kathar666 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 w nocy zrobił jedną kałużę, ale grzecznie w łazience ;) wieczorem był bardzo rozkojarzony i jak był na spacerze to się rozglądał zamiast sikać, więc to zapewne dlatego ;) Teraz zapoznaje się z nowym otoczeniem. Słodziak jest, bo chodził za mną wszędzie, a rodziców się bał. Widać skojarzył, że ja z nim przyjechałem i uznał że moje towarzystwo na początek będzie najbezpieczniejsze ;) Ale teraz już jest coraz odważniejszy, zaczął już coś tam poszczekiwać, merdać ogonkiem i zaczepiać kota. Chyba szybko się zaaklimatyzuje :D Quote
dexterka Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='yoshi22']super wieści! Szczęścia na długie lata:)[/QUOTE] dołączam się:) Quote
Aga_D Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 jak czytam posty kathar666,to jakbym o Antoni czytała,tylko u nas jest tak iz mimo że ja ją przywiozłam do domu jej pańciem jest moj TZ hehe ale dziewczyna juz coraz bardziej śmiała bawi sie z dzieciakami i potrafi zalizać ich,wszystko w porządku :-) Quote
dexterka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Aga_D']jak czytam posty kathar666,to jakbym o Antoni czytała,tylko u nas jest tak iz mimo że ja ją przywiozłam do domu jej pańciem jest moj TZ hehe ale dziewczyna juz coraz bardziej śmiała bawi sie z dzieciakami i potrafi zalizać ich,wszystko w porządku :-)[/QUOTE] dziękujemy za wiadomości:) cieszę sie bardzo ,że Tośka odnalazła się w Waszym domu. Ojj Lalunia lubi wszystkich chłopaków, także nic dziwnego,że "chodzi" za Twoim TZ:P Quote
piescofajnyjest Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ale sie ciesze !!!!!!!!!!!! hurrrrrrraaaaaaaaaaa Quote
kathar666 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) pozdrowienia od Tobiego! :) Edited March 6, 2012 by kathar666 Quote
dexterka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 bardzo dziękujemy:) a co u niego słychać? jak odnalazł się w nowym domku??? Quote
kathar666 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 przyznam że jestem zaskoczony, bo Tobi z dnia na dzień, bardzo szybko zachowuje się coraz pewniej w nowym otoczeniu. został już pierwszy raz sam na parę godzin, i pomijając płąkanie, skuczenie i jeden zrzucony z parapetu kwiatek to poradził sobie zaskakująco dobrze ;) uwielbia się bawić i aportować - z tego co widzę to jest bardzo mądry i pojętny :) super psinka, cieszymy się że jest u nas :) :) :) Quote
dexterka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 a ja się cieszę ,że Tobiaszek trafił na takich wspaniałych i wyrozumiałych właścicieli:) Proszę go wygłaskać ode mnie:) Quote
Kava Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 kathar666 napisał(a):przyznam że jestem zaskoczony, bo Tobi z dnia na dzień, bardzo szybko zachowuje się coraz pewniej w nowym otoczeniu. został już pierwszy raz sam na parę godzin, i pomijając płąkanie, skuczenie i jeden zrzucony z parapetu kwiatek to poradził sobie zaskakująco dobrze ;) uwielbia się bawić i aportować - z tego co widzę to jest bardzo mądry i pojętny :) super psinka, cieszymy się że jest u nas :) :) :) dozujcie jednak na poczatku zostawanie go samym w miare.... Quote
dexterka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='kathar666']pozdrowienia od Tobiego! :) Tobi jak zwykle ze swoja ulubioną zabawką:) Quote
Aga_D Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 nasza Antonia to kochana psinka,juz całkiem sie przekonała do nas uwielbia głaski i przytulańce fotki niedługo,poprosze dexterke aby wstawiła Quote
dexterka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Aga_D napisał(a):nasza Antonia to kochana psinka,juz całkiem sie przekonała do nas uwielbia głaski i przytulańce fotki niedługo,poprosze dexterke aby wstawiła oczywiście nie ma problemu:) już się doczekać nie mogę Quote
piescofajnyjest Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Tobi jest baaardzo elegancki:) glaski posylam! Quote
dexterka Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 ciekawe co tam u maluchów słychać?? Quote
kathar666 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 piescofajnyjest napisał(a):Tobi jest baaardzo elegancki:) glaski posylam! Tobi się zaaklimatyzował :) biega, szczeka, węszy, straszy kury sąsiada ;) zaprzyjaźnia się z kolegą zza płotu - wielkim Kaukazem. Troszkę się rozkręcił i zdarza mu się coś nabroić - zauważyliśmy, że bardzo lubi buty i jak zostaje sam, a zapomni się je schować to potem wszystkie leżą u niego na posłaniu :) Pozdrowienia od Tobiego! :D Quote
dexterka Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) cieszę się bardzo, że Tobi jest u Was szczęśliwy:) A co do butów to jak jeszcze był u mnie to też zdarzało mu się znosić sobie buciki do legowiska. Nigdy ich nie gryzł , po prostu lubi je mieć:P A może jakieś zdjęcia???? Edited March 25, 2012 by dexterka Quote
dexterka Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 wiosenne pozdrowienia dla psiaków i ich właścicieli:) Quote
dexterka Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 cichutko tu... ale to chyba znaczy,że maluchy świetnie odnalazły się w nowych domkach:) Quote
kathar666 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 dexterka napisał(a):cichutko tu... ale to chyba znaczy,że maluchy świetnie odnalazły się w nowych domkach:) Tobi jest przeszczęśliwy kiedy może być na dworze. Zdarza się nawet, że nie chce wracać do domu, tylko mu psikusy w głowie ;) Ostatnio starał się jak mógł pomagać w wiosennych porządkach na ogrodzie. Jest bardzo towarzyski no i nie lubi zostawać sam w domu. W związku z tym ogryzł drzwi i rozwalił kilka kapci. Jest bardzo skoczny - potrafi wskoczyć na parapet w łazience żeby obserwować sobie co tam za oknem słychać :) Mimo jego malutkich psot jest kochanym pieskiem i nie da się na niego gniewać dłużej niż przez chwilę... :) Pozdrawiam serdecznie od siebie i od Tobiego :D Quote
piescofajnyjest Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 :) kochany psiak!!!! my tez serdecznie pozdrawiamy;) Quote
Recommended Posts