Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :multi: :multi: Figuniu mowilam ze ciocia Iwona ma łape do adopcji ...jutro mozesz jechac do domku z ogródkiem ...do swojej pani ...juz dzwonie do pidzej ...zeby skontaktowala sie z przyszla panią Figi .....

Posted

aaaa!
dzwoń szybciutko:loveu: dom sprawdzony? pewne na 100%?? po mojej nieudanej próbie Luciolla zajmuje się adopcją Figi i ja sprawdzenia się nie podejmuje
ale czekam na tel, info z niecierpliwością!!!!

Posted

ja rozmawiałam juz z ta panią bo pidzej denerwowała sie czy babka zgodzi sie na sterylke ...wszystko załatwione ...głosowo kobitka bardzo sympatyczna , rozmawiała tez bardzo sympatycznie , opowiedzialam jej troche o naszych działalnosciach ze musimy sprawdzac nowe domki ... bo ludzie sa rózni i krzywdzą zwierzeta...powiedziałam ze bedzie w związku z tym umowa adopcyjna i wizyta po adopcyjna ... powiedziała nie ma sprawy ...to ja na to ze Figa musi miec sterylke , ona na to ze ona tez o tym myślała ..ze na wiosne sa promocyjne ...powiedziałam jej ze po pierwszej cieczce i Figa musi poczekać ...ale jej pomozemy z pieniazków ktore zostały Fidze . Kobitka bardzo podziekowała . Powiedziala zeby sie z nią skontaktowac kiedy Figa zostanie przywieziona ( myslała ze jutro to bedzie ) , ale zeby w tym tygodniu ...takze dziewczyny z naszej strony wszystko załatwione ...do dzieła ...teraz Wy ....
jak chcecie mnie jeszcze do czegos wykorzystac ..dajcie hasło

Posted

ja już mam ostatki na karcie, asiuniap przepraszam ale napiszę tu
umówiłam się na środę między 11 a 13
mogłabyś powiadomić hotelik że przyjedziemy po nią?

hankag bardzo Ci dziękuje!

pani się zgodziłą podpisać umowę adopcyjną, o sterylce sama wspomniała, parę dni temu odszedł ich pies. dom z ogródkiem, warszawa.

Znowu wychodzi na to że to do mnie należy decyzja... ale tym razem nie mam wątpliwości no i hankag też

jak chcecie mnie jeszcze do czegos wykorzystac ..dajcie hasło

możemy Ci podrzucić kilka linków z psami które domków potrzebują
o np szczeniak http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50331 którego biorę na noc i jutro ewentualnie dzień ale nic więcej i czeka go schronisko, zdjecia beda jutro

jezuuu już nie wiem sama co mówię

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:
Nie było mnie 8 godzin a tu takie fantastyczne zmiany i wieści. Trzymam kciuki (choć widzę, że wszystko tu raczej przesądzone :) ) !!!!
Bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi:

Mały off: może jest tu ktoś ze Śląska, z Katowic, kto mógłby dać tymczas małemu, młodemu (ale nie szczeniakowi) pieskowi (do pół łydki). Przybłąkał się dziś pod mój blok, teraz siedzi ze mną w pracy (nie odstępuje mnie na krok). Do domu go nie mogę zabrać... Pozostaje schron :( albo nocleg pod blokiem w prowizorycznej budzie, którą zrobimy z mą połowicą kochaną. Szukam mu pilnie domku, bo nie może przecież mieszkać pod blokiem.