pidzej Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a moze jakiś hotelik? albo tymczas? przecież dom stały, tymczas, hotelik,to wszystko jest poszukiwane... schron lepszy niż tak okrutna śmierć, ale na razie brak osoby która mogłaby odebrać psa od chłopa... Quote
supergoga Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Figa na aaaby - a Barry ma swój wątek - bo nas stąd wywalą z hukiem. Quote
asiamm Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 maciaszek, ten pies ma swój wątek - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46996 Quote
morisowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Figa na mojej stronie: http://www.morisowa.waw.pl/psy3.htm (to podstrona psy.warszawa.pl) Quote
Monika_tbg Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hopsaj Figusiu na 1 stronke:cool3: Quote
pidzej Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 polna wystawiła zakładkę beaglową na forum b. - następna doba dla Figi:multi: http://e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2262 Quote
Diegula Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czyli do kiedy Figa ma zapłacony hotelik już? Quote
pidzej Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 na razie ciągle do 27 lutego, pieniądze na dalszy pobyt zbierają się na AFN. Quote
asiuniap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jutro powinno wyjść ogłoszenie w wyborczej z namiarami luciolli. Wczoraj znów dostałam smsa z hotelu: Sunia ma się dobrze. Jest bardzo grzeczna. Mam też nr konta hotelowego. Quote
asiuniap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 maciaszek napisał(a):Czy ktoś rozumie co się dzieje na Figowej skarpetce? Pieniądze pojawiają się, znikają, pojawiają... Ale jest już 151 zł !!!! Prawie 19 dób :) 19 dób licząc po 8 zł, ale ona może być do 8 marca, inne hotele są co najmniej od 20 zł za dobę. Co do skarpety, przypuszczam, że dziewczyny się mylą, bo są 2 Figi. Paros zadała pytanie na wątku, Evil powinna odpowiedzieć. Quote
fox_india Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jezeli bedzie potrzebny pilny tymczas to prosze o kontakt. z gory uprzedzam ze niestety moge przyjac piesu na tydzien, max 2 tygodnie. sama mam gnomka (patrz zdjecie obok) ale gnomek bardzo lubi inne gnomki :) Quote
pixie Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 maciaszek napisał(a):Poprosiłam na AFN-ie, w naszym (zainteresowanych losem Figi) imieniu, o wyjaśnienie tej sprawy i najlepiej przedstawienie wszystkich na nią wpłat. skoro takie zamieszanie,moze by wpisac tutaj po kolei kto, kiedy i ile wplacil na nasza Fige i te wyliczanke przedstawic w AFN do sprawdzenia moze w te strone bedzie latwiej Quote
pidzej Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jezeli bedzie potrzebny pilny tymczas to prosze o kontakt. z gory uprzedzam ze niestety moge przyjac piesu na tydzien, max 2 tygodnie. sama mam gnomka (patrz zdjecie obok) ale gnomek bardzo lubi inne gnomki :smile: czy gnomek jest wykastrowany? Quote
paros Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Już wszystko wczoraj wyjaśniłam. Moja wpłata pierwsza wpłynęła, kiedy nie było jeszcze skarpety i było drobne zamieszanie. Jeszcze Green Evil chwilowo nie miała netu. Już jest dobrze :lol: Quote
pidzej Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czy luciolla tu zagląda? ciekawe, czy były jakieś zapytania...bo trochę cicho.. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 wplata od kolegi wynosila 35zl:razz: luciolla odpisala mi wczoraj ze jest bardzo zajeta wiec pewnie dlatego sie nie udziela na dogo Quote
asiuniap Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nikt nie dzwonił? Ogłoszenie wyszło. Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witaj Figuniu :multi: Dziewczyny piękne te zakładeczki, jestem pod wrażeniem :klacz: Tydzień temu wysłałam pieniądze na Figę, jednak jeszcze nie ma nic na AFN o tym, czyli nie doszła. Czy to normalne że przez pocztę tak długo to wszystko schodzi? :roll: Quote
luciolla Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pidzej napisał(a):Czy luciolla tu zagląda? ciekawe, czy były jakieś zapytania...bo trochę cicho.. staram się przynajmniej zaglądać... mam pracę i uczelnię i jeszcze o męża muszę zadbać... :razz: ale do Figi zaglądam, bo ona mi jakoś na sercu leży... niestety nikt nie dzwonił :shake: , ale to bardzo dziwne bo jak ja dawałam kiedyś ogłoszenia do Wyborczej to dużo osób dzwoniło. Quote
Recommended Posts