Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziekuję za obsade - proszę o info jak zgłosić, jak jest z opłatą? Czy można na miejscu? Byłam już w Kalinku, ale w 2005 i nic nie pamiętam...

• 2 weeks later...
  • Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hawana napisał(a):
My sie zastaniawiamy , jak juz sie zastanowimy i zdecydujemy, ze jedziemy to bedziemy miec kilka wolnych miejsc.

My też się zastanawiamy(coraz intensywniej), ale już teraz polecamy się pamięci - zawsze raźniej jechać razem niż osobno :lol: !

Posted

Jagoodka napisał(a):
Kaur a skąd jesteś?? Rzeczywiście w grupie raźniej i przyjemniej. Może rzeczywiście zbierzemy się i pojedziemy całą paczką. :)

Jestem jak najbardziej za :lol: !!!
Mieszkam we Wrocławiu. Ale dojazdy "w miejsce zbiórki" nie stanowią dla mnie raczej problemu. I tak sobie cichutko myślę, że jeszcze z jedną osobę to bym namówiła :razz: .

Posted

Kurcze.... w zeszłym roku nie pojechałam (żałuję), i obiecałam sobie że pojadę w tym roku. Co z tego wyniknie, nie wiem. Trochę się obawiam, że akurat weylinka bedzie. Mimo to, wstępnie chciałabym jechać, i jeśli można z kimś się zabrać ;)

Posted

czekamy na informacje. Je sie w ogole nie orietuje narazie. Chcieliśmy jechac na CACIB - którego to jest dnia?
My z Bydgoszczy jesteśmy jakby co ;)

Posted

Kaur napisał(a):
Czy naprawdę nikt nie ma jakiś konkretnych informacji?

Podpisuje sie pod pytaniem. Moze ktos cos wie? Mi Ruski nie odpisuja - moze to zbieg okolicznosci, ale pisalam do kilku tamtejszych organizacji (nie tylko kynologicznych) i jeszcze zadnej odpowiedzi sie nie doczekalam. Moze angielskiego nie znaja. hihi...

Posted

Hawana. Dokonaliśmy odkrycia .......może by tak do Rusków po..rusku.
Gwarantuję odpowiedz będzie na 100%.Postaw się w ich sytacji, to tak samo jak zaproponować Tobie napisanie listu po rosyjsku z twojego
komputerai w dodatku cyrylicą....hi hi

Posted

Pirania napisał(a):
Gwarantuję odpowiedz będzie na 100%.

Myślę, że niekoniecznie - mi wróciło parę maili z adnotacją, że ichni "Mailbox is full".

Mam cichutką nadzieję, że w Wilnie będą jakieś ulotki dotyczące Kaliningradu...

• 2 weeks later...
Posted

Tyle wiem napewno:
Cacib odbędzie się 29.07.2007 r.
Opłata 40 euro - na wystawie trochę drożej.
Pełny skład sędziowski jest jeszcze nie ustalony.

Posted

[quote name='Kaur']Tyle wiem napewno:
Cacib odbędzie się 29.07.2007 r.
Opłata 40 euro - na wystawie trochę drożej.
Pełny skład sędziowski jest jeszcze nie ustalony.

A przypadkiem jakiejś krajówki tyż nie ma ?
CACIB jednodniowy ??

Posted

W zeszłym roku CACIB był 1 dnioey właśnie :) ale to dopiero było pewne jakieś 2 tygodnie przed wystawa, sedziowie tez dopiero 2 tygodnie przed byli wiadomi. Jak ja byłam to na 1 sedziego przypadało ok 100 a nawet wiecej psów do oceny:shake: wiec finały były z tego co wiem jakoś o 20 albo i puźniej.

Posted

PARSONRK napisał(a):
A przypadkiem jakiejś krajówki tyż nie ma ?
CACIB jednodniowy ??

Według moich skromniutkich informacji CACIB zapowiadany jest na jednodniowy. Sędziowie faktycznie mają być znani tuż przed wystawą.
O krajówce nic nie wiem.
Za to 28.07 będzie VII Klubowa Jamników - dająca CAC - opłata 25 euro.

Posted

Przepraszam że z takim opóźnieniem ale wklejam informacje odnośnie krajówki :lol: :

Jakby komuś był potrzebny to mogę przesłać skan zgłoszenia :lol: .

Posted

Jakby się organizował jakiś bardziej grupowy wyjazd, to wstępnie chciałam się zgłosić 1os.+2 bulle mini (mogą spokojnie jechać w 1 klatce):p