króliczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wyst. CACIB +dodatkowo 10 wystaw monoparodnych:shar-pei,chow-chow,whippet,am.staf.terrier,sznaucery,ow.niemieck.,pinczery,bokser,fox, Sędziowie: Peter Haršani - I, II, V gr. Quote
króliczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Saba Solt Lokodi -Ru-II,III,VI,X gr Zoran Brankovich-SiCG-I,II,III,V gr Shar-pei klub Winner 07'- Milovje Urosevits SiCG Quote
Jagoodka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 króliczek a wiesz coś może na temat sędziego na VIII grupę?? Quote
króliczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Takie info dostałam od zaprzyjażnionych Rosjan.Nic o VII i VIII nie wiem:shake: Quote
Kaur Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 To ja mam ciąg dalszy, tylko bukwy nie chcą się wkleić. Wydaje mi się, że powinno to brzmieć tak: IV, VII, VIII - Lawinia Stir - Rumunia VI - Ludmiła Nikitina - Rosja Mam jeszcze chyba sędziów na wystawy monoparodne - mogę przesłać. Kto z Was czyta po ichniemu ? Quote
AlaNowak Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jakby znalazlo sie u kogos jakies miejsce da 1 czy 2 osob z malym psem to bysmy pojechali:) Jagoodka- napisz z kim bys jechala Quote
Jagoodka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Jakby znalazlo sie u kogos jakies miejsce da 1 czy 2 osob z malym psem to bysmy pojechali:) Jagoodka- napisz z kim bys jechala Standardowo do Bialegostoku pociagiem, a pozniej autkiem z moim tatą :) Quote
skubi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Może organizowany jest jakiś busik z 3miasta lub okolic? Lub może wybiera się ktoś na tę wystawę z wolnym niejscem w samochodzie na jedną osobę z średniej wielkości psem? Quote
Judit Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja właśnie myślę nad tą wystawą. I chyba wybiorę się tam z moją parą czerwono białych seterów. :) Simbik - możesz przesłać skan zgłoszenia? :> I jeszcze jedno pytanie, czy aby udac się do Rosji to nie trzeba przez przypadek miec wizy? *pytam bo jestem zielona jeśli chodzi o zagranice i będzie to nasza pierwsza wystawa tam. ;) Quote
virtavalo Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Simbik, ja także prosze o skan zgłoszenia. Chyba tez pojade z moimi pakudami. Quote
blaira Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Czy ktos mialby miejsce dla jednej osoby i psa nieduzego? Czy ktos ma moze rozpiske dla grupy 3 ?? pozdrawiam serdecznie. Quote
Jagoodka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 simbik to wstaw może na forum skan zgłoszenia. Pewnie większośc z nas by go potrzebowała. aha i jeszcze jedno - powiedzcie mi jak to jest z opłatami w Rosji?? Ja na wszystkie zagraniczne w Czechach i Słowacji wysyłam pieniądze listem wartościowym (bo przelewem się nie opłaca) i nie wiem czy tam takie coś akceptują. Quote
Jagoodka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Avaria napisał(a):Czy ktos mialby miejsce dla jednej osoby i psa nieduzego? pozdrawiam serdecznie. Jeżeli pojedziemy to będziemy mieć wolne miejsce :) Quote
blaira Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jagoodka, byloby super :-) Zastanawiam sie juz od dluzszego czasu nad nia. W razie co bedziemy w kontakcie. Rozumiem ze jeszcze na wszelkie info , sedziow itp za wczesnie? Quote
Jagoodka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ja też bardzo intensywnie myślę nad Kaliningradem. Ale z tego co wiem to trzeba tam wizy, rosyjskie ubezpieczenie na auto itp.. Mimo wszystko chcemy jechać :) Teraz tylko czekam czy mi na to fundusze pozwolą. Opłata 40E (niestety nie wiem do kiedy trzeba zgłaszać). królicze i kaur podały sędziów: Peter Haršani - I, II, V gr. Saba Solt Lokodi -Ru-II,III,VI,X gr Zoran Brankovich-SiCG-I,II,III,V gr IV, VII, VIII - Lawinia Stir - Rumunia VI - Ludmiła Nikitina - Rosja Quote
Judit Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A jak zdobyc wize do Rosji i ubezpieczenia na auto? narazie posiadam wize tylko do USA i obeznana w tym nie jestem :/ Quote
Jagoodka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Judit napisał(a):A jak zdobyc wize do Rosji i ubezpieczenia na auto? narazie posiadam wize tylko do USA i obeznana w tym nie jestem :/ ja niestety też nic nie wiem, bo nigdy nie byliśmy w Rosji, więc może ktoś z "tych bardziej obeznanych" nam pomoże :) Quote
NigdyNigdy Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Judit']A jak zdobyc wize do Rosji i ubezpieczenia na auto? narazie posiadam wize tylko do USA i obeznana w tym nie jestem :/ Załatwienie wizy rosyjskiej nie różni się zbytnio od załatwiania każdej innej- tylko składane formularze, opłaty i ewentualne wymogi dodatkowe mogą się różnić. Wszelkie szczegółowe informacje dotyczące wizy rosyjskiej uzyskacie w Konsulacie- dane kontaktowe tu: http://www.poland.mid.ru/posolstvo.html Powodzenia! :-) Quote
Kaur Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Poszukuję kogoś "bukwującego" ? Dostałam od nich meila i "rozszyfrowałam", że można zgłaszać się meilowo, a opłata jest w dzień wystawy. Napisali jeszcze, że odpowiedzą na wsie waprosy. Wolałabym jednak, żeby to ktoś potwierdził, a ichnie znaczki nie chcą mi się tutaj wkleić. Quote
efra-husky Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kaur prześli email do mnie ;) Postaram się pomóc Mój email: gabriela@deskbud.com.pl Quote
Kaur Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='efra-husky']Kaur prześli email do mnie ;) Postaram się pomóc Mój email: gabriela@deskbud.com.pl Poszło! Z góry dziękuję Quote
Recommended Posts