Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdzie dokładnie to przejadę sie kiedyś w wolnej chwili.:smile:

Między Borowską a Buforowa jest osiedle, za taka wielka szkoła, zdaje sie szkoła jest na ul.Wieczystej.

Posted

LALUNA napisał(a):
Owszem są takie miejsca. We Wroclawiu też masz taki plac zabaw dla psów. Na osiedlu w poblizu ulicy Borowskiej.

o jaaa...nawet nie wiedzialam ze taki mamy :evil_lol:ja jednak i tak wole plac szkoleniowy :p

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
o jaaa...nawet nie wiedzialam ze taki mamy :evil_lol:ja jednak i tak wole plac szkoleniowy :p

pozdrawiam

Mamy :p
Ale bym tam nie puściła swojego psa, w trosce o jego zdrowie. Zreszta nie wiem czy chciałyby biegac po tych kamieniach.
A za siatka jest piekny olbrzymi kawałek trawy. Wolałabym zamiast tego placyku dla psów, ogrodzony kawalek zadbanego trawnika do zabawy i już nawet nie musiałabym miec przeszkód.
Oczywscie bez dziur kopanych przez psy i coby własciciele sprzątali po swoich psach a nie traktowali tego placyku jak kibelka dla psów. ;)

• 5 months later...
Posted

Jak chcesz za darmo potrenować agility to zapraszam do Tychów . W listopadzie tor jest dany za darmo do dyspozycji pod okiem intruktora jesdnak nie prowadzi on lekcji , tylko jest poprostu oddany do dyspozycji osobom chętnym .

• 4 weeks later...
Posted

U Nas w Szczecinie są dwa place dla psów z "przeszkodami agility". Tyle,ze palisada jest bardzo stroma,kładka moze być,huśtawka obgryziona przez psy,a koła w strasznym stanie. Pozatym pełno dziur nakopanych przez psy. łasciwie to niewiem czy ktoś się tym zajmuję,bo chyba na postawieniu placów się skończyło.

Posted

Dynamique napisał(a):
U Nas w Szczecinie są dwa place dla psów z "przeszkodami agility". Tyle,ze palisada jest bardzo stroma,kładka moze być,huśtawka obgryziona przez psy,a koła w strasznym stanie. Pozatym pełno dziur nakopanych przez psy. łasciwie to niewiem czy ktoś się tym zajmuję,bo chyba na postawieniu placów się skończyło.

Dominika, są 3 place. :cool3: Jeden jest niedaleko Selgrosa (prawobrzeże?). Widziałam go jak jechałam pociągiem. ;) To jest b. ładny, zadbany plac z czystymi przeszkodami. Nie są pogryzione, ani nic. Tylko palisada nie za bardzo prawidłowa. ;)

• 7 months later...
Posted

Tego niedaleko Borowskiej placem zabaw dla psów nazwać nie można, podłoże jest wysypane dość dużymi kamieniami,slalom ma paliki co ok.1,5m,wywalone tam są jakieś stare opony,stacjonaty w ogóle nie przypominają stacjonat, a porozbijane butelki i stare kości z kurczaka są stałym elementem tego "placu zabaw" nie wspominając już o bezsensownie porozstawianych belek które do niczego nie służ.Na takim placu zabaw jedyną rzeczą jaką pies może zrobić jest pokaleczenie sobie łap...:angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Ja sama z moją Amstaffką chodze we wrocławiu na Nowy dwór do p. Leszka Kalisza .
Płace 60 zł rocznie ;D
Więc prawie jak za darmo !
Zajęcia są w sob. i niedz. od 8:00 i zazwyczaj kończą się przed 10:00 ;p

• 2 years later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zapiszę sobie i zapytam - gdzie można znaleźć jakiś klub do trenowania pod okiem specjalisty? We Wrocławiu oczywiscie ;) Pytam zaocznie niejako, bo szczylek dopiero jutro u nas będzie i będzie miał dopiero pół roku, ale to mała rasa, więc za kilka miesięcy chętnie byśmy przyczłapali, mając już opanowane podstawy zachowania :evil_lol: