Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Filmik rewelacja, nie ma to jak dobra wspolpraca ;)

Prawda?;) mój papug skąpy jest,niestety...:diabloti:

[quote name='Shirai - Koki']Aaaaaaaaaaa...zapomnialam oczywiscie my kciuki tez trzymamy !!!!!

Dzięki!

[quote name='Kacedy']Nie no.......:lol: co tu dużo mówić. Filmik wymiata :)))))))))))))))

Hiiihiii:evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :)

A.

Cześć!

A taki filmik podesłał mi dzisiaj mój pryncypał:evil_lol:

YouTube - Dariusz KAMYS - W obronie kobiety

Posted

Darius napisał(a):
Jak mezczyzna kochany, tak oddaje z powrotem:diabloti:

Znikam na spotkanie akiciarzy, czesc

Darius

Ty o tej porze się z akiciarzami spotykasz?:crazyeye: Chyba,że masz na myśli Marysię albo Martina....:eviltong::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Ty o tej porze się z akiciarzami spotykasz?:crazyeye: Chyba,że masz na myśli Marysię albo Martina....:eviltong::diabloti::evil_lol:

Oj, Lilka. Lilka...

Powazny chlop jestem, nie cyganie! A jesli juz to tak, zeby mnie nikt nie zlapal:diabloti:

A na dowod, ze sie z akiciarzami o pogwizdanych porach spotykam - przywiozlem psa Baskervillow!!!

:evil_lol:

Serwus

Posted

Juz od dluzszego czasu obiecywalem Lilce, ze pokaze zdjecia "olejonych" akit z SA. W sobote spotkalem takiego i zrobilem pare zdjec. Chlopak ma 4 lata, sebadenitis wybuchla rok temu. Jest systematycznie olejony od samego poczatku, czyli udaje sie utrzymywyc chorobe na razie w ryzach i szkody na skorze nie sa zbyt duze

Przeciez ten samiec wyglada prawie ze normalnie, prawda?
Jedynie, co rzuca sie w oczy, to ze ma "stara" mordke, cecha charakterystyczna u akit z SA.

Oczywiscie, im chlopak bedzie starszy, tym trudniej bedzie go w takim stanie utrzymywac, kiedys pogorszy sie znacznie. Niemniej - z mojej strony poklony przed wlascicielem:ylsuper:

Serwus

Darius

Posted

Darius napisał(a):
Oj, Lilka. Lilka...

Powazny chlop jestem, nie cyganie! A jesli juz to tak, zeby mnie nikt nie zlapal:diabloti:

A na dowod, ze sie z akiciarzami o pogwizdanych porach spotykam - przywiozlem psa Baskervillow!!!

:evil_lol:

Serwus

Noo taaak;)
Bin Laden jest ...poprostu piękny:lol:Ujęcie super!!! I wiesz....to zdjęcie pasuje do jego charakterku:evil_lol:

Posted

Darius napisał(a):
Juz od dluzszego czasu obiecywalem Lilce, ze pokaze zdjecia "olejonych" akit z SA. W sobote spotkalem takiego i zrobilem pare zdjec. Chlopak ma 4 lata, sebadenitis wybuchla rok temu. Jest systematycznie olejony od samego poczatku, czyli udaje sie utrzymywyc chorobe na razie w ryzach i szkody na skorze nie sa zbyt duze

Przeciez ten samiec wyglada prawie ze normalnie, prawda?
Jedynie, co rzuca sie w oczy, to ze ma "stara" mordke, cecha charakterystyczna u akit z SA.

Oczywiscie, im chlopak bedzie starszy, tym trudniej bedzie go w takim stanie utrzymywac, kiedys pogorszy sie znacznie. Niemniej - z mojej strony poklony przed wlascicielem:ylsuper:

Serwus

Darius

Dzięki,Darek za zdjęcia :lol:
Jak znajde chwilę,to wstawię zdjęcia Tośka,ale najpierw je musze zrobić;)
Zobaczysz jak wygląda jego ogon i gębusia:lol:Ogon już nie jest po oliwieniu "afgański":eviltong: -odrasta:multi:
Dzięki!:loveu:

Posted

W ubiegłą niedzielę byłam na KWPR w NDM.Zabrałam ze soba Hoshiego i małą Misaki /niech sie gówniara przyzwyczaja,shiby i akity były w hali/.Zdjęcia ponoc jakieś mam w aparacie:roll:,ale kto wie....Darek focił...:diabloti:
A to znalazłam na innym forum:eviltong:

Dla Misaki wystawa się podobała,nie miała żadnych obaw ani lęków,a najbardziej jej się podobało na ringu,bo tam na tym zielonym to jest kupa śmieci i żarcia,które wystawianym wypadło z dzioba i można sobie pojeść:evil_lol:

Aaaaa zapomniałabym:

Mł.Ch.Pl S`HOSHI Matagiinu PL
równo w 6 miesięcy ukończył CHAMPIONAT POLSKI:multi: nie powiem,.że się nie cieszę...;):loveu:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS] G R A T U L A C J E !! [/FONT]:loveu::loveu::loveu:

Dzięki!:lol:

[quote name='Maks i Spark']Gratulujemy CHAMPIONATU :multi::multi::multi:

śliczna jest :loveu:
http://i36.tinypic.com/2s9akxt.jpg

dawaj foty....:lol:

Dziękuję!:lol:
Mała jest świetna :loveu: i z wyglądu i z charakteru:lol:.
Jutro wstawię cosik,ale najpierw trzeba zwalić zdjęcia z aparatu,dlatego jutro;):eviltong:

A.

Posted

[quote name='Matagi']W ubiegłą niedzielę byłam na KWPR w NDM.Zabrałam ze soba Hoshiego i małą Misaki /niech sie gówniara przyzwyczaja,shiby i akity były w hali/.Zdjęcia ponoc jakieś mam w aparacie:roll:,ale kto wie....Darek focił...:diabloti:
A to znalazłam na innym forum:eviltong:

Dla Misaki wystawa się podobała,nie miała żadnych obaw ani lęków,a najbardziej jej się podobało na ringu,bo tam na tym zielonym to jest kupa śmieci i żarcia,które wystawianym wypadło z dzioba i można sobie pojeść:evil_lol:

Aaaaa zapomniałabym:

Mł.Ch.Pl S`HOSHI Matagiinu PL
równo w 6 miesięcy ukończył CHAMPIONAT POLSKI:multi: nie powiem,.że się nie cieszę...;):loveu:
HOhoho, gratulacje!!!

Ja tez zawsze mam sporo obaw, jak młody pies zachowa się na hali, na wystawie.... Dlatego uważam, że dobrze, jak ma jakąś ciotkę/wujka psiowego do naśladowania. I - jak do tej pory - ta metoda się sprawdza. Ciekawe, jak to będzie z Serkiem...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Darius, na fotkach psiak wygląda normalnie. Ja tam bym wogóle nie podejrzewała, że on choruje. No, ale ja nie hoduję AJ, ino baski.

Pzdr.

Super chlopak wyglada, nieprawda? On sie z latami pogorszy, na to nie ma rady. Niemniej widzialem juz zupelnie inne przypadki.
A SA dotyczy mnostwa ras, najbardziej pudel, akita, bobtail, retriver, border collie!! owczarek niemiecki.... O bassetach nie slyszalem, tak ze mozesz spac spokojnie:lol:

Serwus
Darius