji a na RKF dostałam taką karteczkę jak przy CAC/CACIB tyle, że z napisem champion RKF.

Jest dyplom, bo to większy honor niż Ch. Rosji. Tę karteczkę zabierają i na jej podstawie przyznaja tytuł. Razem z dyplomem zwracają karteczke, żeby służyła jako dowód CACib do Intera. Ponieważ to trwa, trzeba dopilnować, żeby na karcie ocen było wszystko wypisane i był podpis sędziego z pieczątką

Aż sprawdziłam w papierach :
- mam 2 karteczki CACIB
- karteczkę "Pobieditiel kłassa"
- karteczkę "Champion OAHKOO"
A na karcie oceny mam wpisy : CAC, CACIB, AC, "CzA". Co to jest to ichniejsze "CzA"?

Cotons - dzięki bardzo!!!!

Posted

Probowalam zorganizowac nocleg.
Jedyny hotel jaki zgodzil sie przyjac nas z psem zazyczyl sobie za nocleg 560 zl:placz:
Takze jedziemy bez noclegu.
Juta mozesz potwierdzic Nasze ustalenie (nie chce tu w pracy ciagle przez telefon o psach gadac):lol:

Posted

Shilla2004 napisał(a):
Juta: W razie cos mam dwie to mogę sie podzielic hahahaah a to kurde do Apteczki mam sobie prezerwatywy kupic?? ciekawe co na to mój chłop buhahahahahaah co pomysli gdzie ja jade i po co w sumie:)))aha dolejcie płyn do spryskiwacza bo sparwdzaja też , no i gasnica obowiązkowo. Robia normalny regularny przegląd auta.Do zobaczenia na granicy:)

Dokładnie:loveu: :evil_lol: Moja bratowa jak powiedziałam przy niej, że potrzebne są prezerwatywy to autentycznie zbladła. :eviltong: W końcu brat jedzie z samymi kobitkami + te prezerwatywy, więc przez chwilę całę małżenstwo jej pewnie stanęło przed oczami:roflt: . Po prostu nie wierzyła. Mój brat juz się leczy przed wyjazdem i klnie pod nosem:lol: ;) . A ja coraz bardziej nie wierzę, że tam jadę. :cool3: Co dzień okazuje się, że mam coś nowego dokupić:diabloti: i chcę być już po. A najgorsze jest, że stawkę mam taką, że szybciutko umoczę pupę i wracam. A jeszcze całkiem najgorsze, że obawiam się innego "dżołkcika" z ich strony :mad: Nie wiem tylko, w którą wierzyć i czy wogóle wierzyć?:placz: Ale trudno, żywcem mnie nie wezmą:loveu: . Wydałam już tyle kasy, że każdy następny wydatek jest niczym:evil_lol: :eviltong: .
Czyli : JADĘ NA WYSTAWĘ ZARAZ WRACAM:p
Buahahahahhaha...........................

Wiesia756 napisał(a):
Probowalam zorganizowac nocleg.
Jedyny hotel jaki zgodzil sie przyjac nas z psem zazyczyl sobie za nocleg 560 zl:placz:
Takze jedziemy bez noclegu.
Juta mozesz potwierdzic Nasze ustalenie (nie chce tu w pracy ciagle przez telefon o psach gadac):lol:

Dziś wieczorkiem potwierdzę ostatecznie. Ale myślę, że nie będzie problemu.

A teraz sorki - nie ma mnie już. Bo w końcu się okaże, że mnie jutro tylko od kompa odejmą:lol: i zapakują jak bagaż:evil_lol:
Papapapapa
Jak cos to telefon

Posted

My jesteśmy jednak zmuszeni rezygnować. :( Ogromna szkoda... Pies już przygowowany, ostrzyżony, w dobrej kondycji, ale trudno...
Życze wszystkim - powodzenia wracajcie z Championatami,