dexterka Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 ale się cieszę,że Tobik trafił do tak wyrozumiałych ludzi!!! chciałabym zobaczyć jak on wskakuje na ten parapet. no i w ogóle chciałabym go zobaczyć... kathar666 kiedy będą zdjęcia??:evil_lol: pozdrawiamy Quote
Aga_D Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Antonia rowniez ma sie dobrze,uwielbia rzucanie jej pileczki,jak sie rozbawi to biega oszlała po calym domu.Jak zostaje sama w domu jest grzeczna i prawie caly ten czas przespi w fotelu.Fotki byc moze juz niedlugo pozdrawiamy :-) Quote
dexterka Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 (edited) ojj ja strasznie czekam na te fotki:) ciekawa jestem jak Tośka teraz wygląda,pewnie duża pannica z niej. A co u Tobika? Edited May 3, 2012 by dexterka Quote
piescofajnyjest Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 :))) ciesze sie, ze Toska szczesliwa:))) Quote
dexterka Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 co tam słychać u piesków?? Grzeczne są? Może udałoby się przesłać jakieś zdjęcia?? Jestem strasznie ciekawa jakie piękności z nich wyrosły... Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts