Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Panie,Panowie!:lol:

W dniach 17-22 listopada 2009 urodzą się małe shiby.Rodzice to:

S`HANA Matagiinu PL i NOBU av Enerhaugen

Gratulacje :loveu:
I szczęśliwego rozwiązania :loveu::cool3:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

A.

Dziękujemy!:lol:

Iza. napisał(a):
Gratulacje :loveu:
I szczęśliwego rozwiązania :loveu::cool3:

Dzięki:lol: Przekazałam Hance,na co spojrzała na mnie zmrużonymi oczami i odwróciła się tyłkiem :p

Posted

Matagi napisał(a):
Bez żadnych problemów lekarz stwierdził ...ciąże mnogą:multi::loveu:

No to Hanka ma szczęście. ;):lol:

Matagi napisał(a):
A nie przyuważyłaś mego opisu na gg?;) Długo pisałam,bo szukałam....Twoich ładnych zdjęć!:eviltong:

Nie patrzyłam na gg.

Skoro się tak podlizałaś to wybaczam Ci to długie pisanie. :diabloti::eviltong:

GRATULEJSZENS no to teraz czekam na małe pchełki szybalonowe. :multi:

Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Panie,Panowie!:lol:

W dniach 17-22 listopada 2009 urodzą się małe shiby.Rodzice to:

S`HANA Matagiinu PL i NOBU av Enerhaugen
NOBU
i Hanka
Bez żadnych problemów lekarz stwierdził ...ciąże mnogą:multi::loveu:

Ha! Super wieści!!!
A moja Żelka ma termin na ok. 15 listopada br. Ale może byc dzień wczesniej, bo grubnąć zaczęła juz od drugiego tygodnia ciąży. :lol:

Czekamy na małe szyboloty!

Pzdr.

Posted

O! będą szybować małe balonki. SUPER :) Już się cieszę na konkurencję w lotach dla Essi :)

Lilka- zrobisz Ty w końcu kobito kilka ładnych zdjęć do tej roboty, o której mi coś wspominałaś? Czy dalej mam żyć nadzieją, że może kiedyś Ci się do czegoś przydam w ramach spłaty wielkiego długu wdzięczności w stosunku do Twej zacnej Osoby?

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Huuura !! Gratulacje dla przyszłej mamy:loveu: i babci [/FONT]:evil_lol:

Dziękujemy!:lol:

bety napisał(a):
No to Hanka ma szczęście. ;):lol:

Nie patrzyłam na gg.

Skoro się tak podlizałaś to wybaczam Ci to długie pisanie. :diabloti::eviltong:

GRATULEJSZENS no to teraz czekam na małe pchełki szybalonowe. :multi:

Pzdr

Zobaczymy to SZCZĘŚCIE za 4 tygodnie:diabloti: -jak na razie to ona na szczęśliwą nie wygląda:evil_lol:.
Wcale sie nie podlizywałam,po prostu określiłam zdjęcia,jakie są i czyje:diabloti:

Asiaczek napisał(a):
Ha! Super wieści!!!
A moja Żelka ma termin na ok. 15 listopada br. Ale może byc dzień wczesniej, bo grubnąć zaczęła juz od drugiego tygodnia ciąży. :lol:

Czekamy na małe szyboloty!

Pzdr.

Oooo,to fajnie!:lol: W tym samym czasie będziemy mieć w domu porodówkę i żłobek:lol:

Maks i Spark napisał(a):
Hello :)

Głaski dla przyszłej mamuśki i dobrego dnia :p

a.

Dzięki!:lol:

Kacedy napisał(a):
O! będą szybować małe balonki. SUPER :) Już się cieszę na konkurencję w lotach dla Essi :)

Lilka- zrobisz Ty w końcu kobito kilka ładnych zdjęć do tej roboty, o której mi coś wspominałaś? Czy dalej mam żyć nadzieją, że może kiedyś Ci się do czegoś przydam w ramach spłaty wielkiego długu wdzięczności w stosunku do Twej zacnej Osoby?

Hoohooo:multi::lol: Essi nikt nie pobije,to prawdziwna latawica:evil_lol:

A zdjęcia zrobić teraz to sztuka:roll: szaroburozgniło na świecie,słońca niet....:shake:
Ale mam pomysła co do tych zdjęć:razz: Muszę pogadać z pewną Osobistością:eviltong:
A Ty mnie tu nie marudź z wielkim długami i zacnościami,ot co!:diabloti:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Uwielbiam wszystkie male szkrabki i juz nie moge doczekac sie na foty !!!!!!

Jeszcze miesiąc....też się nie mogę doczekać:eviltong:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć :)

Głaski dla brzuchatki

A.

Cześć!:lol:
Brzuchata Gryzelda użarła dzisiaj Darka za rączkę:diabloti: Zabierał jej miseczkę,a ona wszystkiego nie zjadła i zakopywała pod kocyk:evil_lol:

A poniżej małżonek Hanki na wystawie we Wrocławiu we wrześniu

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Kapryśna mamuska ;)

A mężuś całkiem przystojny :p

A.

ps. będziesz w Kielcach?

