Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Becia juz na pewno w drodze po malutką. Ale sie psinka ucieszy! Ostatnio gdy Becia zabierala do transportu ze Szczebrzeszyna drugą sunie, to malutka sie tak do Beci garnęła, piszcząc, zeby i ją zabrac, i kustykajac na tej biednej lapce, ze Beatka nie mogla spac, szukając dla suni pomocy...

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia Lublin napisał(a):
masza małe sprostowanie sunia będzie w BDT w Lublinie, ale nie u mnie tylko u mojej przyjaciółki .. wybłagałam ją o pomoc dla suni ... ja pomimo szczerych chęci nie mogę przyjąć kolejnej bidy pod swój dach, mieszkam 2 pokojach z 3 psami :(

To tak jak u mnie...Wiem o czym mówisz. Najważniejsze, ze udało Ci się znaleźć DT. Pomogę bazarkiem tylko przywiozę fanty z Sanoka od siostry.

Posted (edited)

Sunia już bezpieczna w Lublinie :) Jutro wybieramy się do weta na odrobaczenie. Czeka ją jeszcze seria szczepień i wizyta u chirurga. Chciałam podziękować Madi, która pomoże nam w klinice na Głębokiej. Fotki maleńkiej wstawiłam na FB. Jutro na spokojnie zrobię lepsze fotki, bo dziś sunia była podeksycytowana po podróży. Jest milutka, lgnię do człowieka, cały czas siedziałaby na kolankach. Gdy w DT zobaczyła ogromne lustro stała przed nim dłuższą chwilę, patrzyła się w swoje odbicie machając ogonkiem.

Chciałabym podziękować wszystkim, którzy chcą mi pomóc w ratowaniu tej biednej, maleńkiej istoty !!!!!!!!!

Edited by Becia Lublin
Posted

:iloveyou::modla::cool2::cool2::bye:ale cudne wiesci o matenko ziemioo, malenka cudna i ciotenka jako ten janiol dobroci:iloveyou::modla:sciskam mocno kciuki

Posted

cytuję z FB Beatkę:
Dziś była pierwsza wizyta. O dziwo dostałam się do profesora chirurgii do którego jest ciężko się dostać :) Oczywiście powołałam się na Olę, której bardzo dziękuję za pomoc !!!!! Dostaliśmy skierowanie na RTG. Szczerze mówiąc opis tego badania jest tragiczny. Czytałam go i płakałam :( Gdy tylko zrobię skan wstawię na wątek. Z tymi badaniami mamy się do niego zgłosić w piątek przed południem. Wtedy podejmie decyzję co dalej. Dziś sunia dostała tabletkę na odrobaczenie.

sunia waży niecałe 4 kg :) jej wiek określono na 6-7 mcy

Posted

[quote name='Jolanta08']Biedne maleństwo :shake: pewnie po wizycie u dr będzie już wiadomo jaki będzie ew koszt operacji ?[/QUOTE]
W piątek Profesor ma zobaczyć zdjęcie i podjąć jakąś decyzję.

Posted

[quote name='Becia Lublin']Madi dziękuję bardzo za pomoc !!!! Bez Ciebie profesor nie potraktowałby nas w ten sposób :)[/QUOTE]
Oj tam oj tam;)

Pomagamy sobie jak możemy z naciskiem na pomoc z Jego strony.