Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może spróbujcie tu:

"wITAWitam nazywam sie Grazyna Nowecka bardzo bym chciała zaopiekować sie sunią miałam przez 16 lat jamnika Felusia musiał odejsc ,bardzo mi brakuje pieska szukałam ale tylko chce mieć jamnika żadna inna rasa mi nie odpowiada bo mój Felus był jamniiem i tylko nastepny piesek może być jamnikiem"
sarna217@wp.pl

jamniczka
http://www.dogomania.pl/threads/221995-Znaleziona-jamniczka-ju%C5%BC-w-DS-)
,której szukałam domu już znalazła DS, więc może warto zaproponować Waszego chłopczyka?

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosia7']może spróbujcie tu:

"wITAWitam nazywam sie Grazyna Nowecka bardzo bym chciała zaopiekować sie sunią miałam przez 16 lat jamnika Felusia musiał odejsc ,bardzo mi brakuje pieska szukałam ale tylko chce mieć jamnika żadna inna rasa mi nie odpowiada bo mój Felus był jamniiem i tylko nastepny piesek może być jamnikiem"
sarna217@wp.pl

jamniczka
http://www.dogomania.pl/threads/221995-Znaleziona-jamniczka-ju%C5%BC-w-DS-)
,której szukałam domu już znalazła DS, więc może warto zaproponować Waszego chłopczyka?
Oo! Gosiu, bardzo dziękuję - już posyłam Jerrego na ten e-mail:)

Posted

i koniecznie pokażcie chłopczyka Cioteczkom Jamnikowym - SOS Jamniki i Isadora (na dogo)-mnie baaardzo pomogła:)

napewno chłopczyk szybko znajdzie domek, tylko dobrze go wcześniej prześwietlcie.

Posted

[quote name='gosia7']i koniecznie pokażcie chłopczyka Cioteczkom Jamnikowym - SOS Jamniki i Isadora (na dogo)-mnie baaardzo pomogła:)

napewno chłopczyk szybko znajdzie domek, tylko dobrze go wcześniej prześwietlcie.

On jest od kilku dni na SOS
http://jamniki.eadopcje.org/psiak/605

widzę że jest troche nowych fotek to dołoże, bo te co sa to średnio moga zachęcać

Jeżeli coś tzreba zmienic w treści czy danych kontaktowych na SOS to piszcie

Posted

Witaj Isadoro! Dziękuję za info i ogłoszenie dla Jerrego.
Podam na PW swój telefon do kontaktu, bo Danka często nie może odebrać.
Danusia przekazała nam opiekę formalną nad Jerrym.

Posted

[quote name='malibo57']Witaj Isadoro! Dziękuję za info i ogłoszenie dla Jerrego.
Podam na PW swój telefon do kontaktu, bo Danka często nie może odebrać.
Danusia przekazała nam opiekę formalną nad Jerrym.[/QUOTE]

Uaktualnione. Zrobiłam mu ogłoszenie promowane, niech będzie troche bardziej widoczny w lewmy marginesie (przemiennie z innymi promowanymi)

Posted

Dzięki - odpisałam:)
Chciałabym jakoś zorganizować kastrację Jerrego, ale nie odważę się tego zrobić w warunkach kojcowych. Muszę znaleźć dla niego domowe miejsce na jakieś 2 tygodnie rekonwalescencji.
Na razie nie mam miejsca w żadnym hotelu.

Posted

Ja najchętniej wszystkie bym wzięła gdyby była możliwość, heh :p

Bo to ja się zgłosiłam na DT, ale zostałam olana, więc sądziłam, że pewnie już po sprawie.
Dostałam innego psa na DT, choć mój narzeczony się strasznie cieszył na Jerrego, bo mu się spodobał (: Jednak nikt nam nie odpowiadał sporą ilość czasu, co nawet zaczęło wyglądać na "niemiłe". Pomyślałam nawet, że może jestem "gorszym DT niż inny który mógłby być ;x No ale to tam... DT się nie zmarnował : )

Posted

Witaj!
Cieszę się, że zawitałaś do Jerrego, żałuję, ze nie jest w DT domowym, bo mogłabym zrobić kastrację w sensownych warunkach. Nie wyszło - trudno.
Jak mówisz, DT się nie zmarnowało:) Zaglądaj do Jerrego, zapraszam!

Posted

rozumiem,że żaden domek z podanych nie zgłosił się po Jerrego?
moja jamniczka znalazła nowy dom przez Gumtree. i zainteresowanie było duże... cholerny świat!
powodzenia:)