Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

To jest Kajko....śliczny jamniczek z kaplatymi uszkami.....
błąkał się pod sklepem przemarznięty i wychudzony.... ma jakieś paskudztwo w uszkach......niedobór wagi.....a jeszcze większy miłości....
szukam domu dla tego pieknisia.....

to że na kanapie jest wygodnie to wie...ale że nie leje się w domu na panele to się jeszcze musimy nauczyć...;)

Kajko może mieć 5-6 miesięcy, jest przeuroczy i rasowy albo mocno w typie rasy.....uwielbia koty:) śpi razem z moim Frankiem w objęciach...jak ktoś wchodzi do domu to szczeka:)

Kolega mi go dziś przyniósł pod kurtka z prośba o pomoc....już wczoraj go widziano jak się błąkał głodny po osiedlu....po małym wywiadzie środowiskowym wiemy ze nikt nie zgubił, nikt nie szukał....najprawdopodobniej zaczął się już sezon wyrzucania psiaków z auta przy blokowisku....u nas jest to na porzadku dziennym....:(
Kajko może zostać u mnie na BDT...patrzenie na niego jak śpi spokojnie to wystarczające wynagrodzenie...i ten mokry nochal i czarne ślepka...sama rozkosz....wszystkie skarby świata....:) kupiłam mu wór karmy...opierniczył cała michę, potem zjadł jeszcze kotu Frankowi.....a teraz puszcza niemiłosierne baki.....

chcemy nazbierać na weta i ogłoszenia....jesli ktośzechce wspomóc Kajusia prosimy kierować wpłaty na konto.....

Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt
OTOZ Animals
Inspektorat w Lublińcu
ul. Cebulskiego 6/26
42-700 Lubliniec

35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

PeyPal
beata1066@interia.pl

KONIECZNIE z dopiskiem : "DLA Kajko"

Edited by danavas
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
Młodziutki i sliczniutki domek migiem pewnie znajdzie
jeśli potrzeba pomocy z ogłoszeniami moge pomóc,

super:) dziękuję pięknie:)
on jest rewelka...ale oddam go tylko do domu gdzie będzie spał na podusi w łóżeczku:)

Posted

[quote name='danavas']pięknie:) i widzę ze mój warunek jest zamieszczony....heheheeh...:)
dziękuję ślicznie:)[/QUOTE]

Wiesz to warunek ogólnojamniczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja tam jak rozmawiam to pierwsze pytanie dotyczy poglądu na spanie jamniora w łózku

Posted

ok...cusik sklecę......chyba ze jakaś cioteczka ma wenę....bo ja mogę na dzień dzisiejszy napisać to co każdy...ze jest słodki i szybko się uczy...i że można się zakochać od pierwszego wejrzenia....:)