Ramzes_888 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witam Zaczalem dawac mojej suczce serce wolowe z makaronem lub ryzem ... na poczatku bylo wszystko ok a ostatnio zaczela miec biegunki i zalatwiac sie 1 raz na dzien... co moze byc powodem? martwie sie troche bo ta biegunka ma konsystencje galaretki... nie wiem co sie dzieje... Quote
loeb Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Te serca sa surowe czy gotowane? Ja bym poszła do weta szczerze mówiąc, ale tak poza tym to sprawdziła ile mineło od poprzedniego odrobaczenia to raz, a dwa dodała trochę błonnika[np otręby] do tego i witamin. To może być ewentualnie jeszcze kwestia makaronu, to normalny makaron, nie "specjalny dla psów"? Quote
pauli_lodz Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 może mu to żarcie nie służy. mój też przez jakiś czas jadł gotowane serca wołowe, aż się popsuło, wrażliwiec się zrobił i już nie mógł jeść. zmień dietę, jak nie pomoże - do weta. Quote
gryf80 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ramzes -podroby moga miec właściwości przeczyszczajace,ale tak czy siak wizyta u weta nie powinna cię-raczej psa -ominąc.odstaw te serca-jest w nich tyle fosforu że zniszczysz psu kości i nerki.muwię serio.podroby zawierają najwiecej tego pierwiastak niestety.może kupuj ćwiartki z kuraka? Quote
Recommended Posts