Diegula Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Figulec dzisiaj bardzoooo ważny dzień dla ciebie :eviltong: trzymam kciuki aby wszystko sie udało :thumbs: Quote
pidzej Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja też..i już się boję...zaraz wychodzę z domu...dziękuje asiuniap za transport:multi: Quote
hankag Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no ja spokojniutko przystapie do pełnienia sluzbowych obowiązkow , jak bede juz wiedziala ze nowa pani Figi jest nią oczarowana - ze bywa milość od pierwszego wejrzenia .....chociaz ja w swojej Neli zakochalam sie ...od drugiego wejrzenia ...:evil_lol: ...ale za to chyba z wzajemnością ...zycze ci Figuś takiego wzajemnego zauroczenia.....i czekamy na wieści Quote
hankag Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wszystko ok. :loveu: Figa zostala juz w domku ...swoim domku rozmawialam z pidzej ... ale na pewno zaraz coś napisze ....uff udalo sie ...teraz ciotka Iwona ma za zadanie cosik zrobic ;) ze szczeniakiem ... Quote
maciaszek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hurra !!!!!!!! Figulec ma dom :) Figulec ma dom :) :) Napiszcie coś więcej... Quote
Diegula Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :laola::laola: Za nowy domek Figi:drinka: Prosimy więcej info !!!:modla::modla::modla: Quote
pidzej Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wsorry ale musiałam od razu iść do lasu psa wymęczyć, bo przecież po wejściu do domu mamo nudzi mi się.. Figa znowu wymiotowała w samochodzie, tym razem na szczęście większość poleciało do reklamówki. Prócz tego wyczyściła asiunip szybę tak, że już nic nie widać. Przepraszamy:oops: hotelik zwrócił 50 zł więc dziś wpłacę spowrotem na skarpetkę. Dom wydaje się być bardzo fajny. Sporo terenu, zakamarki do zwiedzania. Pani miła, ciepła, widać że z miłością podchodzi do zwierząt. Mówila, że nawet jak Figa będzie kopać w ogródku (bo przy nas coś tam pod drzewkiem skrobała) to żaden problem. W domu jest 10letnia dziewczynka. Figa dostała adresówkę. Jutro zadzwonię, zapytam jak minęła noc no i w ogóle... Hmm nie wiem co jeszcze napisać... ogólnie b. dobre wrażenie. Umowa podpisana, sterylizacja po pierwszej cieczce. Czy zgadzacie się, by reszta pieniędzy ze skarpetki Figi poczekała do czasu sterylki? Chciałybyśmy się dolożyć. Myślę, że to już TEN domek... biedna Figa, w ciągu krótkiego życia już tyle miejsc zwiedziła. Chcę podziękować jeszcze raz Hani za dom, Asiunip za nie jeden transport, Dieguli za tymczas i osobom które ogłaszały i odwiedzały Figę, a także wystawiały aukcje na jej hotel...dzięki Wam Figa ma dom:) i nie trafiła do schroniska już dawno temu... :Rose: Quote
hankag Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pidzej rozumiem ze niezrecznie Ci wymienić wsród pomagających siebie :evil_lol: ...co niezwłocznie czynię ....Figa i my dziekujemy Ci za koordynacje akcją ...i usilne szukanie jej domku ... Quote
pidzej Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 tu jesszcze w hotelu i w domku... w objęciach nowej pani... i nowej sąsiadki... i "Figa zwiedza";) Quote
maciaszek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pidzej napisał(a):Czy zgadzacie się, by reszta pieniędzy ze skarpetki Figi poczekała do czasu sterylki? Chciałybyśmy się dolożyć. Ja nie mam nic przeciwko :) Myślę, że to bardo dobry pomysł. Quote
pidzej Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pidzej rozumiem ze niezrecznie Ci wymienić wsród pomagających siebie :evil_lol: ...co niezwłocznie czynię ....Figa i my dziekujemy Ci za koordynacje akcją ...i usilne szukanie jej domku ... taaa... Teraz prosimy o domek dla szczeniorka czarnego...ale to musi być cuuudooowny domek. maciaszek, dzięki. Quote
_beatka_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 super wieści:multi::multi::multi::multi: mam nadzieję, że ten domek jest juz ostateczny i ze wszystko bedzie dobrze:razz: Quote
pidzej Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Figa nazywa się teraz Fila :) wczorajszy sms: Filunia noc spędziła bardzo spokojnie, zdążyła się zadomowić, nabiera apetytu i jest bardzo pojętna, nauczyła się reagować na 'siad' - to na razie tyle. A, i bardzo sobie przypadły do gustu z córką:) Quote
maciaszek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 To może pora zmienić tytuł wątku ???? Bo aż się przeraziłam jak nań przed chwilą spojrzałam... :) :) Quote
asiamm Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No i przerzut trza zrobić na Już w nowym domu :) Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja także się przeraziłam, i pomyślałam 'kurcze tylko nie to' :lol: Ależ Fila ma szpanerskie imię :evil_lol: Super że się wszystko układa :loveu: Quote
pidzej Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 na zmianę tytułu to sobie jeszcze poczekamy, biorąć pod uwagę jak często eurasierka tu zagląda ;) Quote
_beatka_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 świetna wiadomośc z nowego domku:multi: dobrze, że chociaż jej się udalo Quote
pidzej Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jutro wieczorem zadzwonię, chyba nie za wcześnie:oops: zapytam o dostęp do internetu.. no i w ogóle, jak się nasz Figulec ma.. Quote
Diegula Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No i temacik zmieniony:cool3:,Prawda że taki lepiej brzmi? Quote
Recommended Posts