Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja nie mogę... Akitka - pastereczka od pasania... krów...:evil_lol::lol:

Pzdr.

No cóż....Interchampionat do czegoś zobowiązuje...:diabloti:,a nie tylko wystawy i wystawy...:evil_lol:

Posted

omar napisał(a):
Witam i od razu pytam:
jak się miewa "maleństwo"? :diabloti:

Hej!:multi::loveu:
A dobrze,bardzo dobrze:lol: apetyt ma wielki,humor dopisuje,towarzystwo jej pasuje bardzo,no i ....czyścioszka z niej;)nie wali kooponów,a sika tylko.....na moje łóżko:diabloti::mad: Robię jej zdjęcia,mam już sporą kolekcję,niedługo wstawię tutaj;) A może Ty wstawisz tutaj to co masz;) -zapraszam:loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie licytowac się, tylko wstawiać fotki!
Bo poszczuję Moderatorem...:evil_lol:

Pzdr.

To byś pewnie dłuuuuuuuuuuuuugo czekała na reakcję moda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Fajnie,że się podobają:lol:.

Nie mam kota:shake:-mam 9 psów,psy to nie byłaby przeszkoda,ale mam też Franka/papuga żako/i mam Dudka albo Dudę:evil_lol: gwarka,ptaki i kot razem to nie byłby dobry pomysł:roll:,tym bardziej,że moje ptaszydła mówią i nierzadko robia sobie żarty z psów,kot by chyba nie zdzierżył i było by paputowi i gwarkowi kaput...:diabloti:
Pastereczka akitowa nie moja...

Hello :)

Jak sie kota nie nauczy to myszy niezłapie :evil_lol: sprawdzone!! moje nie umiały dopiero jak brat pokazal to Kotek przyniosła ptaszka i myszke do domu. Podobno persy to niezaradne koty, no coz brat pokazał to nasz łapał muchy :shake: kiedys miałam chomika to kocio spał na klatce, a chomik biegał w kołku :evil_lol: piekny widok.

Posted

andromeda napisał(a):
Hello :)

Jak sie kota nie nauczy to myszy niezłapie :evil_lol: sprawdzone!! moje nie umiały dopiero jak brat pokazal to Kotek przyniosła ptaszka i myszke do domu. Podobno persy to niezaradne koty, no coz brat pokazał to nasz łapał muchy :shake: kiedys miałam chomika to kocio spał na klatce, a chomik biegał w kołku :evil_lol: piekny widok.

A gdzie zdjecia???:loveu:

To chce widziec....

Serwus

Darius

Posted

[quote name='Matagi']Hej!:multi::loveu:
A dobrze,bardzo dobrze:lol: apetyt ma wielki,humor dopisuje,towarzystwo jej pasuje bardzo,no i ....czyścioszka z niej;)nie wali kooponów,a sika tylko.....na moje łóżko:diabloti::mad: Robię jej zdjęcia,mam już sporą kolekcję,niedługo wstawię tutaj;) A może Ty wstawisz tutaj to co masz;) -zapraszam:loveu:

Mówisz - masz :diabloti:
Najfajniejszy termofor - szybowiec jakiego miałam okazję maltretować ostatnimi czasy. Do tego nieletnia amatorka białego wina :diabloti:

i żeby nie było, że nie potrafi się zachować na wystawie :cool1::

na stole:

i pod stołem ;):

a handler jaki jest, każdy widzi :diabloti:

Posted

Dzięki Magda :lol:za zdjęcia małej ze Zbraslavia:loveu:.

No to czas chyba nadszedł coby małą oficjalnie przedstawić;)

Nazywa się "papierowo" MISAKI Hneda Tvrz ,małolata z niej straszna,urodziła się 7.07.2009 w Czechach i jej pierwszą wystawą była Specjalistyczna Wystawa Shiba Klubu w Zbraslaviu koło Brna.Przyjechała tu towarzysko coby kawałek świata zobaczyć,poznać bliższą i dalszą szybową familię,no i...../jak już napisała Magda;)/ popic białego winka w doborowym,polskim towarzystwie:evil_lol:Tak se popijała i popijała,a że gawniara z niej ,to co chwila musiała zdrzemnąć się:diabloti:i tak jej wychodziło,że zasypiała niemal z nochalem w moich trampkach....to coś musiało znaczyć:roll:....Pojechałam sobie na wystawę,miałam się dobrze bawić/ i tak było:loveu:/,miałam popić sobie czeskiego pifka,zrelaksować się ale NIE MIAŁAM ZAMIARU KUPOWAĆ 10 PSA....:shake: Niezbadane są wyroki... trarattaatam .....itd.:cool1:stało się.....mała mnie zaczarowała,skrzeczała mi radośnie do ucha,że będzie dobrą shibą,zniszczy niewiele,zasika tylko moje łóżko,jeść będzie śmieci papuzie,podrapie mnie po twarzy,zadba o moją kondycję,czyli wiać będzie przykładnie ,ojjjj dużo mi nagadała i cóż:roll:-wyjęczałam ją z pomocą Gosi i Magdy:loveu:Mam małą Misaki :multi::loveu:.Dopiero po chwili pomyslałam o tym co ja powiem w domu.....:cool1::razz:Jak Darek do mnie zadzwonil,to powiedziałam mu,że mam dla niego prezent....;)a ten przypomniał sobie,że kiedyś chciałam z Czech przywieźć papugę-arę,więc wyszło mu,że groźbę swą spełniłam i tarabanię do Białegostoku czerwoną papugę:diabloti: Bez sensu było to prostować,chłop jakos szczególnie dzioba nie piłował więc już i tak było ok.Jak przyjechałam z Magdą,to łypał okiem w strone samochodu,gdzie siedział Omar i minę miał nietęgą,ale jak wyjęłam z voyagera malutką to był cały hepi:diabloti:-przecież on papug nie kocha,a szybalony baaardzoooo!:loveu:
Baba z rodziną przyjęły Misaki dobrze,spodobała się wszystkim,a najbardziej chyba Frankowi:evil_lol:,który zaczyna ją wołać,rzuca jej różne smakołyki i czeka z upragnieniem kiedy ją w końcu potraktuje dziobem:p
Wstawię ciut poźniej zdjęcia zrobione juz u mnie w domku.

