Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwaga, uwaga!
W marcu organizujemy spotkanie dla wszystkich osób chcących pospacerować z psami. Naszym celem jest stworzenie grupy dogtrekkingowej w Myślenicach. Jeśli jesteście chętni zapraszam do kontaktu na maila: info@psia.szkola.pl. Wstępny termin początek marca, godzinę i dokładne miejsce podamy w późniejszym terminie. Zaczynamy lajtowo i taki jest cel spotkań, spacer, śmiech i dobra zabawa. Zapraszamy:D

Posted

Nie, była tylko nasza czwórka: 2 ludzie, 2 psy. Jakoś tak po śniadaniu postanowiliśmy na luzie pójść sobie do lasu, bo ładnie świeciło słońce. Z tego luzu zrobiło się ponad 2 h wyprawy w śnieżycy, wróciliśmy mokrzy i brudni, ale naładowani pozytywną energią :D

Posted

[quote name='Asieq_']Nie, była tylko nasza czwórka: 2 ludzie, 2 psy. Jakoś tak po śniadaniu postanowiliśmy na luzie pójść sobie do lasu, bo ładnie świeciło słońce. Z tego luzu zrobiło się ponad 2 h wyprawy w śnieżycy, wróciliśmy mokrzy i brudni, ale naładowani pozytywną energią :D[/QUOTE]

No to super Wam się udało :) Jak świeciło słonko to ja jeszcze spałam ;) a potem to już nawet nie pomyślałam żeby na taką zawieję gdzieś wychodzić ;)

Posted

[quote name='Psia Szkoła']hej, hej
my rano wyprawiałyśmy Azję z hoteliku :), ale spacerek zaliczony koło nas :)
To co 3 marca się umawiamy?[/QUOTE]

Może w końcu się uda :) Z tego co ptaszki śpiewają mam mieć wolny weekend , ale to jeszcze tydzień więc wszystko może się zmienić :(
Ale wstępnie tak :)

Posted

11 to godzina w sam raz :) Można spotkać się na parkingu przy hali sportowej (Zarabie) i pójść "w góry" albo (zależy od kondycji i ochoty) pójść parkiem wzdłuż Raby, na wysokości jazu są łączki. Co Wy na to?

Posted

[quote name='Asieq_']11 to godzina w sam raz :) Można spotkać się na parkingu przy hali sportowej (Zarabie) i pójść "w góry" albo (zależy od kondycji i ochoty) pójść parkiem wzdłuż Raby, na wysokości jazu są łączki. Co Wy na to?[/QUOTE]
No ja kondycji nie mam ;) więc wolałabym jakoś nie pionowo w górę ;)
Za jazzem można iść w stronę Stróży laskiem , tylko że może tam być jeszcze bajoro :(

Posted

[quote name='Asieq_']Bajora to teraz wszędzie są. Niestety, ale zarówno nasze ciuchy jak i psy po takim spacerze będą się nadawały wyłącznie do prania ;)[/QUOTE]
No i to mnie martwi , bo Biana nie nadaje się do prania ze swoim uchem ;)
Ale może wiosna przyjdzie do soboty ;)
Ubrania kij z nimi ;)

Posted

Myślisz, że ja swoje kudłacze piorę? Z Azy samo schodzi, a Misiu idzie pod grzebień i wyczesuję mu zaschnięte błoto. Póki się cieplej nie zrobi to nici z prania. Z tym, że ja w domu mam jeszcze rejony w trakcie remontu i psiaki mogą tam sobie przebywać i wysychać, nie wyobrażam sobie potwora z bagien wpuszczać prosto na dywany :D

Posted

[quote name='Asieq_']Myślisz, że ja swoje kudłacze piorę? Z Azy samo schodzi, a Misiu idzie pod grzebień i wyczesuję mu zaschnięte błoto. Póki się cieplej nie zrobi to nici z prania. Z tym, że ja w domu mam jeszcze rejony w trakcie remontu i psiaki mogą tam sobie przebywać i wysychać, nie wyobrażam sobie potwora z bagien wpuszczać prosto na dywany :D[/QUOTE]

No ja niestety dywany białe i Biana śpi na moim łóżku ;)