Psia Szkoła Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Spacer wspaniały, dziękuje wszystkim za przyjazd :) Koło 24/25 marca organizujemy następny :), może zaraz po zajęciach? Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Psia Szkoła']Spacer wspaniały, dziękuje wszystkim za przyjazd :) Koło 24/25 marca organizujemy następny :), może zaraz po zajęciach?[/QUOTE] Potwierdzam , spacer cudowny-mimo nogi w gipsie jako pamiątki ;) , psiska padły , zdjęcia wstawię później ;) Najbardziej jestem dumna z mojej Bianeczki , która ani raz nie miała ochoty uciekać :) Szła sobie w swoim świecie, ale szła - moja dzielna kochana Bianeczka wśród tylu wielkopsów :) Nawet dała się wujkowi do samochodu włożyć jak pancię z trasy zbierał ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Mamy zdjęcia , czasu mam dużo ;) to się nimi troszkę pobawiłam , mam nadzieje że nie przesadziłam ;) znaczymy co swoje ;) no i stało się - zakochany kundel, Romeo erotoman :diabloti: ale co mu się dziwić jak Julia ( Trini ) taka cudna :loveu: ale co mu się dziwić jak Julia ( Trini ) taka cudna :loveu: Misiu - ostoja spokoju Bianulinek a w tle o ile dobrze pamiętam Franek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Aza i Franek w swoim żywiole :) i Carmen Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Bazyl sobie przypomniał że się zakochał ;) Tak Monika działa na psy - rozpływają się w westchnieniach :) Bazyl Romeo musiał wrócić na smyczkę , żeby Julia mogła odetchnąć ;) Quote
Psia Szkoła Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Rudzia, świetne zdjęcia:), a spacer fantastyczny! Quote
Rudzia-Bianca Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A WY spać nie możecie ???O 4 na dogo wo matko ... Quote
Asieq_ Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dzięki za wspólny spacer i wrażenia :D Wypad niezwykle udany, czekamy na następne. Psy padły szczęśliwe i brudne ;) Kobitki, zdjęcia zrobiłyście rewelacyjne :) Quote
Psia Szkoła Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):A WY spać nie możecie ???O 4 na dogo wo matko ... jak księżyc zbiera się do pełni, to różnie u nas bywa :) Quote
Psia Szkoła Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Asieq_ napisał(a):Dzięki za wspólny spacer i wrażenia :D Wypad niezwykle udany, czekamy na następne. Psy padły szczęśliwe i brudne ;) Kobitki, zdjęcia zrobiłyście rewelacyjne :) 24 marca planujemy następne spotkanie :) Quote
Asieq_ Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Psia Szkoła napisał(a):24 marca planujemy następne spotkanie :) To nas się już nie pozbędziecie ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Asieq_ napisał(a):To nas się już nie pozbędziecie ;) Mnie już się pozbyliście ...ale tylko chwilowo ;) Quote
Psia Szkoła Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Asieq_ napisał(a):To nas się już nie pozbędziecie ;) super na to liczę :) Quote
Psia Szkoła Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Mnie już się pozbyliście ...ale tylko chwilowo ;) oj tam oj tam...;) Quote
Psia Szkoła Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 testujemy fajną trasę: od Sarnulek (niebieskim szlakiem) na Trupielec :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 No na Trupielec to może lepiej żebym ja nie szła, bo nie wiadomo jakby się to skończyło ;) A tak poważnie pięknie tam macie :) Quote
Psia Szkoła Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Zapraszamy na nasz drugi spacer, 24 marca o godz. 13.30, spotkamy się na parkingu przy hali sportowej (Zarabie) w Myślenicach. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Polecam z całego serca, bardzo chętnie bym się z Wami wybrała, ale jeszcze muszę poczekać ... Ale może uda mi się choć na parking doczłapać ... Quote
Recommended Posts