andromeda Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przepiekna shibowa krolewna :loveu: ( ma diabła w oczach ! ):evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Co prawda najwiekszy sentyment ma do akitek, ale ta Shibka mnie na lopatki rozlozyla, Boze ona jest rewelacyjna, a co do tortur...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, chcialabym to zobaczyc :eviltong::eviltong: Quote
Matagi Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Gosia']Eeee tam, zaraz rozglądać. Kristina nas bardzo lubi. :loveu: I możemy z nią handlować nawet Jożinami z bażin, jak będzie zapotrzebowanie:evil_lol:[/quote] Hiihiiii:evil_lol: Ja MAM do sprzedania takiego Jożina....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='andromeda']Przepiekna shibowa krolewna :loveu: ( [SIZE=1]ma diabła w oczach ! ):evil_lol:[/SIZE][/quote] I duszę też ma baaardzo rogatą:diabloti: [quote name='Shirai - Koki']Co prawda najwiekszy sentyment ma do akitek, ale ta Shibka mnie na lopatki rozlozyla, Boze ona jest rewelacyjna, a co do tortur...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, chcialabym to zobaczyc :eviltong::eviltong:[/quote] Ja akity i shiby kocham po równo:loveu: I balerony:loveu: Oooo....tortury były :evil_lol: bardzo widowiskowe:diabloti: Quote
Matagi Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Panie,Panowie....:lol: Przedstawiam Wam [B]NOBU av Enerhaugen [/B] [IMG]http://i36.tinypic.com/2gxfxms.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/309sffd.jpg[/IMG] Jak się Wam podoba?;) Quote
Uruwashii Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Piękna Shiba sami kiedyś zastanawialiśmy się nad tą rasą jednak stwierdziliśmy że Akita bardziej nam odpowiada pozdrawiam;) Quote
Gosia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Taaaaak, miejsce i wystawę z tego drugiego zdjęcia zapamiętam do końca życia, jakby nie było długie. :diabloti::angryy::diabloti: Quote
Gosia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A pies jest fajny, jak wiesz, bo nie raz i nie dwa mówiłam. Quote
Asiaczek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Gosia']Taaaaak, miejsce i wystawę z tego drugiego zdjęcia zapamiętam do końca życia, jakby nie było długie. :diabloti::angryy::diabloti:[/quote] Gosiu, o rrrrany... az tak było "dziwnie"?:-o Co do NOBU - nie znam się na szibach, ale jak dla mnie front jest za szeroki. To mi się nie podoba. Za to główka - męska, chamska, super!:loveu: Pzdr. Quote
bety Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Matagi']Panie,Panowie....:lol: Przedstawiam Wam [B]NOBU av Enerhaugen [/B] Jak się Wam podoba?;)[/quote] Czy ja dobrze myślę, kto to jest? :cool3: Pzdr Quote
Matagi Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Uruwashii']Piękna Shiba sami kiedyś zastanawialiśmy się nad tą rasą jednak stwierdziliśmy że Akita bardziej nam odpowiada pozdrawiam;)[/quote] Ja mam to i to i jestem...hepiiiiii:lol: [quote name='Gosia']Taaaaak, miejsce i wystawę z tego drugiego zdjęcia zapamiętam do końca życia, jakby nie było długie. :diabloti::angryy::diabloti:[/quote] A co tam było?:-o [quote name='Gosia']A pies jest fajny, jak wiesz, bo nie raz i nie dwa mówiłam.[/quote] Ojjjjjjjjjjj...:eviltong:musiałam się naocznie przekonać...;) [quote name='Asiaczek']Gosiu, o rrrrany... az tak było "dziwnie"?:-o Co do NOBU - nie znam się na szibach, ale jak dla mnie front jest za szeroki. To mi się nie podoba. Za to główka - męska, chamska, super!:loveu: Pzdr.[/quote] Front w naturze jest oki,za to ustawienie psa do zdjęcia jest do doopy...:lol: [quote name='bety']Czy ja dobrze myślę, kto to jest? :cool3: Pzdr[/quote] Myślę,że Ty dobrze myślisz:evil_lol::eviltong: Quote
bety Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Matagi'] Myślę,że Ty dobrze myślisz:evil_lol::eviltong:[/quote] Też tak myślę - ale my myślące kobity jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja nie jestem myśląca kobita i dlatego prosze nam tutaj wszystkim rozjaśnic mroki niewiedzy... Pzdr. Quote
