Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę Figunię dziś wstawić na allegro i na inne portale netowe, a także pokazać jednej rodzince, która chciałą Bianke, ale Bianka na razie ma domek. Tylko błagam - mam wysokoą gorączke - czy ktoś mógłby jakis tekst napisać i kontakt w sprawie suni podac w opisie. No i napiszcie gdzie jest teraz sunieczka.
Przepraszam, staram się pisać sama, ale nie jestem w stanie w tej chwili nic sklecić - a szkoda czekac aż mój mózg zacznie działać ;)

Posted

wkleję tu tekst, proszę o ewentualną korektę + te rzeczy które muszą być na allegro, ja się na tym nie znam.

Figa została znaleziona przywiązana do drzewa jako dwumiesięczne szczenię. Przez kilka miesięcy mieszkała w swoim domu, ale z powodu przeprowadzki właścicieli suczka została oddana. Najpierw domy tymczasowe, a teraz hotelik, w którym może zostać tylko do 8 marca. Przebywa w okolicach Warszawy.

Figa ma ok. 6 miesięcy i jest wyjątkowej urody suczką. Ma piękne oczy, stojące uszy i jest nieduża, troszkę za kolano. Uwielbia bawić się z psami, toleruje koty. Wychowana z małymi dziećmi, bardzo je lubi. Jest wesoła, pełna energii. Umie zostawać sama w domu, nie niszczy.

Mamy mało czasu na znalezienie tej wspaniałej suczce domu.
--
A jeszcze możnaby napisać że nie nadaje się do budy, ale nie wiem jak to ładnie ująć...

kontakt do luciolli: (czy luciolla tu zagląda?)

tel. 0509 119 994
wawrzeniecka@gmail.com

Mogę wysłać na maila zdjęcia Figi, tylko nie wiem, kto będzie wystawiał ją na allegro.

Posted

[quote name='pidzej']wkleję tu tekst, proszę o ewentualną korektę + te rzeczy które muszą być na allegro, ja się na tym nie znam.

Figa została znaleziona przywiązana do drzewa jako dwumiesięczne szczenię. Przez kilka miesięcy mieszkała w swoim domu, ale z powodu przeprowadzki właścicieli suczka została oddana. Najpierw domy tymczasowe, a teraz hotelik, w którym może zostać tylko do 8 marca. Przebywa w okolicach Warszawy.

Figa ma ok. 6 miesięcy i jest wyjątkowej urody suczką. Ma piękne oczy, stojące uszy i jest nieduża, troszkę za kolano. Uwielbia bawić się z psami, toleruje koty. Wychowana z małymi dziećmi, bardzo je lubi. Jest wesoła, pełna energii. Umie zostawać sama w domu, nie niszczy.

Mamy mało czasu na znalezienie tej wspaniałej suczce domu.
--
A jeszcze możnaby napisać że nie nadaje się do budy, ale nie wiem jak to ładnie ująć...

kontakt do luciolli: (czy luciolla tu zagląda?)

tel. 0509 119 994
wawrzeniecka@gmail.com

Mogę wysłać na maila zdjęcia Figi, tylko nie wiem, kto będzie wystawiał ją na allegro.

przed adopcja zostanie wysterylizowana..moze to warto napisac?

Posted

supergoga Figa jest wszędzie prócz aaaby, z tych wymienionych przez Ciebie. Ale ogłoszenia były ok. 3 tygodni temu, może warto wznowić?

Już wystawiam. A gdyby ktoś chciał psa do budy - to proszę Was, pomyslcie o moim Barym: zaraz Wam wsatwie link. Grozi mu straszna smierć - las, drzewo, łopata itp. mam mało czasu, Szuka stróżówki, byle zyć.

Ten pan co dziś dzwonił ma 3 samce a przeczytałam że Barry z psami mieszkać nie może. Poprzednia pani, która chciała Figę do budy, ma samca azjatę i szpica w domu. Ale napiszę do niej, może ma oddzielne kojce czy coś. Może ją historia barrego wzruszy...

Posted

;) No jasne że jest na allegro i w moich netach.
A sunię wstawię w takim razie na aaaby jeszcze.

Będę o niej pamiętać.
Na przygarne psa nikt nie chce teraz psa do pilnowania. Biedny Barry, pewnie nie pomoge mu i nie podaruje mu zycia. Nie dam rady i szlag mnie trafia.
Mam dość.