ludka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Becia juz na pewno w drodze po malutką. Ale sie psinka ucieszy! Ostatnio gdy Becia zabierala do transportu ze Szczebrzeszyna drugą sunie, to malutka sie tak do Beci garnęła, piszcząc, zeby i ją zabrac, i kustykajac na tej biednej lapce, ze Beatka nie mogla spac, szukając dla suni pomocy... Quote
Jolanta08 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No to czekam na relację z podróży małej .Szerokiej drogi i szczęśliwej podróży :lol: Quote
masza44 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Becia Lublin napisał(a):masza małe sprostowanie sunia będzie w BDT w Lublinie, ale nie u mnie tylko u mojej przyjaciółki .. wybłagałam ją o pomoc dla suni ... ja pomimo szczerych chęci nie mogę przyjąć kolejnej bidy pod swój dach, mieszkam 2 pokojach z 3 psami :( To tak jak u mnie...Wiem o czym mówisz. Najważniejsze, ze udało Ci się znaleźć DT. Pomogę bazarkiem tylko przywiozę fanty z Sanoka od siostry. Quote
Becia Lublin Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) Sunia już bezpieczna w Lublinie :) Jutro wybieramy się do weta na odrobaczenie. Czeka ją jeszcze seria szczepień i wizyta u chirurga. Chciałam podziękować Madi, która pomoże nam w klinice na Głębokiej. Fotki maleńkiej wstawiłam na FB. Jutro na spokojnie zrobię lepsze fotki, bo dziś sunia była podeksycytowana po podróży. Jest milutka, lgnię do człowieka, cały czas siedziałaby na kolankach. Gdy w DT zobaczyła ogromne lustro stała przed nim dłuższą chwilę, patrzyła się w swoje odbicie machając ogonkiem. Chciałabym podziękować wszystkim, którzy chcą mi pomóc w ratowaniu tej biednej, maleńkiej istoty !!!!!!!!! Edited February 19, 2012 by Becia Lublin Quote
Becia Lublin Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Jolanta08']Jestem na wątku suni ,podajcie nr na pw[/QUOTE] Jolanta dziękuję za przybycie i pomoc. Konto wysłałam na PW. Quote
diana79 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 wspaniale że sunia już na miejscu:multi: Beatko dziękujemy za ratunek dla suni :Rose::Rose::Rose::laola: Quote
MaDi Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='ludka'] Prawie jak dama z łasiczką:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 http://i42.tinypic.com/357lo8w.jpg Jak ślicznie wyglądacie :) Quote
diana79 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='ania z poznania']http://i42.tinypic.com/357lo8w.jpg Jak ślicznie wyglądacie :) to była chyba miłość od pierwszego wejrzenia :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę o weta :lol: i zapraszam przy okazji na wątek malutkiego psa który mieszka w piwnicy :( Malutki rudasek pilnie potrzebuje DT! Mieszka w piwnicy! i tak się boi :( Quote
Nadziejka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 :iloveyou::modla::cool2::cool2::bye:ale cudne wiesci o matenko ziemioo, malenka cudna i ciotenka jako ten janiol dobroci:iloveyou::modla:sciskam mocno kciuki Quote
diana79 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 cytuję z FB Beatkę: Dziś była pierwsza wizyta. O dziwo dostałam się do profesora chirurgii do którego jest ciężko się dostać :) Oczywiście powołałam się na Olę, której bardzo dziękuję za pomoc !!!!! Dostaliśmy skierowanie na RTG. Szczerze mówiąc opis tego badania jest tragiczny. Czytałam go i płakałam :( Gdy tylko zrobię skan wstawię na wątek. Z tymi badaniami mamy się do niego zgłosić w piątek przed południem. Wtedy podejmie decyzję co dalej. Dziś sunia dostała tabletkę na odrobaczenie. sunia waży niecałe 4 kg :) jej wiek określono na 6-7 mcy Quote
Becia Lublin Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dziś dotarły wpłaty. Karolina K. Warszawa 50 zł Bartosz Grzegorz H. Lublin 50 zł Dorota W. Wrocław 15 zł Dziękuję bardzo w imieniu suni !!! Quote
Jolanta08 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Biedne maleństwo :shake: pewnie po wizycie u dr będzie już wiadomo jaki będzie ew koszt operacji ? Quote
diana79 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 ten opis jest tragiczny :( jak ona musiała cierpieć :( Quote
MaDi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Jolanta08']Biedne maleństwo :shake: pewnie po wizycie u dr będzie już wiadomo jaki będzie ew koszt operacji ?[/QUOTE] W piątek Profesor ma zobaczyć zdjęcie i podjąć jakąś decyzję. Quote
Becia Lublin Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='MaDi']W piątek Profesor ma zobaczyć zdjęcie i podjąć jakąś decyzję.[/QUOTE] Madi dziękuję bardzo za pomoc !!!! Bez Ciebie profesor nie potraktowałby nas w ten sposób :) Quote
Becia Lublin Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dziś dotarły wpłaty: Gosia R. Gdańsk - 10 zł Maria Sz. Tychy - 50 zł Dziękuje bardzo w imieniu suni !!! Quote
MaDi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Becia Lublin']Madi dziękuję bardzo za pomoc !!!! Bez Ciebie profesor nie potraktowałby nas w ten sposób :)[/QUOTE] Oj tam oj tam;) Pomagamy sobie jak możemy z naciskiem na pomoc z Jego strony. Quote
Jolanta08 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Czy sunia ma imię ,bo jakoś nie umiem się doczytać na wątku Quote
diana79 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 jejku sama nie wiem co z imieniem? Beatko jak ona się nazywa? Quote
Recommended Posts