M&S Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: A. Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Matagi napisał(a):Panie,Panowie!:lol: W dniach 17-22 listopada 2009 urodzą się małe shiby.Rodzice to: S`HANA Matagiinu PL i NOBU av Enerhaugen Gratulacje :loveu: I szczęśliwego rozwiązania :loveu::cool3: Quote
Matagi Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: A. Dziękujemy!:lol: Iza. napisał(a):Gratulacje :loveu: I szczęśliwego rozwiązania :loveu::cool3: Dzięki:lol: Przekazałam Hance,na co spojrzała na mnie zmrużonymi oczami i odwróciła się tyłkiem :p Quote
Angelika_Roser Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Huuura !! Gratulacje dla przyszłej mamy:loveu: i babci [/FONT]:evil_lol: Quote
bety Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Matagi napisał(a):Bez żadnych problemów lekarz stwierdził ...ciąże mnogą:multi::loveu: No to Hanka ma szczęście. ;):lol: Matagi napisał(a):A nie przyuważyłaś mego opisu na gg?;) Długo pisałam,bo szukałam....Twoich ładnych zdjęć!:eviltong: Nie patrzyłam na gg. Skoro się tak podlizałaś to wybaczam Ci to długie pisanie. :diabloti::eviltong: GRATULEJSZENS no to teraz czekam na małe pchełki szybalonowe. :multi: Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Matagi napisał(a):Panie,Panowie!:lol: W dniach 17-22 listopada 2009 urodzą się małe shiby.Rodzice to: S`HANA Matagiinu PL i NOBU av Enerhaugen NOBU i Hanka Bez żadnych problemów lekarz stwierdził ...ciąże mnogą:multi::loveu: Ha! Super wieści!!! A moja Żelka ma termin na ok. 15 listopada br. Ale może byc dzień wczesniej, bo grubnąć zaczęła juz od drugiego tygodnia ciąży. :lol: Czekamy na małe szyboloty! Pzdr. Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Hello :) Głaski dla przyszłej mamuśki i dobrego dnia :p a. Quote
Kacedy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O! będą szybować małe balonki. SUPER :) Już się cieszę na konkurencję w lotach dla Essi :) Lilka- zrobisz Ty w końcu kobito kilka ładnych zdjęć do tej roboty, o której mi coś wspominałaś? Czy dalej mam żyć nadzieją, że może kiedyś Ci się do czegoś przydam w ramach spłaty wielkiego długu wdzięczności w stosunku do Twej zacnej Osoby? Quote
Matagi Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Huuura !! Gratulacje dla przyszłej mamy:loveu: i babci [/FONT]:evil_lol: Dziękujemy!:lol: bety napisał(a):No to Hanka ma szczęście. ;):lol: Nie patrzyłam na gg. Skoro się tak podlizałaś to wybaczam Ci to długie pisanie. :diabloti::eviltong: GRATULEJSZENS no to teraz czekam na małe pchełki szybalonowe. :multi: Pzdr Zobaczymy to SZCZĘŚCIE za 4 tygodnie:diabloti: -jak na razie to ona na szczęśliwą nie wygląda:evil_lol:. Wcale sie nie podlizywałam,po prostu określiłam zdjęcia,jakie są i czyje:diabloti: Asiaczek napisał(a):Ha! Super wieści!!! A moja Żelka ma termin na ok. 15 listopada br. Ale może byc dzień wczesniej, bo grubnąć zaczęła juz od drugiego tygodnia ciąży. :lol: Czekamy na małe szyboloty! Pzdr. Oooo,to fajnie!:lol: W tym samym czasie będziemy mieć w domu porodówkę i żłobek:lol: Maks i Spark napisał(a):Hello :) Głaski dla przyszłej mamuśki i dobrego dnia :p a. Dzięki!:lol: Kacedy napisał(a):O! będą szybować małe balonki. SUPER :) Już się cieszę na konkurencję w lotach dla Essi :) Lilka- zrobisz Ty w końcu kobito