Matagi Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 bety napisał(a):Nie, zażyczę sobie przysłanie paczką priorytetową albo kurierem :eviltong::evil_lol: Pzdr Rowerem przywiozem:p Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Matagi napisał(a):Rowerem przywiozem:p Całkiem dobre rozwiązanie ;), a przywieziesz więcej :cool3: A. Quote
bety Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Matagi napisał(a):Rowerem przywiozem:p Trzymam za słowo. :p Maks i Spark napisał(a):Całkiem dobre rozwiązanie ;), a przywieziesz więcej :cool3: A. Obawiam się tylko jednej rzeczy, że zanim by dojechała na tym swoim rowerku to by po drodze zjadła schabik. :diabloti: Pzdr Quote
Matagi Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Całkiem dobre rozwiązanie ;), a przywieziesz więcej :cool3: A. Czemu niiiii;):razz: z przodu i z tyłu rowerka mam koszyczki;):eviltong: bety napisał(a):Trzymam za słowo. :p Obawiam się tylko jednej rzeczy, że zanim by dojechała na tym swoim rowerku to by po drodze zjadła schabik. :diabloti: Pzdr A kto wie?:roll:;) Jakbym jeszcze miała kilka słoiczków grzybków marynowanych....:roll::razz::diabloti: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Matagi napisał(a):Czemu niiiii;):razz: z przodu i z tyłu rowerka mam koszyczki;):eviltong: A kto wie?:roll:;) Jakbym jeszcze miała kilka słoiczków grzybków marynowanych....:roll::razz::diabloti: .....i jeszcze grzybki :lol: uwielbiam :loveu: A. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A ja dzisiaj kupiłam schabik i będę próbowała zrobić coś z mięskiem wg przepisu Matagi. Zobaczymy, co mi wyjdzie... Pzdr. Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja dzisiaj kupiłam schabik i będę próbowała zrobić coś z mięskiem wg przepisu Matagi. Zobaczymy, co mi wyjdzie... Pzdr. Robię się głodna.......:diabloti: A. Quote
bety Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Robię się głodna.......:diabloti: A. A ja nie bo niedawno zjadłam obiad: rosołek z wiejskiej kurki (prawdziwej nie ze sklepu :eviltong:) z makaronikiem. I to mi wystarczyło. Aha - grzybki marynowane też mam robione po podlasku - mniam mniam. Pzdr Quote
Matagi Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....i jeszcze grzybki :lol: uwielbiam :loveu: A. Ja też...:lol: Asiaczek napisał(a):A ja dzisiaj kupiłam schabik i będę próbowała zrobić coś z mięskiem wg przepisu Matagi. Zobaczymy, co mi wyjdzie... Pzdr. Dobrze Ci wyjdzie:multi:,zobaczysz za 2 dni;). Maks i Spark napisał(a):Robię się głodna.......:diabloti: A. Ja chyba też...śniadanie zjadłam o...16.00:p co prawda było to danie obiadowe:evil_lol:,ale posiłek pierwszy:eviltong:.Teraz chyba czas na obiadokolację:razz::roll:.I tak sobie myśle ....kiedy to powinien być podwieczorek?może teraz?:crazyeye:Pogubiłam się...:cool1: bety napisał(a):A ja nie bo niedawno zjadłam obiad: rosołek z wiejskiej kurki (prawdziwej nie ze sklepu :eviltong:) z makaronikiem. I to mi wystarczyło. Aha - grzybki marynowane też mam robione po podlasku - mniam mniam. Pzdr A ja też mam rosołek!:multi::lol: Niestety mój "materiał rosołowy" pochodzi z kurzaczej fermy,ale za to makaronik własnej produkcji!:multi::lol: Podlaskie grzybki najlepsze,fakt!;) Aaaa,od razu piszę:deser też mam!:eviltong: lody kaktusy:lol::loveu: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No nie wytrzymam, ale rozpusta :evil_lol:, ale my też już zjadłysmy obiadek :eviltong: i mamy deserek :p ciasto ze śliwkami A. Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Obżartuchy wy :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w ciąży wszyscy czy jak ?! [/FONT]:evil_lol: :loveu: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Obżartuchy wy :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w ciąży wszyscy czy jak ?! [/FONT]:evil_lol: :loveu: ... no coś Ty :crazyeye:, nigdy w życiu :eviltong: A. Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nigdy w życiu obżartuchy czy nigdy w życiu w ciąży ?! [/FONT]:evil_lol: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Nigdy w życiu obżartuchy czy nigdy w życiu w ciąży ?! [/FONT]:evil_lol: Jedno i drugie, chociaż to drugie mam już za sobą :razz: A. Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]hihi fajnie być mamą... ja się nie mogę już doczekać...[/FONT]:loveu: [FONT=Comic Sans MS]choć narazie zaspokajam się matkowaniem Ginowi [/FONT]:evil_lol: Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]hihi fajnie być mamą... ja się nie mogę już doczekać...[/FONT]:loveu: [FONT=Comic Sans MS]choć narazie zaspokajam się matkowaniem Ginowi [/FONT]:evil_lol: .....no fajnie, ale czasem można mieć po kokardę tych atrakcji :evil_lol:;) A. Quote
Matagi Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']No nie wytrzymam, ale rozpusta :evil_lol:, ale my też już zjadłysmy obiadek :eviltong: i mamy deserek :p ciasto ze śliwkami A. Hmmm....ciasto ze śliwkami:razz: niamniam:roll: trza będzie takowe zrobić:razz::eviltong: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Obżartuchy wy :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w ciąży wszyscy czy jak ?! [/FONT]:evil_lol: :loveu: W ciąży to może być moja Hanka:roll: miesiąc temu wydała się za NOBU...:razz: o 16.30 jadę z nią na USG...;) [quote name='Maks i Spark'].....no fajnie, ale czasem można mieć po kokardę tych atrakcji :evil_lol:;) A. Hiiihiiihaaaaahaaaa-fakt!:eviltong: Quote
Angelika_Roser Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]I jak z usg?! Czekamy :loveu:[/FONT] Quote
Matagi Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) trzymam kciuki za USG :lol: A. Cześć!:lol: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]I jak z usg?! Czekamy :loveu:[/FONT] Zaraz pakuję Hankę i jadymy;) Jestem umówiona na 16.30.Pewnie nie robiłabym tego badania,gdyby nie to,że Hanka zrobiła się straszna menda:angryy:O wszystko się kłóci,prowokuje awantury,bije się ze wszystkimi szybami.Jeżeli jest w ciąży/a tak podejrzewam:p/ to muszę cos z jej tym zachowaniem zrobić,bo jeszcze sobie i dzieciom zrobi krzywdę.No i od drugiej połowy ciąży wchodzi inne żywienie.Zobaczymy:razz::roll:-jak wrócę -napiszę;). Quote
bety Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Lilka jak długo jeszcze będziesz pisać? :evil_lol: Idę z psami na dwór, jak wrócę to mają tu być wieści :mad::eviltong: Pzdr Quote
Matagi Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Panie,Panowie!:lol: W dniach 17-22 listopada 2009 urodzą się małe shiby.Rodzice to: S`HANA Matagiinu PL i NOBU av Enerhaugen NOBU i Hanka Bez żadnych problemów lekarz stwierdził ...ciąże mnogą:multi::loveu: Quote
Matagi Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 bety napisał(a):Lilka jak długo jeszcze będziesz pisać? :evil_lol: Idę z psami na dwór, jak wrócę to mają tu być wieści :mad::eviltong: Pzdr A nie przyuważyłaś mego opisu na gg?;) Długo pisałam,bo szukałam....Twoich ładnych zdjęć!:eviltong: Quote
Recommended Posts