Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja spokojniutko przystapie do pełnienia sluzbowych obowiązkow , jak bede juz wiedziala ze nowa pani Figi jest nią oczarowana - ze bywa milość od pierwszego wejrzenia .....chociaz ja w swojej Neli zakochalam sie ...od drugiego wejrzenia ...:evil_lol: ...ale za to chyba z wzajemnością ...zycze ci Figuś takiego wzajemnego zauroczenia.....i czekamy na wieści

Posted

wszystko ok. :loveu: Figa zostala juz w domku ...swoim domku rozmawialam z pidzej ... ale na pewno zaraz coś napisze ....uff udalo sie ...teraz ciotka Iwona ma za zadanie cosik zrobic ;) ze szczeniakiem ...

Posted

wsorry ale musiałam od razu iść do lasu psa wymęczyć, bo przecież po wejściu do domu mamo nudzi mi się..

Figa znowu wymiotowała w samochodzie, tym razem na szczęście większość poleciało do reklamówki. Prócz tego wyczyściła asiunip szybę tak, że już nic nie widać. Przepraszamy:oops: hotelik zwrócił 50 zł więc dziś wpłacę spowrotem na skarpetkę.

Dom wydaje się być bardzo fajny. Sporo terenu, zakamarki do zwiedzania. Pani miła, ciepła, widać że z miłością podchodzi do zwierząt. Mówila, że nawet jak Figa będzie kopać w ogródku (bo przy nas coś tam pod drzewkiem skrobała) to żaden problem. W domu jest 10letnia dziewczynka. Figa dostała adresówkę. Jutro zadzwonię, zapytam jak minęła noc no i w ogóle...

Hmm nie wiem co jeszcze napisać... ogólnie b. dobre wrażenie. Umowa podpisana, sterylizacja po pierwszej cieczce. Czy zgadzacie się, by reszta pieniędzy ze skarpetki Figi poczekała do czasu sterylki? Chciałybyśmy się dolożyć.

Myślę, że to już TEN domek... biedna Figa, w ciągu krótkiego życia już tyle miejsc zwiedziła.
Chcę podziękować jeszcze raz Hani za dom, Asiunip za nie jeden transport, Dieguli za tymczas i osobom które ogłaszały i odwiedzały Figę, a także wystawiały aukcje na jej hotel...dzięki Wam Figa ma dom:) i nie trafiła do schroniska już dawno temu...
:Rose:

Posted

Pidzej rozumiem ze niezrecznie Ci wymienić wsród pomagających siebie :evil_lol: ...co niezwłocznie czynię ....Figa i my dziekujemy Ci za koordynacje akcją ...i usilne szukanie jej domku ...

Posted

pidzej napisał(a):
Czy zgadzacie się, by reszta pieniędzy ze skarpetki Figi poczekała do czasu sterylki? Chciałybyśmy się dolożyć.

Ja nie mam nic przeciwko :) Myślę, że to bardo dobry pomysł.

Posted

Pidzej rozumiem ze niezrecznie Ci wymienić wsród pomagających siebie :evil_lol: ...co niezwłocznie czynię ....Figa i my dziekujemy Ci za koordynacje akcją ...i usilne szukanie jej domku ...

taaa...
Teraz prosimy o domek dla szczeniorka czarnego...ale to musi być cuuudooowny domek.

maciaszek, dzięki.

Posted

Figa nazywa się teraz Fila :)
wczorajszy sms: Filunia noc spędziła bardzo spokojnie, zdążyła się zadomowić, nabiera apetytu i jest bardzo pojętna, nauczyła się reagować na 'siad' - to na razie tyle.
A, i bardzo sobie przypadły do gustu z córką:)