margaret Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 toyota przyszłam twoim śladem zostawionym na wyżłach, jak dla mnie Robin może mieć w sobie wyżła i dalmatyńczyka popłakałam się jak zobaczyłam jego zdjęcia, naprawdę jest podobny do mojej ukochanej Queenie która po 15 latach zycia już niestety za TM, sami zobaczcie: jej mama była wyżeł niemiecki a jej tata dalmatyńczyk wyszły z tego romansu takie białaski - niektóre w czarne a niektore w brązowe cęty, od dalmatyńczyków różni jej rozmiar plam, ich nieregularnoiśc - to bliżej deresza wyżłowego no i kształt głowy jak ja sie ciesze że RObin żyje!! dzięki wielkie dziewczyny!!!!:loveu: zostaję na wątku, bo mnie sentyment ogarnął ...... już 2,5 roku bez Q.:( Quote
Vilena Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='"Danka"']Robin dzisiaj pierwszy raz nie załatwił się w kojcu , co bardzo ucieszyło Iwonę . Robin jest cudownie grzeczny , wraca na zawołanie , nie sprawia żadnych problemów , poza chorobą sierocą (tym ssaniem pachwiny) , i do tego ciągle na widok Iwonki się śmieje :) Quote
toyota Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) Nie ten sam pies co w schronie. Błyskawiczna metamorfoza, przynajmniej na fotach, bo pewnie traumy z przeszłości jeszcze go męczą. Edited March 8, 2012 by toyota Quote
roma_121 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/224932-Super-ubrania-dla-Pań-i-książki-dla-Alladyna-i-Robina-do-8.04.-!!-ZAPRASZAM-!!! - bazarek dla Robina... bardzo proszę o udostępnianie Quote
azalia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Robin jest pięknym psem,tak się cieszę,że wspaniali ludzie go uratowali. Jak łatwo jest przypiąć psu łatkę agresora,a może pracownik w schronie sam go w jakiś sposób sprowokował. Jak Robinek się miewa? Quote
roma_121 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Robin bardzo ładnie chodzi na smyczy. Nie zwraca uwagi na otaczające psy. To taki misio ciepłe kluchy. Taki gapciowaty. Taki jak Kubuś Puchatek. Tak, Kubuś Puchatek w dalmaciej skórze ;) i jeszcze filmik ;) http://www.youtube.com/watch?v=7aHS0rl7Gm0&feature=youtu.be Quote
Recommended Posts