Shirai - Koki Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Aaaaaaaaaaa...zapomnialam oczywiscie my kciuki tez trzymamy !!!!! Quote
Kacedy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie no.......:lol: co tu dużo mówić. Filmik wymiata :))))))))))))))) Quote
Matagi Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Filmik rewelacja, nie ma to jak dobra wspolpraca ;) Prawda?;) mój papug skąpy jest,niestety...:diabloti: [quote name='Shirai - Koki']Aaaaaaaaaaa...zapomnialam oczywiscie my kciuki tez trzymamy !!!!! Dzięki! [quote name='Kacedy']Nie no.......:lol: co tu dużo mówić. Filmik wymiata :))))))))))))))) Hiiihiii:evil_lol: [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :) A. Cześć! A taki filmik podesłał mi dzisiaj mój pryncypał:evil_lol: YouTube - Dariusz KAMYS - W obronie kobiety Quote
Jurki :oD Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nie pozwole nas krzywdzić :roflt: Ach Ci mężczyźni, zawsze można na nich polegać :razz: Quote
Darius Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jak mezczyzna kochany, tak oddaje z powrotem:diabloti: Znikam na spotkanie akiciarzy, czesc Darius Quote
Matagi Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Darius napisał(a):Jak mezczyzna kochany, tak oddaje z powrotem:diabloti: Znikam na spotkanie akiciarzy, czesc Darius Ty o tej porze się z akiciarzami spotykasz?:crazyeye: Chyba,że masz na myśli Marysię albo Martina....:eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Darius Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Matagi']Ty o tej porze się z akiciarzami spotykasz?:crazyeye: Chyba,że masz na myśli Marysię albo Martina....:eviltong::diabloti::evil_lol: Oj, Lilka. Lilka... Powazny chlop jestem, nie cyganie! A jesli juz to tak, zeby mnie nikt nie zlapal:diabloti: A na dowod, ze sie z akiciarzami o pogwizdanych porach spotykam - przywiozlem psa Baskervillow!!! :evil_lol: Serwus Quote
M&S Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cześć :) ale super :multi: http://www.akita-welt.de/dodatki/dogomania/Baskerville1.jpg A. Quote
Darius Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Juz od dluzszego czasu obiecywalem Lilce, ze pokaze zdjecia "olejonych" akit z SA. W sobote spotkalem takiego i zrobilem pare zdjec. Chlopak ma 4 lata, sebadenitis wybuchla rok temu. Jest systematycznie olejony od samego poczatku, czyli udaje sie utrzymywyc chorobe na razie w ryzach i szkody na skorze nie sa zbyt duze Przeciez ten samiec wyglada prawie ze normalnie, prawda? Jedynie, co rzuca sie w oczy, to ze ma "stara" mordke, cecha charakterystyczna u akit z SA. Oczywiscie, im chlopak bedzie starszy, tym trudniej bedzie go w takim stanie utrzymywac, kiedys pogorszy sie znacznie. Niemniej - z mojej strony poklony przed wlascicielem:ylsuper: Serwus Darius Quote
Matagi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Darius napisał(a):Oj, Lilka. Lilka... Powazny chlop jestem, nie cyganie! A jesli juz to tak, zeby mnie nikt nie zlapal:diabloti: A na dowod, ze sie z akiciarzami o pogwizdanych porach spotykam - przywiozlem psa Baskervillow!!! :evil_lol: Serwus Noo taaak;) Bin Laden jest ...poprostu piękny:lol:Ujęcie super!!! I wiesz....to zdjęcie pasuje do jego charakterku:evil_lol: Quote
Matagi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Darius napisał(a):Juz od dluzszego czasu obiecywalem Lilce, ze pokaze zdjecia "olejonych" akit z SA. W sobote spotkalem takiego i zrobilem pare zdjec. Chlopak ma 4 lata, sebadenitis wybuchla rok temu. Jest systematycznie olejony od samego poczatku, czyli udaje sie utrzymywyc chorobe na razie w ryzach i szkody na skorze nie sa zbyt duze Przeciez ten samiec wyglada prawie ze normalnie, prawda? Jedynie, co rzuca sie w oczy, to ze ma "stara" mordke, cecha charakterystyczna u akit z SA. Oczywiscie, im chlopak bedzie starszy, tym trudniej bedzie go w takim stanie utrzymywac, kiedys pogorszy sie znacznie. Niemniej - z mojej strony poklony przed wlascicielem:ylsuper: Serwus Darius Dzięki,Darek za zdjęcia :lol: Jak znajde chwilę,to wstawię zdjęcia Tośka,ale najpierw je musze zrobić;) Zobaczysz jak wygląda jego ogon i gębusia:lol:Ogon już nie jest po oliwieniu "afgański":eviltong: -odrasta:multi: Dzięki!:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Darius, na fotkach psiak wygląda normalnie. Ja tam bym wogóle nie podejrzewała, że on choruje. No, ale ja nie hoduję AJ, ino baski. Pzdr. Quote
Matagi Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 W ubiegłą niedzielę byłam na KWPR w NDM.Zabrałam ze soba Hoshiego i małą Misaki /niech sie gówniara przyzwyczaja,shiby i akity były w hali/.Zdjęcia ponoc jakieś mam w aparacie:roll:,ale kto wie....Darek focił...:diabloti: A to znalazłam na innym forum:eviltong: Dla Misaki wystawa się podobała,nie miała żadnych obaw ani lęków,a najbardziej jej się podobało na ringu,bo tam na tym zielonym to jest kupa śmieci i żarcia,które wystawianym wypadło z dzioba i można sobie pojeść:evil_lol: Aaaaa zapomniałabym: Mł.Ch.Pl S`HOSHI Matagiinu PL równo w 6 miesięcy ukończył CHAMPIONAT POLSKI:multi: nie powiem,.że się nie cieszę...;):loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS] G R A T U L A C J E !! [/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Gratulujemy CHAMPIONATU :multi::multi::multi: śliczna jest :loveu: http://i36.tinypic.com/2s9akxt.jpg dawaj foty....:lol: A. Quote
Matagi Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS] G R A T U L A C J E !! [/FONT]:loveu::loveu::loveu: Dzięki!:lol: [quote name='Maks i Spark']Gratulujemy CHAMPIONATU :multi::multi::multi: śliczna jest :loveu: http://i36.tinypic.com/2s9akxt.jpg dawaj foty....:lol: Dziękuję!:lol: Mała jest świetna :loveu: i z wyglądu i z charakteru:lol:. Jutro wstawię cosik,ale najpierw trzeba zwalić zdjęcia z aparatu,dlatego jutro;):eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Matagi']W ubiegłą niedzielę byłam na KWPR w NDM.Zabrałam ze soba Hoshiego i małą Misaki /niech sie gówniara przyzwyczaja,shiby i akity były w hali/.Zdjęcia ponoc jakieś mam w aparacie:roll:,ale kto wie....Darek focił...:diabloti: A to znalazłam na innym forum:eviltong: Dla Misaki wystawa się podobała,nie miała żadnych obaw ani lęków,a najbardziej jej się podobało na ringu,bo tam na tym zielonym to jest kupa śmieci i żarcia,które wystawianym wypadło z dzioba i można sobie pojeść:evil_lol: Aaaaa zapomniałabym: Mł.Ch.Pl S`HOSHI Matagiinu PL równo w 6 miesięcy ukończył CHAMPIONAT POLSKI:multi: nie powiem,.że się nie cieszę...;):loveu: HOhoho, gratulacje!!! Ja tez zawsze mam sporo obaw, jak młody pies zachowa się na hali, na wystawie.... Dlatego uważam, że dobrze, jak ma jakąś ciotkę/wujka psiowego do naśladowania. I - jak do tej pory - ta metoda się sprawdza. Ciekawe, jak to będzie z Serkiem... Pzdr. Quote
andromeda Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :Rose::Rose::Rose: Serdecznie gratulujemy :Rose::Rose::Rose: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Darius Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Darius, na fotkach psiak wygląda normalnie. Ja tam bym wogóle nie podejrzewała, że on choruje. No, ale ja nie hoduję AJ, ino baski. Pzdr. Super chlopak wyglada, nieprawda? On sie z latami pogorszy, na to nie ma rady. Niemniej widzialem juz zupelnie inne przypadki. A SA dotyczy mnostwa ras, najbardziej pudel, akita, bobtail, retriver, border collie!! owczarek niemiecki.... O bassetach nie slyszalem, tak ze mozesz spac spokojnie:lol: Serwus Darius Quote
Darius Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lilka, gratulacje na championat! A ta mala, ruda mysz wyglada, jakby ring juz do niej nalezal:lol: Serwus Darius Quote
Recommended Posts