Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']HOhoho, gratulacje!!!

Ja tez zawsze mam sporo obaw, jak młody pies zachowa się na hali, na wystawie.... Dlatego uważam, że dobrze, jak ma jakąś ciotkę/wujka psiowego do naśladowania. I - jak do tej pory - ta metoda się sprawdza. Ciekawe, jak to będzie z Serkiem...

Pzdr.

Dziękuję baardzo!:lol: A po mince Serka widać,że będzie oki;)

[quote name='andromeda']:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:Rose::Rose::Rose: Serdecznie gratulujemy :Rose::Rose::Rose:
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Dzięki :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darius']Lilka,

gratulacje na championat!

A ta mala, ruda mysz wyglada, jakby ring juz do niej nalezal:lol:

Serwus
Darius

Hoohooo;) ta mała ruda mysz,jak piszesz,uważa,że wszystko do niej należy-przecież to SHIBA:diabloti:

po odwirowaniu:evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Hoohooo;) ta mała ruda mysz,jak piszesz,uważa,że wszystko do niej należy-przecież to SHIBA:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z tej male Shiby to swietny kumpel na imperezke, dobrze ze piwem nie pogardzi !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Misaki bardzo lubi piffko,a jak mieszkała jeszcze w Czechach,to gustowała w białym winku:evil_lol: Ona ma dziwne gusta,wczoraj wtarabaniła się na sofę na której siedział Darek i jadł gulasz z kaszą gryczaną.Olała mięso i napchała pełną gębę ....surówki z kapusty kiszonej:diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Misaki bardzo lubi piffko,a jak mieszkała jeszcze w Czechach,to gustowała w białym winku:evil_lol: Ona ma dziwne gusta,wczoraj wtarabaniła się na sofę na której siedział Darek i jadł gulasz z kaszą gryczaną.Olała mięso i napchała pełną gębę ....surówki z kapusty kiszonej:diabloti:

Coś Ty za dziwadło kulinarne przytargała do Polski :crazyeye::diabloti::evil_lol:
Pzdr

Posted

TEMIS napisał(a):
Mój szybowiec też lubi kapustę kiszoną :cool3:

Haaaaaaaahaa:evil_lol: Żebym ciut wcześniej wiedziała,że kapusta kiszona to shibowy przysmak,to może bym i nakisiła....:roll:tylko kto by deptał?:razz: może akity?:roll::diabloti:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Hello :)

wilcze też lubią kapustkę kiszoną ;)

A.

Hm...:razz:może ja przestawię swe ogony na kapuchę:roll:tańsze to niż RC...muszę popróbować:roll::evil_lol:

Posted

Niespodziewajka :)

Nowy champion shibowy :cool3:

A to przyszła championka :) (mała wiercipięta)

Czy ten duży dał by się zjeść ??? :roll:

i w roli odkurzacza :evil_lol:

Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Hahaha:multi::loveu: Ja poszłam pisać do Ciebie,a Ty przyszłaś tutaj;)

Dziękuję baaaardzoooo!:loveu::loveu::loveu:

Plosiem baldzio :p
Też się uśmiałam z tego bo wstawiłam tu fotki patrzę a Ty coś u mnie napisałaś - czytam a tu prośba o szybalony nowodworskie - ha ha ha. Te same myśli miałyśmy.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Plosiem baldzio :p
Też się uśmiałam z tego bo wstawiłam tu fotki patrzę a Ty coś u mnie napisałaś - czytam a tu prośba o szybalony nowodworskie - ha ha ha. Te same myśli miałyśmy.
Pzdr

coś w tym jest...:eviltong:

Posted

[quote name='Darius']Super chlopak wyglada, nieprawda? On sie z latami pogorszy, na to nie ma rady. Niemniej widzialem juz zupelnie inne przypadki.
A SA dotyczy mnostwa ras, najbardziej pudel, akita, bobtail, retriver, border collie!! owczarek niemiecki.... O bassetach nie slyszalem, tak ze mozesz spac spokojnie:lol:

Serwus
Darius
Darius, ja nie pisałam o bassetach, lecz o... basenji.:lol:

Super fotka!
http://i33.tinypic.com/2ivihsk.jpg

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Darius, ja nie pisałam o bassetach, lecz o... basenji.:lol:

Psia kostka, pomieszalem cos:angryy:
Ale to nie szkodzi - basenji tez sa "czyste";)

Serwus
Darius

Posted

Matagi napisał(a):
Hm...:razz:może ja przestawię swe ogony na kapuchę:roll:tańsze to niż RC...muszę popróbować:roll::evil_lol:

Quescio to raczej zadnych dziwnosci do pyszczka nie bierze. A jak sie zdecyduje to tak delikatnie na zabek i zaraz fuuuj, blee :diabloti: Noo a Kersiaczek to miłosniczka ogorków kiszonych i wielu innych bardziej lub mniej jadalnych wynalazków. Ostatnio musialam wymienic miski plastikowe na kamionkowe bo wygryzła kawałek plastiku i zjadła!! oczym sie przekonałam wieczorem jak zahafciła cały pokój tak po godz 00:00 :diabloti: Nie byłam zadowolona ale grunt ze plastik wyskoczył!!

A Pani wszystkie psiaki karmi RC? bo ja ostatnio szukam czegos dla moich zbojow i sie zastanawiam czy warto. Zrobiłam sobie liste karm i teraz czytam o nich. Moze ktos karmi Hillsem, Mastery, Pro Pac'iem i Kober's zastanawia mnie tez karma Happy Dog. Teraz Młody je Bozite, a Mała nutro choice ale nie jestem zadowolona.

Posted

andromeda napisał(a):
Quescio to raczej zadnych dziwnosci do pyszczka nie bierze. A jak sie zdecyduje to tak delikatnie na zabek i zaraz fuuuj, blee :diabloti: Noo a Kersiaczek to miłosniczka ogorków kiszonych i wielu innych bardziej lub mniej jadalnych wynalazków. Ostatnio musialam wymienic miski plastikowe na kamionkowe bo wygryzła kawałek plastiku i zjadła!! oczym sie przekonałam wieczorem jak zahafciła cały pokój tak po godz 00:00 :diabloti: Nie byłam zadowolona ale grunt ze plastik wyskoczył!!

A Pani wszystkie psiaki karmi RC? bo ja ostatnio szukam czegos dla moich zbojow i sie zastanawiam czy warto. Zrobiłam sobie liste karm i teraz czytam o nich. Moze ktos karmi Hillsem, Mastery, Pro Pac'iem i Kober's zastanawia mnie tez karma Happy Dog. Teraz Młody je Bozite, a Mała nutro choice ale nie jestem zadowolona.

My poczatkowo karmilismy Shirai'a Nutra, poniewaz ostro sie zaczal drapac zmienielismy na Hill's bylo rewelacyjnie i zero drapania, az pewnego dnia przestal miec chec na Hill'sa, wiec zmienilismy na RC i drapanie znow wrocilo, a RC smakowal mu rowniez tylko na poczatku :placz:, co prawda mysle ze przypadek Shirai'a jest od osobniony, ale wyglada na to ze znow wrocimy do Hill'sa...po wszystkich karmach mial dobre wyproznianie, miekki brzuszek tylko...z niego wybrednis :mad:...