kilka ładnych zdjęć do tej roboty, o której mi coś wspominałaś? Czy dalej mam żyć nadzieją, że może kiedyś Ci się do czegoś przydam w ramach spłaty wielkiego długu wdzięczności w stosunku do Twej zacnej Osoby? Hoohooo:multi::lol: Essi nikt nie pobije,to prawdziwna latawica:evil_lol: A zdjęcia zrobić teraz to sztuka:roll: szaroburozgniło na świecie,słońca niet....:shake: Ale mam pomysła co do tych zdjęć:razz: Muszę pogadać z pewną Osobistością:eviltong: A Ty mnie tu nie marudź z wielkim długami i zacnościami,ot co!:diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Uwielbiam wszystkie male szkrabki i juz nie moge doczekac sie na foty !!!!!! Quote
Matagi Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Uwielbiam wszystkie male szkrabki i juz nie moge doczekac sie na foty !!!!!! Jeszcze miesiąc....też się nie mogę doczekać:eviltong: Quote
andromeda Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Shiby gdy sa malutkie maja takie słodkie dupeczki...rozczulajace no! Quote
Darius Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Hey, byl ktos na wystawie w Bratyslawie? Jakt tam bylo i co sie dzialo? Serwus Darius Quote
Matagi Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Darius napisał(a):Hey, byl ktos na wystawie w Bratyslawie? Jakt tam bylo i co sie dzialo? Serwus Darius Tu jest o Bratysławie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=144136 Quote
Matagi Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć :) Głaski dla brzuchatki A. Cześć!:lol: Brzuchata Gryzelda użarła dzisiaj Darka za rączkę:diabloti: Zabierał jej miseczkę,a ona wszystkiego nie zjadła i zakopywała pod kocyk:evil_lol: A poniżej małżonek Hanki na wystawie we Wrocławiu we wrześniu Quote
M&S Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Kapryśna mamuska ;) A mężuś całkiem przystojny :p A. ps. będziesz w Kielcach? Quote
Matagi Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Kapryśna mamuska ;) A mężuś całkiem przystojny :p A. ps. będziesz w Kielcach? Gryzelda ZAWSZE kapryśna:evil_lol: A mężus to jej przeciwieństwo-sama słodycz!:loveu: A w Kielcach to chcialam bardzo być,fajnie tam,ale w tym czasie to będę siedziała i czekała na dzieci Hanki:razz:;) Quote
M&S Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Matagi napisał(a): A w Kielcach to chcialam bardzo być,fajnie tam,ale w tym czasie to będę siedziała i czekała na dzieci Hanki:razz:;) No fakt, będą szybalonki :lol: A. Quote
Matagi Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 No to...jadę do tych Kielców!:multi:Dzisiaj policzyłam dokładnie i wyszło mi,że spokojnie mogę jechać,Hanka tak szybko sie nie rozsypie;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ... może żaden obcy basek Cię nie ugryzie... Pzdr. Quote
Matagi Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):... może żaden obcy basek Cię nie ugryzie... Pzdr. Noooo,faktycznie:mad:Pamiętam tego czarno-białego afrykańskiego gryzonia:angryy: Chciał mnie zjeść a potem uwalił w tyłek sharpejke kolegi,to był piesek:p Psychike miał zwaloną,zapamiętałam to zdarzenie dobrze.Co ciekawe,to właścicielka nawet nie przeprosiła....:cool1: Quote