andromeda Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Fajniutki misiek :evil_lol: A Quesciorek to taki szczurek chudziutki, niby waga dobra a jakis taki cieniutki (chociaz co mi sie podoba ma ładnie zarysowane miesnie, ale nie wiem czy to atut) az sie boje wystawy we Wrocławiu. Quote
Matagi Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='bety']Też tak myślę - ale my myślące kobity jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr[/quote] Noooo:evil_lol:No bo ja pisząc o tym,wiedziałam,że Ty będziesz dobrze myśleć:diabloti: [quote name='Asiaczek']Ja nie jestem myśląca kobita i dlatego prosze nam tutaj wszystkim rozjaśnic mroki niewiedzy... Pzdr.[/quote] A jak myślisz:eviltong:/ja myślę jednak,że Ty jesteś myśląca;):lol:/ ? Dlaczegom tu wetknęła szybalona płci męskiej?:razz: [quote name='andromeda']Fajniutki misiek :evil_lol: A Quesciorek to taki szczurek chudziutki, niby waga dobra a jakis taki cieniutki (chociaz co mi sie podoba ma ładnie zarysowane miesnie, ale nie wiem czy to atut) az sie boje wystawy we Wrocławiu.[/quote] Queścio jest ładnym szybokiem,a mięśnie zaznaczone to oczywiście atut:lol:. We Wrocławiu będziesz mogła NOBU obejrzeć na żywo:lol: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Matagi'] A jak myślisz:eviltong:/ja myślę jednak,że Ty jesteś myśląca;):lol:/ ? Dlaczegom tu wetknęła szybalona płci męskiej?:razz: [/quote] Albo przyszły mąż dla Twoich Panienek albo bierzesz go do siebie... Pzdr. Quote
Matagi Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Albo przyszły mąż dla Twoich Panienek albo bierzesz go do siebie... Pzdr.[/quote] Proste!:multi: Jak wszyscy siedzieli w Łodzi na Klubie,to ja zasuwałam do Szczecina do tegoż szybalona:eviltong: Hanka z wielką ochotą wydała się za Nobu,za jakiś miesiąc będzie wiadomo czy krycie było owocne....;) Quote
Asiaczek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Matagi']Proste!:multi: Jak wszyscy siedzieli w Łodzi na Klubie,to ja zasuwałam do Szczecina do tegoż szybalona:eviltong: Hanka z wielką ochotą wydała się za Nobu,za jakiś miesiąc będzie wiadomo czy krycie było owocne....;)[/quote] Aaaaaaaa, wsio jasne!:lol: Trzymam kciuki za "owoce" Twoich wojaży do Szczecina... Pzdr. Quote
Matagi Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Nudno jakoś....:cool3: Więc dla rozrywki.... baleronik:loveu: To jest Caruso Dudidogsowy:lol: A tutaj doskonały przykład zachowania hierarchii u Jana w Namitori;) na pierwszym planie szefowa Nami,tuż za nią Yoritomo czyli ważny gościu w firmie,dalej pomidorowa włoszka czyli Suki,nieopodal niej mała włoszczyzna Keiko,a na szarym końcu mądrala Platon,nie włoski,ale za to bezjajeczny;):evil_lol: I na dobranoc:Buuuzzziii:eviltong: Quote
bety Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A to jakiegoś pięknego, bogatego księcia zaklełaś w tą żabę (Babo Jago:diabloti:), czy to ściema?:evil_lol: http://i37.tinypic.com/73cbav.jpg Pzdr Quote
Matagi Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='bety']A to jakiegoś pięknego, bogatego księcia zaklełaś w tą żabę (Babo Jago:diabloti:), czy to ściema?:evil_lol: http://i37.tinypic.com/73cbav.jpg Pzdr To GR będzie wiedzieć najlepiej;):eviltong: A to dostałam dziś w mailu od babiczki Misaki-Kristiny-booooskie:loveu: YouTube - Lady and the Tramp, Mackinaw Queenie & Kenzie Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Świetny filmik :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dobre! Moje koty tak kiedys "gościły się" z psami. Ale to były kotlety schabowe...:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hello, ale tu się dzieje :cool3: trzymamy kciuki za owoce związku :lol: A. Quote
Shirai - Koki Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Filmik rewelacja, nie ma to jak dobra wspolpraca ;) Quote
Recommended Posts