anett Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Marusia - czwarta z gromady - już też we wspaniałym domu:multi::multi: dom z ogrodem, Marusia mieszka oczywiście w domu - jedynie pierwszą noc przespała na dworze, wciśnięta w najgęstsze krzewy; ale ludzie wspaniali, przyjeżdżali kilka razy do DT aby Marusia powoli się do nich przyzwyczajała:lol: Marusia już wysterylizowana, bez żadnych komplikacji; Dla opiekunów jest najcudowniejszym i najmądrzejszym psiakiem:loveu: nad chodzeniem na smyczy nadal pracują, co te psy musiały przeżyć... Quote
Cantadorra Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Bardzo się cieszę, bo z tego co kojarzę, to Marusia jest sunią, która pojawiła się i potem zniknęła. Bardzo się o nią martwiłam i czarno to widzialam. Ale w końcu czarna dziewczyna, to nie było to jak widać pechowe :) Super niunia! Quote
Silvana Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Aktualne zdjęcia Brasa :) Na wywczasie i tylko gdyby nie te straaaaszne burze... :) Quote
DONnka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) Oj też mam psa, który panicznie boi się burzy, więc wiem dokładnie czym to pachnie :roll: Bras wygląda kapitalnie - aż serce rośnie :happy1: :happy1: :happy1: Mam nadzieję, że u reszty "bractwa" też wszystko OK :thumbs: Edited July 9, 2014 by DONnka Quote
Lu_Gosiak Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 http://naforum.zapodaj.net/3aee14dbf62e.jpg.html cudne zdjecia!!!!!!!!!!:multi: Quote
anett Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Silvana napisał(a):... i tylko gdyby nie te straaaaszne burze... :) Negra - mamusia Brasa - strasznie panikowała podczas burzy, potrafiła razem z drzwiami wejść do szafy; zresztą bała się każdego hałasu, schodów, samochodów...ale odkąd chdzi na szkolenie zrobiła niesamowite postepy:lol: i już nawet burza nie straszna;) Quote
Silvana Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 I jeszcze dwa z nad wody bo się nie mogę powstrzymać :) Quote
Recommended Posts