pidzej Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Młodziutka, nieduża, o wspaniałym charakterze i bez domku...:shake: Quote
BeataSabra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Bardzo mi przykro rozmawialam z ta osoba przez telefon .....:shake: Niestety chce duzo mlodszego psiaka :-( :shake: Przepraszam:oops: :oops: Quote
maciaszek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ale za co przepraszasz? Nie Twoja wina. Należy Ci się podziękowanie za to, że chciałaś znaleźć Fidze dom :) Nic to, szukamy dalej. Quote
pidzej Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dziękujemy Beato za próbę! i w takim razie szukamy dalej. Quote
hankag Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi: :multi: :multi: Figuniu mowilam ze ciocia Iwona ma łape do adopcji ...jutro mozesz jechac do domku z ogródkiem ...do swojej pani ...juz dzwonie do pidzej ...zeby skontaktowala sie z przyszla panią Figi ..... Quote
Diegula Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale super wiadomości:multi::multi::multi::multi::laola: Quote
pidzej Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 aaaa! dzwoń szybciutko:loveu: dom sprawdzony? pewne na 100%?? po mojej nieudanej próbie Luciolla zajmuje się adopcją Figi i ja sprawdzenia się nie podejmuje ale czekam na tel, info z niecierpliwością!!!! Quote
hankag Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pidzej ma wylączony telefon ...i jeszcze nic nie wie ze Figa ma domek z ogródkiem ...i ze jutro mozna ją tam zawiezć .... Quote
pidzej Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 510 717 865 mam włączony tel, nie wiem co jest może podaj swój to zadzwonię ale spróbuj jezcze do mnie Quote
hankag Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 oczywiście miałam stary numer ...dobrze ze podałaś nowy ...zaczynamy działac ... Quote
hankag Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Asiuniap skontaktuj sie ze mną , bo to Ty podobno masz działać w sprawie adopcji...moj numer 0-692-940-638 , albo podaj swój to oddzwonie Quote
asiuniap Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wolałabm, żeby Luciolla rozmawiała z tą panią. Ja ewent. mogę służyc transportem, ale potrzebowałabym kogoś do chwytania ***ygów Figi w locie :cool3: Quote
hankag Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja rozmawiałam juz z ta panią bo pidzej denerwowała sie czy babka zgodzi sie na sterylke ...wszystko załatwione ...głosowo kobitka bardzo sympatyczna , rozmawiała tez bardzo sympatycznie , opowiedzialam jej troche o naszych działalnosciach ze musimy sprawdzac nowe domki ... bo ludzie sa rózni i krzywdzą zwierzeta...powiedziałam ze bedzie w związku z tym umowa adopcyjna i wizyta po adopcyjna ... powiedziała nie ma sprawy ...to ja na to ze Figa musi miec sterylke , ona na to ze ona tez o tym myślała ..ze na wiosne sa promocyjne ...powiedziałam jej ze po pierwszej cieczce i Figa musi poczekać ...ale jej pomozemy z pieniazków ktore zostały Fidze . Kobitka bardzo podziekowała . Powiedziala zeby sie z nią skontaktowac kiedy Figa zostanie przywieziona ( myslała ze jutro to bedzie ) , ale zeby w tym tygodniu ...takze dziewczyny z naszej strony wszystko załatwione ...do dzieła ...teraz Wy .... jak chcecie mnie jeszcze do czegos wykorzystac ..dajcie hasło Quote
pidzej Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja już mam ostatki na karcie, asiuniap przepraszam ale napiszę tu umówiłam się na środę między 11 a 13 mogłabyś powiadomić hotelik że przyjedziemy po nią? hankag bardzo Ci dziękuje! pani się zgodziłą podpisać umowę adopcyjną, o sterylce sama wspomniała, parę dni temu odszedł ich pies. dom z ogródkiem, warszawa. Znowu wychodzi na to że to do mnie należy decyzja... ale tym razem nie mam wątpliwości no i hankag też jak chcecie mnie jeszcze do czegos wykorzystac ..dajcie hasło możemy Ci podrzucić kilka linków z psami które domków potrzebują o np szczeniak http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50331 którego biorę na noc i jutro ewentualnie dzień ale nic więcej i czeka go schronisko, zdjecia beda jutro jezuuu już nie wiem sama co mówię Quote
asiuniap Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Spoko, spoko. Masz też mój głos ZA :diabloti: Napisz mi na pw jej adres. Quote
:: FiGa :: Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jakie super wiadomości :multi: Bravo dziewczyny :klacz: Quote
_beatka_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ale super wieści:multi::multi::multi::multi::multi: a naciągnąolyscie nowa panią na opisywanie i fotorelacje na dogo:razz: Quote
maciaszek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Nie było mnie 8 godzin a tu takie fantastyczne zmiany i wieści. Trzymam kciuki (choć widzę, że wszystko tu raczej przesądzone :) ) !!!! Bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Mały off: może jest tu ktoś ze Śląska, z Katowic, kto mógłby dać tymczas małemu, młodemu (ale nie szczeniakowi) pieskowi (do pół łydki). Przybłąkał się dziś pod mój blok, teraz siedzi ze mną w pracy (nie odstępuje mnie na krok). Do domu go nie mogę zabrać... Pozostaje schron :( albo nocleg pod blokiem w prowizorycznej budzie, którą zrobimy z mą połowicą kochaną. Szukam mu pilnie domku, bo nie może przecież mieszkać pod blokiem. Quote
supergoga Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bardzo się ciesze, mam nadzieje, że dowiem się jutro na pewno, że moge ogłoszenia usuwać. Figa - tylko bądź grzeczna. Quote
paros Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ............:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts