Greven Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Komplikuje o tyle, że Kremowy jest agresorem do kotów i zamiast bezpiecznie w kojcu, siedzi na łańcuchu. Poza tym to niemal bezproblemowy pies, więc nie wypada mi narzekać ;) Chciałabym już widzieć go w nowym domu... tak długo czeka. Quote
ksenka1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No to do góry. Pokazujemy "Łysego" haha Pokazujemy :) Sandro... Ja wzięłam dorosłego agresywnego psa - Ksenkę, ale może ja jestem niespełna...:diabloti: Quote
Greven Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Ale Ty nie jesteś żadnym z tych panów, posłuchałabyś ich przez chwilę... oni chcą agresywnego, a jak pytam, czy potrafią psa szkolić, zapanować nad jego agresją, czy zdają sobie sprawę, że taki pies potrafi stanowić realne zagrożenie dla domowników, że może dojść do tragedii, czy mają szczelnie ogrodzony teren itd. itp. ... wtedy albo zapewniają mnie, że tak oczywiście (tylko czemu ja w to nie wierzę?), albo się rozłączają - dobrze jeśli bez chamskiego tekstu "na pożegnanie". Mam już dość idiotów. Aha, od wczoraj mam nowego psa... hm, sukę. Quote
ksenka1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 A cóż to za psina? Znów jakieś brzydactwo? ;) (Złap zasięg bo się zdenerwuję zaraz:evil_lol:) Quote
Greven Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Duże (co powiedzieli w komunalce?! oczywiście, że pies jest "mały, no raczej średni"), rude, płci żeńskiej, sympatyczne, bez ogona... Mam zasięg, ale bateria się ten-teges. Quote
Greven Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Na pewno trochę więcej, niż dwa lata, ale nie powiem dokładnie, bo od samych właścicieli usłyszałam chyba ze trzy różne wersje... a niby mieli psa od szczeniaka... :roll: Quote
katarzyna kuczewska Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kremowu\y wygląda pięknie smukły , dostojny pies do strózowania i do domu wspanialy psiak :) Quote
Greven Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Do domu odradzam ;) (chyba, że dla cierpliwego, doświadczonego opiekuna, świadomego że początkowo Kremowy może znaczyć moczem meble, albo niedopilnowany wyjść z oknem), ale do ogrodu, albo obejścia - wymarzony pies! Quote
Greven Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 No Kremik, pokaż się państwu :loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 zapomnialam dodac ze Kremowy ma przepiękne oczy Quote
ice_t Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no i co tam u Kremowego?? Wyadoptowałas go juz czy nadal u Ciebie mieszka?? Musiał sie już nieźle zadomowić:lol: Quote
Greven Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Mieszka, mieszka ;) A wygląda teraz tak: Quote
halbina Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Piękny.... nadal szuka domku? I czy ja widzę kojec?... :cool3: Quote
Greven Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Kojec od gminy. Dałam Kremowemu, bo on już tak długo czekał... Quote
ksenka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Kremowy a co Ty tu robisz tak nisko???? Do góry chłopie!!!!:loveu: Quote
halbina Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ma chłopak swój kojec i swoje miejsce u Greven, to się nie pcha na samą góre, gdzie biegną psiaki w największej potrzebie... Quote
ksenka1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Hopaj Kremusku, już 8 m-cy czekasz na domek! Quote
Greven Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Szok. Jeden z moich najpiękniejszych psów do adopcji, a nie może znaleźć domu od tylu długich miesięcy... Kremowy jest zdrowy, odrobaczony, szczepiony, wykastrowany. Quote
halbina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 a jak tam z jego reklamą? ogłoszenie ma? przydałoby się więcej nowych fotek... Quote
AnkaG Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Greven skoro gmina fundnęła ci kojec to chyba wypadałoby zmienić tytuł wątku ... Quote
Greven Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Jest to kojec "gminny", a więc na psy dostarczane do mnie z terenu gminy. Kremowy zajmuje go, bo akurat nie ma żadnego psa z gminy. A jak będzie, to niestety - Kremowy znów na łańcuch :shake: Jak ja bym chciała, żeby ten pies w końcu znalazł własny dom, bo ileż miesięcy można trwać w zawieszeniu... Quote
ksenka1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A może zrobić mu allegro. Kto się pokusi? Quote
Recommended Posts