andromeda Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Matagi napisał(a):Noooo,faktycznie:mad:Pamiętam tego czarno-białego afrykańskiego gryzonia:angryy: Chciał mnie zjeść a potem uwalił w tyłek sharpejke kolegi,to był piesek:p Psychike miał zwaloną,zapamiętałam to zdarzenie dobrze.Co ciekawe,to właścicielka nawet nie przeprosiła....:cool1: Co za babsztyl, ale co sie dziwic jak byłam w Chojnicach to po wszystkim biwakowałam sobie na kocyku w cieniu pod drzewami i co zobaczyłam gdy podniosłam głowe..........Psa wielkosci konia, ktory dosłownie ze wydalał z siebie kupsko pod moim nosem!!! ja na psa potem na własciciela, kontak wzrokowy nawiazany, piesek zrobił swoje i ...podreptali sobie dalej jakby nigdy nic!! A w moim miasteczku jest baba ktora uwaza ze pieski powinny sie poznac, pokochac itp. tyle ze to wszystko jest kosztem moich spodni i nog bo jej piesek gryzie jak wariat! Quescio nienawidzi gnojca, dostaje padaki a baba dalej swoje. Gdyby nie psy moje zycie byłoby do bani! :evil_lol: Tylko dłubałabym na szydełku, wyszywala serwetki ot i wszystko :roll: Quote
Matagi Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 andromeda napisał(a):Co za babsztyl, ale co sie dziwic jak byłam w Chojnicach to po wszystkim biwakowałam sobie na kocyku w cieniu pod drzewami i co zobaczyłam gdy podniosłam głowe..........Psa wielkosci konia, ktory dosłownie ze wydalał z siebie kupsko pod moim nosem!!! ja na psa potem na własciciela, kontak wzrokowy nawiazany, piesek zrobił swoje i ...podreptali sobie dalej jakby nigdy nic!! A w moim miasteczku jest baba ktora uwaza ze pieski powinny sie poznac, pokochac itp. tyle ze to wszystko jest kosztem moich spodni i nog bo jej piesek gryzie jak wariat! Quescio nienawidzi gnojca, dostaje padaki a baba dalej swoje. Gdyby nie psy moje zycie byłoby do bani! :evil_lol: Tylko dłubałabym na szydełku, wyszywala serwetki ot i wszystko :roll: Hahaaa:evil_lol: Tacy "ludzie" zawsze gdzieś sie napatoczą,niestety:shake::cool1: Ja mam najgorzej z babciami,które na pięciometrowej flexi ciągają małe ,wredne psiaki.Taki pieseczek na widok akity czy shiby,szybko popierdziela w nasza stronę,babcia ochoczo podąża za nim i nagle któreś moje robi wrrrrrrrr....i słyszę:"dlaczego ten pies nie w kagańcu!!!!"-ale jej piesio na gębie nic nie nosi i stoi i piłuje dzioba .Fajnie też jest jak idę z parą shib-wszyscy lecą do lisków:eviltong: a później je "błogosławią":diabloti: Quote
andromeda Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Matagi napisał(a):Hahaaa:evil_lol: Tacy "ludzie" zawsze gdzieś sie napatoczą,niestety:shake::cool1: Ja mam najgorzej z babciami,które na pięciometrowej flexi ciągają małe ,wredne psiaki.Taki pieseczek na widok akity czy shiby,szybko popierdziela w nasza stronę,babcia ochoczo podąża za nim i nagle któreś moje robi wrrrrrrrr....i słyszę:"dlaczego ten pies nie w kagańcu!!!!"-ale jej piesio na gębie nic nie nosi i stoi i piłuje dzioba .Fajnie też jest jak idę z parą shib-wszyscy lecą do lisków:eviltong: a później je "błogosławią":diabloti: Babcie jeszcze do tego cmokaja, sadzac ze Quescia to rusza. A tu dupka bo maly spaglada, na mnie, na babcie takim wymownym wzrokiem. cos w stylu " Powiec mi o co jej chodzi" Zreszta jego interesuja tylko reklamowki i ich zawartosc. Jak był mniejszy to musiałam odkupic jednej kobiecie 2 kg skrzydełek. Bo młody uwiesił sie torby i wszystkie wyladowaly na ulicy :diabloti: Quote
Recommended Posts