stonka1125 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 jestem, jak poogarniam psy to zadzwonię do północ :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='stonka1125']jestem, jak poogarniam psy to zadzwonię do północ :)[/QUOTE] To czekamy niecierpliwie, a Aparacik w schronie już czy nie zdążył wrócić ? Quote
stonka1125 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 w schronisku, siedzi w biurze w klatce. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='stonka1125']w schronisku, siedzi w biurze w klatce.[/QUOTE] O to przynajmniej nie marznie :) Trzymam kciuki , żeby się wszystko ułożyło:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
terra Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Oj, to ja też trzymam mocno, aby wszystko się udało. Quote
stonka1125 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Dzwoniłam ale tak północ pisała ciężko z zasięgiem i nam przerwało, w każdym razie północ jest zdecydowana a mamy jeszcze chętne dt w warszawie i w jarocinie. Jednak najbardziej odpowiadałby mi dt u północ. wszystkie dt oczywiscie do sprawdzenia, może uda sie w nich umieścić inne psiaki. dzisiaj do schroniska trafiła 12 letnia sunia, guzy na listwach mlecznych, ropomacicze, gruba jak wieprzek, znudziła się i tyle, siedzi w klatce i wyje i tęskni za tymi gnojami, rozpacz w czystej formie. Baba wypindaczona jak na odpust i ta biedna, chora suka na którą rzuciły sie psy juz na wejściu a ta krowa w czerwonych lateksowych porach stała i sie gapiła. Ja bym ja chyba tam ubiła! Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='stonka1125']Dzwoniłam ale tak północ pisała ciężko z zasięgiem i nam przerwało, w każdym razie północ jest zdecydowana a mamy jeszcze chętne dt w warszawie i w jarocinie. Jednak najbardziej odpowiadałby mi dt u północ. wszystkie dt oczywiscie do sprawdzenia, może uda sie w nich umieścić inne psiaki. dzisiaj do schroniska trafiła 12 letnia sunia, guzy na listwach mlecznych, ropomacicze, gruba jak wieprzek, znudziła się i tyle, siedzi w klatce i wyje i tęskni za tymi gnojami, rozpacz w czystej formie. Baba wypindaczona jak na odpust i ta biedna, chora suka na którą rzuciły sie psy juz na wejściu a ta krowa w czerwonych lateksowych porach stała i sie gapiła. Ja bym ja chyba tam ubiła![/QUOTE] Biedna sunia :( Quote
ang Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 stonka, dobrze, że ja nie mam z takimi do czynienia, chyba bym od dawna siedziała... Quote
stonka1125 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='ang']stonka, dobrze, że ja nie mam z takimi do czynienia, chyba bym od dawna siedziała...[/QUOTE] Ja byłam raz przy oddawaniu psa do schroniska ale ja nie wyrabiam, byłam tak niemiła ze pani sie poryczała, jakoś mnie nie wzruszył jej płacz. Quote
ang Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='stonka1125']Ja byłam raz przy oddawaniu psa do schroniska ale ja nie wyrabiam, byłam tak niemiła ze pani sie poryczała, jakoś mnie nie wzruszył jej płacz.[/QUOTE] ja jak się znam to bym zapytała kiedy ją dzieci oddadzą do schroniska i czy już torebeczka spakowana:diabloti: kiedy będzie decyzja ws Aparacika? Quote
terra Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ludzie potrafią być beznadziejni, że też na takich nie mam mocnych. To nasz niuniek jedną nogą w dt. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 W ramach podniesienia wątku Aparacika zapraszam do mikrobków ;) 3 MIKRO SUNIE SZUKAJĄ DOMU-KLIK Quote
stonka1125 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 wstawiłam dzisiaj fotki aparacika i dogo przestało działać, wstawiam od nowa link do reszty fot:https://picasaweb.google.com/100720366837556242361/AparacikSchronisko?authkey=Gv1sRgCIeB8bao9bzaag# mały czuje się dobrze, ma apetyt, niestety podsikuje, nawet jak jest świeżo po spacerku Quote
yucca Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ale on jest śliczny :loveu: a ten domek to gdzie jest? jakoś tak szybko czytam, że nie mogę doczytać ;) kurde pazurów już nie mam.... Quote
terra Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Śliczny, maleńki lisek Aparacik :) Taka kruszynka Quote
Recommended Posts