Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosia']Eeee tam, zaraz rozglądać.
Kristina nas bardzo lubi. :loveu:
I możemy z nią handlować nawet Jożinami z bażin, jak będzie zapotrzebowanie:evil_lol:[/quote]

Hiihiiii:evil_lol: Ja MAM do sprzedania takiego Jożina....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='andromeda']Przepiekna shibowa krolewna :loveu: ( [SIZE=1]ma diabła w oczach ! ):evil_lol:[/SIZE][/quote]
I duszę też ma baaardzo rogatą:diabloti:

[quote name='Shirai - Koki']Co prawda najwiekszy sentyment ma do akitek, ale ta Shibka mnie na lopatki rozlozyla, Boze ona jest rewelacyjna, a co do tortur...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, chcialabym to zobaczyc :eviltong::eviltong:[/quote]
Ja akity i shiby kocham po równo:loveu: I balerony:loveu:
Oooo....tortury były :evil_lol: bardzo widowiskowe:diabloti:

Posted

Panie,Panowie....:lol:
Przedstawiam Wam
[B]NOBU av Enerhaugen [/B]

[IMG]http://i36.tinypic.com/2gxfxms.jpg[/IMG]

[IMG]http://i36.tinypic.com/309sffd.jpg[/IMG]

Jak się Wam podoba?;)

Posted

[quote name='Gosia']Taaaaak, miejsce i wystawę z tego drugiego zdjęcia zapamiętam do końca życia, jakby nie było długie. :diabloti::angryy::diabloti:[/quote]
Gosiu,
o rrrrany... az tak było "dziwnie"?:-o

Co do NOBU - nie znam się na szibach, ale jak dla mnie front jest za szeroki. To mi się nie podoba. Za to główka - męska, chamska, super!:loveu:

Pzdr.

Posted

[quote name='Matagi']Panie,Panowie....:lol:
Przedstawiam Wam
[B]NOBU av Enerhaugen [/B]

Jak się Wam podoba?;)[/quote]

Czy ja dobrze myślę, kto to jest? :cool3:
Pzdr

Posted

[quote name='Uruwashii']Piękna Shiba sami kiedyś zastanawialiśmy się nad tą rasą jednak stwierdziliśmy że Akita bardziej nam odpowiada pozdrawiam;)[/quote]
Ja mam to i to i jestem...hepiiiiii:lol:

[quote name='Gosia']Taaaaak, miejsce i wystawę z tego drugiego zdjęcia zapamiętam do końca życia, jakby nie było długie. :diabloti::angryy::diabloti:[/quote]
A co tam było?:-o

[quote name='Gosia']A pies jest fajny, jak wiesz, bo nie raz i nie dwa mówiłam.[/quote]
Ojjjjjjjjjjj...:eviltong:musiałam się naocznie przekonać...;)

[quote name='Asiaczek']Gosiu,
o rrrrany... az tak było "dziwnie"?:-o

Co do NOBU - nie znam się na szibach, ale jak dla mnie front jest za szeroki. To mi się nie podoba. Za to główka - męska, chamska, super!:loveu:

Pzdr.[/quote]

Front w naturze jest oki,za to ustawienie psa do zdjęcia jest do doopy...:lol:

[quote name='bety']Czy ja dobrze myślę, kto to jest? :cool3:
Pzdr[/quote]

Myślę,że Ty dobrze myślisz:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']
Myślę,że Ty dobrze myślisz:evil_lol::eviltong:[/quote]

Też tak myślę - ale my myślące kobity jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Fajniutki misiek :evil_lol:

A Quesciorek to taki szczurek chudziutki, niby waga dobra a jakis taki cieniutki (chociaz co mi sie podoba ma ładnie zarysowane miesnie, ale nie wiem czy to atut) az sie boje wystawy we Wrocławiu.

Posted

[quote name='bety']Też tak myślę - ale my myślące kobity jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr[/quote]

Noooo:evil_lol:No bo ja pisząc o tym,wiedziałam,że Ty będziesz dobrze myśleć:diabloti:

[quote name='Asiaczek']Ja nie jestem myśląca kobita i dlatego prosze nam tutaj wszystkim rozjaśnic mroki niewiedzy...

Pzdr.[/quote]

A jak myślisz:eviltong:/ja myślę jednak,że Ty jesteś myśląca;):lol:/ ? Dlaczegom tu wetknęła szybalona płci męskiej?:razz:

[quote name='andromeda']Fajniutki misiek :evil_lol:

A Quesciorek to taki szczurek chudziutki, niby waga dobra a jakis taki cieniutki (chociaz co mi sie podoba ma ładnie zarysowane miesnie, ale nie wiem czy to atut) az sie boje wystawy we Wrocławiu.[/quote]

Queścio jest ładnym szybokiem,a mięśnie zaznaczone to oczywiście atut:lol:.
We Wrocławiu będziesz mogła NOBU obejrzeć na żywo:lol:

Posted

[quote name='Matagi']
A jak myślisz:eviltong:/ja myślę jednak,że Ty jesteś myśląca;):lol:/ ? Dlaczegom tu wetknęła szybalona płci męskiej?:razz:
[/quote]
Albo przyszły mąż dla Twoich Panienek albo bierzesz go do siebie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Albo przyszły mąż dla Twoich Panienek albo bierzesz go do siebie...

Pzdr.[/quote]

Proste!:multi:
Jak wszyscy siedzieli w Łodzi na Klubie,to ja zasuwałam do Szczecina do tegoż szybalona:eviltong: Hanka z wielką ochotą wydała się za Nobu,za jakiś miesiąc będzie wiadomo czy krycie było owocne....;)

Posted

[quote name='Matagi']Proste!:multi:
Jak wszyscy siedzieli w Łodzi na Klubie,to ja zasuwałam do Szczecina do tegoż szybalona:eviltong: Hanka z wielką ochotą wydała się za Nobu,za jakiś miesiąc będzie wiadomo czy krycie było owocne....;)[/quote]
Aaaaaaaa, wsio jasne!:lol:
Trzymam kciuki za "owoce" Twoich wojaży do Szczecina...

Pzdr.

Posted

Nudno jakoś....:cool3:
Więc dla rozrywki....
baleronik:loveu:

To jest Caruso Dudidogsowy:lol:

A tutaj doskonały przykład zachowania hierarchii u Jana w Namitori;)
na pierwszym planie szefowa Nami,tuż za nią Yoritomo czyli ważny gościu w firmie,dalej pomidorowa włoszka czyli Suki,nieopodal niej mała włoszczyzna Keiko,a na szarym końcu mądrala Platon,nie włoski,ale za to bezjajeczny;):evil_lol:

I na dobranoc:Buuuzzziii:eviltong: