Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Poproszę nr konta, mam 20 zł z bazarku dla Aparacika .

Wpłynęło 20 zł. od Rudzia-Bianca dla Aparacika
Dziękujemy :)

Posted

Kontakt:
606133847
krotoszyn@eadopcje.org

Wrzucę dzisiaj nowe foty, Aparacik jest niesamowity!!!!! Radosny, kochany, maleńki. Jestem w szoku jaki malutki, to kruszynka waży max 5 kilo, a stawiałabym na 4kg. Zgadza się z innymi psiakami, myślę że z kotami nie będzie żadnego problemu. Fantastyczny psiak:)

Posted

Stonko a co z tym domkiem tymczasowym z Warszawy?

Pani wolontariuszka nie odezwa się do mnie chociaż obiecała że da znać kiedy mógłby Aparacik przyjechać do stolicy bo miał tam trafić też inny psiunio. Nie wiem dlaczego tak się dzieje że nawet słowa więcej nie otrzymałam o Aparaciku.Czemu tak się dzieje?
Ooo cudownie, że jest szansa na domek stały, trzymam kciuki. :)

Posted

Jezeli chodzi o dt to nie jest potrzebny, naprawdę, byłam, widziałam, Aparacik jest bezpieczny, nie siedzi zamknięty w klatce całymi dniami, chodzi na spacerki, tam są wolontariusze a Aparacik jest takim słodziakiem że nikt mu się oprzeć nie potrafi:) Mógłby jechać do dt ale nie ma sensu transportować go tak daleko, Magda ze schroniska koordynuje adopcje i z setka psów na głowie łatwiej jest jej wszystko ogarniać na miejscu. Jazda tak daleko to sprawdzenie dt, transport, pokrycie ewentualnych kosztów leczenia, które w Wa-wie sa dużo wyższe. Jemu naprawdę nic nie grozi, szukamy ds. Zainteresowała sie nim też Pani która adoptowała Miśkę krotoszyńską do Holandii, zobaczymy co będzie dalej.
Dzięki za ogłoszenia dla skrzata! :)

Posted

Jak najbardziej rozumiem, tylko chodzi o to, że pani była pewna, że Aparacik przyjedzie do niej jak znajdzie się transport i czekała na kontakt.

Mocno trzymam kciuki za domek stały dla Aparacika! :)

Posted (edited)

Czekamy na jakieś super wieści ;)

Na bazarku z nasionkami udało się zebrać 133,80 zł.
+ 20 zł. od Rudzia-Bianca = razem dla Aparacika jest 153,80 zł.

Edited by terra
Posted

Na pewno znajdzie się kochający domek dla Aparacika, oby jak najszybciej,
żeby niuniuś nie przeżywał bardzo następnej zmiany w zyciu.