Posted

robione telefonem,więc jakość do bani:p

stołowa Misaki

szeptanki z Frankiem

katastrofen!!!:diabloti: wypadłam z łóżka,a łóżko zrobiło sie pokrywką:evil_lol:

stosunek Misaki do świata:eviltong:

Posted

Na początek- NIE KUPUJCIE TEGO IPHONA, CO JEST REKLAMOWANY NA GÓRZE STRONY. tO NAJGORSZE GÓWNO NA ŚWIECIE!!!
Wiem, bo mam i kiedyś nim kogoś zabiję. Nie bierzcie go też za darmo- szkoda zdrowia.

A teraz do Misaki- wypatrzył ją Atrur nasz, ten, co ją całuje :loveu:
Ta suka nie była ustawiana- ona tak stoi, bo ma taką budowę.
Siedzieliśmy sobie na ławeczce przy ringu, a Artur mnie trąca i mówi- "ty, patrz, jaka zajebista shiba mała tam chodzi". Więc patrzę, a że ślepa jestem, to mi trochę zeszło, patrzę dalej, na koniec sznurka małej- a na końcu sznurka Kristina moja ukochana. No to lecimy.
Kristina się przesiadła do nas, bo też w Klubie kochana nie jest (bada psy), i tak się zaczęły targi.
Kristina przewleczona za samochodem, przypalana żywym ogniem i podtapiana kilkakrotnie zgodziła się dać psa. Pod warunkiem, że na wystawy. I że ma być przebadana przed użyciem do hodowli. (Misaki- nie Kristina).
:multi:
Cieszę się. Oby się dobrze chowała, to Lilka będzie mieć z niej radość.

Całuchy Misaki od babci :calus:

Posted

[quote name='Gosia']Na początek- NIE KUPUJCIE TEGO IPHONA, CO JEST REKLAMOWANY NA GÓRZE STRONY. tO NAJGORSZE GÓWNO NA ŚWIECIE!!!
Wiem, bo mam i kiedyś nim kogoś zabiję. Nie bierzcie go też za darmo- szkoda zdrowia.

A teraz do Misaki- wypatrzył ją Atrur nasz, ten, co ją całuje :loveu:
Ta suka nie była ustawiana- ona tak stoi, bo ma taką budowę.
Siedzieliśmy sobie na ławeczce przy ringu, a Artur mnie trąca i mówi- "ty, patrz, jaka zajebista shiba mała tam chodzi". Więc patrzę, a że ślepa jestem, to mi trochę zeszło, patrzę dalej, na koniec sznurka małej- a na końcu sznurka Kristina moja ukochana. No to lecimy.
Kristina się przesiadła do nas, bo też w Klubie kochana nie jest (bada psy), i tak się zaczęły targi.
Kristina przewleczona za samochodem, przypalana żywym ogniem i podtapiana kilkakrotnie zgodziła się dać psa. Pod warunkiem, że na wystawy. I że ma być przebadana przed użyciem do hodowli. (Misaki- nie Kristina).
:multi:
Cieszę się. Oby się dobrze chowała, to Lilka będzie mieć z niej radość.

Całuchy Misaki od babci :calus:

Hiiiihiiii:evil_lol: Bardzo mnie sie podobało torturowanie Kristiny:diabloti: I tak sobie myślę,że jak Kristina wyruszy gdzieś na wystawę z jakims shibowym malcem,to będzie dokładnie oglądała sie i sprawdzała,czy przypadkiem nie ma tam nas:diabloti::evil_lol:
Gosia!:lol: raz jeszcze WIEEEELKIE DZIĘKI za małą arę!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Misaki jest boska!:loveu: