Nemooo Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Cześć ślicznotko :) Dopiero teraz dotarłem... Podbijam i witam :) Quote
Psia Szkoła Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Po rozmowach z właścicielami zapadła decyzja o pozostawieniu psa w domu. Wszystkim bardzo gorąco dziękuję za zaangażowanie i pomoc w szukaniu dla Dorii domu. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Psia Szkoła']Po rozmowach z właścicielami zapadła decyzja o pozostawieniu psa w domu. Wszystkim bardzo gorąco dziękuję za zaangażowanie i pomoc w szukaniu dla Dorii domu. O matko jak skromnie ;) No to tak dobre fluidy Moniki działają nie tylko na psy jak widać ;) Państwo będą z sunią pracować i ją wysterylizują jak się skończy cieczka :) Powodzenia maleńka :) A przy okazji ;) Kto ma fb zapraszam :smile: A kto nie ma proszę założyć sobie konto ;-) SZUKAMY DOMÓW TYMCZASOWYCH DOŁĄCZ DO AKCJI NA FB Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 understandme napisał(a):Dobra wiadomość! :multi: Też tak uważam :) Quote
Psia Szkoła Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Na wiosnę będę pracować z właścicielami i Dorią. Mam nadzieję, ze wszystko się poukłada. Trzymajcie kciuki! Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Na wiosnę będę pracować z właścicielami i Dorią. Mam nadzieję, ze wszystko się poukłada. Trzymajcie kciuki! Trzymamy, trzymamy :) Niech twe fluidy działają ;) A przy okazji nie wiem co zrobiłaś z Bazylkiem bo śpi w swoim legowisku cały dzień dziś ;) Quote
Psia Szkoła Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Trzymamy, trzymamy :) Niech twe fluidy działają ;) A przy okazji nie wiem co zrobiłaś z Bazylkiem bo śpi w swoim legowisku cały dzień dziś ;) Hahaha, musimy częściej na babeczki przyjeżdżać:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Hahaha, musimy częściej na babeczki przyjeżdżać:evil_lol: Zapraszam :) Byle tylko Bazyl nie chciał się z Wami wyprowadzić ;) Quote
Psia Szkoła Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Zapraszam :) Byle tylko Bazyl nie chciał się z Wami wyprowadzić ;) Czekaj, czekaj, jak na zajęcia zaczniecie chodzić. Okaże się, że anioła w domu masz ;) i jeszcze podawać z ziemi różne przedmioty potrafi :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Czekaj, czekaj, jak na zajęcia zaczniecie chodzić. Okaże się, że anioła w domu masz ;) i jeszcze podawać z ziemi różne przedmioty potrafi :) Ale ja już mam dwa psie anioły:mad:a że troszkę niewychowane :evil_lol: Quote
Asieq_ Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Bardzo mnie cieszy decyzja właścicieli Dorii :) Quote
Recommended Posts