Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figulec od momentu jak cię poznałam, zawsze albo w czwartek albo piątek w twojej sprawie jest jakiś przełom tzn. w piątek do mnie trafiłaś w czwartek pojechałaś do domu potem w następny czwartek go opuściłaś a w piątek trafiłaś do hotelu! Jutro znów dla ciebie ważny piątek aby ten szczęśliwy:cool3:.

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze juz mnie zaraz nerwy chyba zezrą zywcem ...ale jeszcze musimy poczekac ...babeczka umawiala sie z Iwona ze dzisiaj po pracy przyjdzie , wziela zdjecia do pokazania domownikom ...lekarka , mieszka w Rembertowie,,,ma starego schorowanego chyba onka ...myslała o once ...ale Figa jej sie spodobała , Iwona ją bardzo zachwalala ...zobaczymy ....wiem ze wszystkie jestesmy w " wielkim sztresie " ...ale moze sie uda ...oby...

Posted

:placz: :placz: :placz: niestety ...rodzinka woli psa nie chce suki ...jej sie podoba Figa ..ale ... moze dałoby sie jeszcze przetrzymac troche Fige w hoteliku...bedziemy szukac dalej...tak prawde powiedziawszy to miałysmy narazie mało czasu na znalezienie domku ale mamy nadzieje ze sie uda ....Figa do góry łepek ...ciotka Iwona ma dobra łape do adopcji......

Posted

kurcze a bylo tak blisko:-(

ale nie ma się co mazać tylko trzeba czekać na nowe propozycje domków, na pewno niedlugo coś się znajdzie:multi:

tylko ta data 8 marca...:placz:

Posted

Przypominam, że jakieś kilka(naście) stron temu ktoś oferował Figulcowi tygodniowy albo dwutygodniowy tymczas. Może warto by było złapać już kontakt z tą osobą??? Na wszelki wypadek. 8 marca za tydzień....

Posted

hankag, trudno, bardzo dziękujemy za próby i oczywiście prosimy o kolejne...

maciaszek, ten tymczas był wtedy i tylko wtedy, bo za 2 tygodnie od tamtego czasu miał do tej osoby przyjechać inny pies.

Posted

dziewczyny na stronie nieoficjalnej palucha jest numer do hoteliku pod warszawa prowadzonego przez milosnika zwierzat, podobno kwestie finansow mozna negocjowac, może tam spróbujecie ja wsadzic?

Posted

uwaga a osutą klawiaturę:lol:

Trwają negocjacje nad oostanie Figi w ty hotelu jesce jakiś cas- ołaciła do 14 arca- więc ay arę dni więcej
ale rosę o intensywne sukanie doku nadal!
diękuje!

Posted

Jak sunia sie zachowuje do kotów ?
Można prosic o wiecej informacji bo nie wiem czy wydole przeczytac caly watek.
Moja znajoma poszukuje psa w typie onka.
Ma kota i dziecko w wieku szkolnym.
Moze sie uda chociaz ona chce szczeniaczka ale 6 miesiecy to jeszcze szczeniak

Posted

BeataSabra napisał(a):
Jak sunia sie zachowuje do kotów ?
Można prosic o wiecej informacji bo nie wiem czy wydole przeczytac caly watek.
Moja znajoma poszukuje psa w typie onka.
Ma kota i dziecko w wieku szkolnym.
Moze sie uda chociaz ona chce szczeniaczka ale 6 miesiecy to jeszcze szczeniak

Figa wychowywała się z dziećmi i bardzo je kocha. Z kotami też nie ma problemu :)
Działaj Beata, działaj !!!! 6-miesięczny psiak toż to jeszcze szczenior pełnym pyskiem :lol:

Posted

Figa toleruje koty
wychowywała się z dziećmi
ALE
ok. 6 miesięcy to ona miała miesiąc temu ;) więc teraz ok. 7 no i jak szczeniak nie wygląda, raczej przeszła ten okres już

Posted

Koty toleruje, bo u mnie przez tydzień mieszkała z dwoma!:cool3:
Nigdy w stosunku do nich nie zachowała się agresywnie, jedynie troche na początku poszczekała na nie i jednego lubiła czasem pogonić( ale to była tylko zabawa). Od jednego z nich 2 razy dostała po pyszczku i nawet wtedy nie zareagowała agresywnie!:eviltong:

Posted

ok bo to bardzo wazne dla zdrowia sunki.
Ech gdybym mogla pozwolic sobie na drugiego psa to ona juz by byla moja ale brak kasy na i niestety problemy ze zdrowiem
Ale bede walczyc o domek dla niej

Posted

BeataSabra napisał(a):
ok bo to bardzo wazne dla zdrowia sunki.
Ech gdybym mogla pozwolic sobie na drugiego psa to ona juz by byla moja ale brak kasy na i niestety problemy ze zdrowiem
Ale bede walczyc o domek dla niej

Figa po pierwszej cieczce powinna być wysterylizowana. Z tego co pamiętam, to ok. 2 m-cy po cieczce. Nic nie przeszkadza, żeby nowy domek ją przygarnął, a na sterylkę (jeśli dom będzie w Wawie), będziemy się mogli umówić w odpowiednim czasie :cool3: