hankag Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pidzej Ty mi powiedz tak jak na spowiedzi.....jak jest z tą wielkoscia czy ona jest do kolana czy mniejsza ...tylko prawde ...zebym miala asa w rękawie... Quote
pixie Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 hankag napisał(a):Pidzej Ty mi powiedz tak jak na spowiedzi.....jak jest z tą wielkoscia czy ona jest do kolana czy mniejsza ...tylko prawde ...zebym miala asa w rękawie... pidzej poszla na spacer z psem zostawilam jej wiadomosc na gg w razie czego zawsze do hoteliku moze zadzwonic by malucha zmierzono w klebie Quote
maciaszek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dziewczyny, nie chcę dramatyzować i zapeszać, ale... :( Figa w tej chwili jest do kolana (tak przynajmniej była przedstawiana), a przecież to szczenior jeszcze, więc na pewno urośnie. Może nie jakoś bardzo dużo, ale trochę na pewno. I myślę, że lepiej wziąć to pod uwagę, żeby potem znowu nie było "zwrotu" psa... Oczywiście Figę trzeba panu zaprezentować, a jakże - może zakocha się bez względu na jej wzrost :) Quote
_beatka_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ale koniecznie trzeba ją zaprezentować, może mu się spodoba? przecież w milości cm sie nie liczą, nie?:diabloti::lol: Quote
pidzej Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 wysłałam smsa i czekam na odp, bo nikt nie odbierał. kurcze no nie wiem... mała ona na pewno nie jest ale jeszcze nie średnia- chyba. Jest do kolana- tzn. grzbiet sięga do mojego kolana, a mam 1.70. Nie no mała nie jest w żadną stronę:shake: tu z labradorem... Dziewczyny, nie chcę dramatyzować i zapeszać, ale... :-( Figa w tej chwili jest do kolana (tak przynajmniej była przedstawiana), a przecież to szczenior jeszcze, więc na pewno urośnie. Może nie jakoś bardzo dużo, ale trochę na pewno. I myślę, że lepiej wziąć to pod uwagę, żeby potem znowu nie było "zwrotu" psa... Oczywiście Figę trzeba panu zaprezentować, a jakże - może zakocha się bez względu na jej wzrost :smile: ona ma ok. 7 miesięcy i nie wygląda na szczeniaka. moim zdaniem już nie rośnie - szczerze. ale mała nie jest. Quote
Diegula Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Do kolana to ona na pewno sięga!:roll: Ale szczerze mówiąc moim zdaniem ona jeśli wogule jeszcze urośnie to naprawdę minimalnie! Quote
hankag Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :placz: kurcze Figi nie wezmie ....ale po moim zachwalaniu Iwona juz ledwo zywa z rozpaczy ze Figa moze znalezc sie w schronisku .....wywiesi jej zdjecie u siebie w sklepie i bedziemy szukac Fidze domku .....mamy czas tylko do 8 marca.... nic dłuzej ? Obiecuje ze zrobimy wszystko co w naszej mocy ...bo juz tylko nasze telefoniczne rozmowy ograniczaja sie do Figusiowego tematu :evil_lol: był rozmawial u Iwony , jemu chodzi o malego pieska (siostrzenica ma 40 lat , swoje dzieci...ale pieska chcialaby małego , włochatego ....) Quote
_beatka_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fatalnie...:-( a jak z allegro?zero odzewu? Quote
Lavaa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A ja (tzn. TZ :evil_lol:)dzisiaj wydrukuję plakaciki figi i jutro powywieszam na na osiedlu i w gabinecie weta. W Nieporęcie (pod Warszawą) Quote
pidzej Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 był rozmawial u Iwony , jemu chodzi o malego pieska (siostrzenica ma 40 lat , swoje dzieci...ale pieska chcialaby małego , włochatego ....) hankag można podrzucać jakieś propozycje?:) Lavaa dziekuje bardzo. jak ktoś ma wolny podpis przypominam banerek= Quote
hankag Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pidzej ..mozna podrzucać ...wlasnie sledze wątki ...chodzi dla niej o pieska malego , włochatego np. sznacerkowarego , yorkowatego , pudelkowatego , mlodziutkiego ...powiedzial zeby był fikuśny ...cholera wie co to znaczy ...ale szukamy fikusnego ...dla Figi oczywiscie tez szukamy ...tylko potwierdz czy tylko do 8 marca :placz: Quote
pidzej Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Z hotelikiem termin odbioru ustalony jest na 8 marca...... Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 pidzej napisał(a):Z hotelikiem termin odbioru ustalony jest na 8 marca...... A ten dzień zbliża sie wielkimi krokami :shake: Kilka stron wcześniej fox_india proponowała DT na tydzień/dwa, możeby tak do niej napisać? Quote
supergoga Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ja to nie rozumiem ludzisk - szczeniak, śliczny, - no, co bo rodowodu nie ma? To lepiej - po co jej papiery. Ona jest jedyna i niepowtarzalna. Figa - ślepaki w końcu otworza oczki i zobaczą jakas piękna. Quote
hankag Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ja tez nie rozumiem ...my mielismy 11 lat bulteriera ( musielismy go uśpic w sierpniu ) i....miała byc bulka tez czarna ...bo zakochani jesteśmy w bulterierach ...ale zabralismy znalezioną przez Chrupka i Lulke zaglodzoną bidną Nelę ...to nie znaczy ze dalej nie zauroczeni jesteśmy bulkami ... a Nelke kochamy wcale nie mniej niz Viperka ...ale rózni są ludzie ....niestety Quote
Lavaa Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a ja tylko moge porozwieszac plakaciki, trochę juz zaczęlam wczoraj wieczorkiem. Quote
_beatka_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 figulec wedruj na góre, póki dogo mi jeszcze dziala;) Quote
hankag Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 zawiozlam wczoraj po pracy zdjecia Figi wydrukowane z dogo ........oj chyba bardzo dobrze zrobilam..... Quote
hankag Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nie chce zapeszac , ale nie wytrzymam Wam przekazać , ze czekamy z Iwoną na piątek z bolącymi z nerwow brzuchami .....napisalam w poscie poprzednim ....oj dobrze ze zawiozlam zdjęcie .... Quote
asiuniap Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: Ja dałam ogłoszenie do wyborczej z namiarami Luciolli. Quote
_beatka_ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hankag to trzymamy kciuki super mocno:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Jomar Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ponieważ właściwie nie wchodzę na dogo napiszcie, czy potrzebna bedzie jakaś wpłata na hotel, to trochę wpłacę. Quote
maciaszek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No to kciuki zaciskam coraz mocniej. Piątek już jutro !!! Quote
pidzej Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ponieważ właściwie nie wchodzę na dogo napiszcie, czy potrzebna bedzie jakaś wpłata na hotel, to trochę wpłacę. Jomar, poczekajmy do jutra, może ten domek (? :) ) Hankig wypali..nie zapeszając bron Boze... Quote
Recommended Posts