Gryzelda ZAWSZE kapryśna:evil_lol: A mężus to jej przeciwieństwo-sama słodycz!:loveu:

A w Kielcach to chcialam bardzo być,fajnie tam,ale w tym czasie to będę siedziała i czekała na dzieci Hanki:razz:;)

Posted

Matagi napisał(a):

A w Kielcach to chcialam bardzo być,fajnie tam,ale w tym czasie to będę siedziała i czekała na dzieci Hanki:razz:;)

No fakt, będą szybalonki :lol:

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
... może żaden obcy basek Cię nie ugryzie...

Pzdr.

Noooo,faktycznie:mad:Pamiętam tego czarno-białego afrykańskiego gryzonia:angryy: Chciał mnie zjeść a potem uwalił w tyłek sharpejke kolegi,to był piesek:p Psychike miał zwaloną,zapamiętałam to zdarzenie dobrze.Co ciekawe,to właścicielka nawet nie przeprosiła....:cool1:

Posted

Matagi napisał(a):
Noooo,faktycznie:mad:Pamiętam tego czarno-białego afrykańskiego gryzonia:angryy: Chciał mnie zjeść a potem uwalił w tyłek sharpejke kolegi,to był piesek:p Psychike miał zwaloną,zapamiętałam to zdarzenie dobrze.Co ciekawe,to właścicielka nawet nie przeprosiła....:cool1:

Co za babsztyl, ale co sie dziwic jak byłam w Chojnicach to po wszystkim biwakowałam sobie na kocyku w cieniu pod drzewami i co zobaczyłam gdy podniosłam głowe..........Psa wielkosci konia, ktory dosłownie ze wydalał z siebie kupsko pod moim nosem!!! ja na psa potem na własciciela, kontak wzrokowy nawiazany, piesek zrobił swoje i ...podreptali sobie dalej jakby nigdy nic!!
A w moim miasteczku jest baba ktora uwaza ze pieski powinny sie poznac, pokochac itp. tyle ze to wszystko jest kosztem moich spodni i nog bo jej piesek gryzie jak wariat! Quescio nienawidzi gnojca, dostaje padaki a baba dalej swoje. Gdyby nie psy moje zycie byłoby do bani! :evil_lol: Tylko dłubałabym na szydełku, wyszywala serwetki ot i wszystko :roll:

Posted

andromeda napisał(a):
Co za babsztyl, ale co sie dziwic jak byłam w Chojnicach to po wszystkim biwakowałam sobie na kocyku w cieniu pod drzewami i co zobaczyłam gdy podniosłam głowe..........Psa wielkosci konia, ktory dosłownie ze wydalał z siebie kupsko pod moim nosem!!! ja na psa potem na własciciela, kontak wzrokowy nawiazany, piesek zrobił swoje i ...podreptali sobie dalej jakby nigdy nic!!
A w moim miasteczku jest baba ktora uwaza ze pieski powinny sie poznac, pokochac itp. tyle ze to wszystko jest kosztem moich spodni i nog bo jej piesek gryzie jak wariat! Quescio nienawidzi gnojca, dostaje padaki a baba dalej swoje. Gdyby nie psy moje zycie byłoby do bani! :evil_lol: Tylko dłubałabym na szydełku, wyszywala serwetki ot i wszystko :roll:

Hahaaa:evil_lol: Tacy "ludzie" zawsze gdzieś sie napatoczą,niestety:shake::cool1: Ja mam najgorzej z babciami,które na pięciometrowej flexi ciągają małe ,wredne psiaki.Taki pieseczek na widok akity czy shiby,szybko popierdziela w nasza stronę,babcia ochoczo podąża za nim i nagle któreś moje robi wrrrrrrrr....i słyszę:"dlaczego ten pies nie w kagańcu!!!!"-ale jej piesio na gębie nic nie nosi i stoi i piłuje dzioba .Fajnie też jest jak idę z parą shib-wszyscy lecą do lisków:eviltong: a później je "błogosławią":diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Hahaaa:evil_lol: Tacy "ludzie" zawsze gdzieś sie napatoczą,niestety:shake::cool1: Ja mam najgorzej z babciami,które na pięciometrowej flexi ciągają małe ,wredne psiaki.Taki pieseczek na widok akity czy shiby,szybko popierdziela w nasza stronę,babcia ochoczo podąża za nim i nagle któreś moje robi wrrrrrrrr....i słyszę:"dlaczego ten pies nie w kagańcu!!!!"-ale jej piesio na gębie nic nie nosi i stoi i piłuje dzioba .Fajnie też jest jak idę z parą shib-wszyscy lecą do lisków:eviltong: a później je "błogosławią":diabloti:

Babcie jeszcze do tego cmokaja, sadzac ze Quescia to rusza. A tu dupka bo maly spaglada, na mnie, na babcie takim wymownym wzrokiem. cos w stylu " Powiec mi o co jej chodzi" Zreszta jego interesuja tylko reklamowki i ich zawartosc. Jak był mniejszy to musiałam odkupic jednej kobiecie 2 kg skrzydełek. Bo młody uwiesił sie torby i wszystkie wyladowaly na ulicy :diabloti: