Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za bazarek:)
Rozmawiałam z wetem, szwy zdjęte, jest jeszcze lekki stan zapalny w siurku ale idzie ku lepszemu, mały jest bardzo energiczny cały czas drepcze i się cieszy:) Fajny mały gnomek z niego.

Posted

[quote name='stonka1125']Dzięki za bazarek:)
Rozmawiałam z wetem, szwy zdjęte, jest jeszcze lekki stan zapalny w siurku ale idzie ku lepszemu, mały jest bardzo energiczny cały czas drepcze i się cieszy:) Fajny mały gnomek z niego.[/QUOTE]

ciesze się, że najgorsze już za nim.

Posted

Rozmawiałam z wetem, szwy zdjęte, jest jeszcze lekki stan zapalny w siurku ale idzie ku lepszemu, mały jest bardzo energiczny cały czas drepcze i się cieszy:) Fajny mały gnomek z niego.

prawdziwy z niego Aparacik :)

[quote name='terra']Bazarek dla Aparacika:
http://www.dogomania.pl/threads/223426-Nasiona-kwiat%C3%B3w-na-leczenie-staruszka-Aparacika-z-odmro%C5%BConym-penisem

Zapraszam wszystkie cioteczki na zakupy i do podnoszenia bazarku

super, dziękujemy!! :loveu:

Posted

Rozmawiałam z wetem, szwy zdjęte, jest jeszcze lekki stan zapalny w siurku ale idzie ku lepszemu, mały jest bardzo energiczny cały czas drepcze i się cieszy:) Fajny mały gnomek z niego.[/QUOTE]

O wypraszam sobie nazywanie słodziaka gnomkiem ...

Posted

Ja zaglądam , zaglądam ...
Dzień dobry Słodziaku , jak minęła Ci nocka :)

Że przepraszam ze się wtrącę ale co z propozycją DT która padła kilka postów temu ?

Serdecznie witam ! Bardzo mnie poruszylo zycie biednego Aparacika .Ja moge wziasc go na dom tymczasowy i starac sie zeby doszedl do siebie. Calymi dniami jestem w domu bo jestem juz na emeryturze i zajmuje sie malarstwem i rzezba. Mieszkam w domu z ogrodem .Pozdrawiam

P.S Mam duze doswiadczenie ze zwierzetami.

widziałam też na fb .